"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 7 iunie 2013

Produse consumate + cateva cuvinte

          M-am laudat pe toate blogurile cu postarea aceasta, pentru ca da, in sfarsit am reusit sa adun si eu cateva produse consumate si pe care am putut sa le inlocuiesc cu altele, in conditiile in care multe alte produse abia asteapta sa fie vedete in postari similare.
     Stiu ca nu sunt foarte multe recipiente, insa reprezinta o reusita personala care chiar reuseste sa ma motiveze.
    Asadar, am reusit sa consum doua pudre pe care le-am folosit in paralel: pudra Rimmel (review aici)  nu a fost cine stie ce produs revolutionar, si-a facut treaba binisor, insa nu as mai cumpara-o. Nuanta a fost cea mai deschisa de la raft, insa mie nu mi s-a potrivit prea bine (putin prea inchisa) si am folosit-o doar peste anumite fonduri de ten. Ma bucur tare ca am ramas ferma pe pozitii si am terminat-o. 
Cu pudra de la Elf Studio, treaba sta cu totul altfel, asta pentru ca este una dintre preferatele mele. O pudra fina, usor prafoasa, matifianta, disponibila intr-o varietate mare de culori. Eu port a doua nuanta - Sand. Cat de mult imi place acest produs? Atat de mult incat sunt la a patra cutie.
         Tot din gama Studio (Elf) face parte si blush-ul din partea stanga. Un produs indelung folosit, credeam ca nu il mai termin, in conditiile in care si acesta mi-a placut totusi foarte mult. Concluzionez, dupa doua experiente cu blush-urile Elf, ca imi plac extrem de mult aceste produse, am avut Candid Coral si Peachy Keen (cel de sus) si ambele mi-au placut foarte, foarte mult. Intentionez sa le recumpar la un moment dat, insa numai dupa ce mai consum din cele pe care le detin in momentul de fata.
           Da, rujul Rimmel, rujul cu cel mai kitsch ambalaj posibil (nu pot sa inteleg cine l-a putut concepe in halul acesta) a fost rujul meu preferat. L-am cumparat pentru a doua oara, este rezistent pe buze, fara sa le usuce, este extrem de pigmentat si are subton oranj - un ruj pe gustul meu. Mai greu era insa cu retusatul in public, cum sa scot nenorocirea asta roz scorojit din portfard?! 
            Despre serul cu acid hyaluronic de la New Foods, achizitonat de pe iHerb nu am prea multe de spus - nu am simtit nimic in urma folosirii lui, desi m-am ambitionat sa-l consum in totalitate. Consistenta sa este gel si evident ca se formeaza acea pelicula fina la nivelul pielii care nu permite aplicarea niciunui produs peste, se formeaza inevitabil acele scame, efect care pe mine ma enerveaza cumplit. Urasc toate produsele gel mai nou din cauza asta, am dezvoltat o adevarata obsesie legata de aceasta consistenta si mi se trage de la BHA-ul Paula's Choice pe care nu am mai putut sa-l termin din aceasta cauza, in conditiile in care pretul sau nu este chiar mic. 

          Servetelele matifiante de la Oriflame le am deja inlocuite, parerea mea o puteti citi aici, iar tonicul Balea (review aici) m-a insotit destul de mult timp in rutina mea de ingrijire, nu am nimic sa-i reprosez, ne-am despartit prieteni, insa nu ne vom mai revedea, dimineata imi demachiez tenul cu apa micelara si imi este suficient, nu mai simt nevoia unui tonic. 

Voi ce produse ati folosit dintre cele expuse mai sus?



                         VintageLook  

24 de comentarii:

  1. Incearca sa aplici mai putin BHA si vezi ce se intampla. Eu la fel am patit cu un BHA gel de la Neutrogena, dar doar atunci cand aplicam prea mult produs se formau "scame".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca am incercat in toate felurile posibile, cantitate mai mica, pauza mare intre aplicarea lui si alte produse, insa nu a functionat nimic. Compatibil mi s-a parut a fi, cat de cat, doar cu serumurile siliconate PC, cu uleiul de jojoba a fost dezastru, nu puteam sa-l folosesc decat daca imi curatam fata mai intai. Clar nu mi s-a potrivit asa ca l-am dat mai departe. :P

      Ștergere
  2. Felicitari pt postare! Iti urez s vedem kt m multe postari d acest gen p blogul tau :-) eu ink lucrez s termin un blush d l elf studio si din produsele consumate d ktre tine am m incerkt pudra d fata d l rimmel kre pt mine a fost doar o pudra obisnuita kre.si facea treaba. pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, multumesc, iti doresc la fel, cand am vazut ce multe produse ai tu... :P

      Ștergere
  3. nici mie nu imi plac produsele gel pentru fata...si incerc sa cumpar rar, chiar deloc ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-am lecuit de acum, ma uit de zece ori pe un produs sa fiu sigura ca nu are consitenta gel :P

      Ștergere
  4. Hi Simona! Never tried the products you shared, the lipstick in particular inspires me from what you say! The shade is also very nice!:) Happy Friday dear, kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  5. m-ai facut sa rad cu rujul scorojit :)))

    felicitari pentru perseverenta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, in poza nu se vede prea bine, dar e oribil, roz nebun decolorat, oribil :P
      Multumesc frumos! :)

      Ștergere
  6. pudra elf studio ma tenteaza si pe mine, iar asta cu rujul scorojit m-a dat pe spate :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, tu poate il stii (rujul) e chiar oribil ambalajul :P Pudra Elf poate o gasesti in Euro, si eu vreau sa ajung sa vad ce produse aduc acolo mai exact. Merita banutii pudra! :)

      Ștergere
  7. ai fost foarte harnicuta , si eu ma chinui sa consum...nu cu spor prea mare , ca uit si cumpar altceva :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate stim cat de greu se consuma produsele de machiaj, asa ca felicitari pt perseverenta. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. serul ala de la now food l-am luat si eu insa mirosul ma termina. N-am putut sa-l folosesc asa ca l-am donat unei prietene care a zis ca nu e deranjata de aroma lui...artificial din puntul meu de vedere. Si pudra de la elf n-am incercat-o niciodata chiar daca imi facea cu ochiul. Eu am ten cam gras, oare e ok?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu ca are si un miros mai ciudat, eu una nu sunt sensibila la mirosuri si nu am avut nicio problema cu asta, cosistena m-a enervat pe mine.
      De pudra nu stiu ce sa zic, cred ca ma tine vreo 4 ore pe zona T, dar pana acum nu am avut niciouna care sa-mi tina sebumul sub control prea mult timp. Cred ca pentru un ten normal e ideala... :)

      Ștergere
  10. Bravo, Simo!!!:)
    Numai cele doua pudre daca ni le aratati si tot apreciam...Sa consumi doua pudre nu-i deloc de colo!
    Apropos de asta, ma faci sa-mi cumpar pudra Elf in conditiile in care nu am mai folosit de ani buni deloc (ti-am spus asta); atatea pareri pozitive are ca a ta ma determina sa zic: vreau! Chiar de n-oi folosi-o zilnic, macar la un eveniment, la o "urgenta"!:))
    Si cu rujul ma pui pe ganduri! Sa stii ca nu arata deloc roz in poza, la mine arata asa cum il descrii tu!:D
    Stii ca eu folosesc matifiantele de la Elf, spuneam la momentul review-ului acestora (imi amintesc bine, nu?!).
    Tot cu lotiunea micelara ma demachiez si eu dimineata, e-asa de bine!:)

    Draga mea, te pupacesc si te imbratisez!
    Weekend cu relaxare sa ai!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cumparat pudra Elf numai cand aveau reducere 30% pe site si la un moment dat am dar 13,5 lei pe ea, deci cu atat mai mult mi se pare o foarte buna afacere, asa ca eu personal o recomand, e usoara, nu usuca tenul si nu se vede aiurea pe piele. Cum zici tu, macar asa la anumite evenimente. :)

      Rujul Rimmel nu e roz decat la ambajat, ambalajul acela oribil, culoarea batonului e caramizie, l-am tot pozat eu pe aici pe blog, e asa cum imi place mie, adica face parte din "gama mea cromatica"
      :P

      Weekend placut iti doresc si eu, Ilda draga! Puuup! :)

      Ștergere
  11. la cate produse am folosit eu , tu m-ai intrecut cu o singura postare de genul :) totusi , ai consumat pudre , ruj .. si toate stim cat de greu se consuma astea :) sincer spun ca nu am consumat niciodata un ruj , le-am aruncat pentru ca le trecuse vremea , iar de pudra sau farduri .. nu mai zic nimic :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, lasa ca am si creme de corp o gramada care isi asteapta randul :P
      Rujul acesta l-am consumat de doua ori si l-as mai cumpara inca o data, dar chiar am prea multe la rand pe care ar trebui sa le termin intai asa ca nu o voi face :P
      Pudrele se duc repede pentru ca le folosesc in fiecare zi, dar la fardurile de pleoape...ce sa mai zic, acolo chiar nu pot termina nimic :P

      Ștergere
  12. Chiar ca ai cu ce sa te mandresti, un produs de make-up nu se consuma atat de usor. :P

    Legat de produsele care au consistenta de tip gel, mie imi plac enorm de mult. Exfoliantul BHA de la Paula's Choice de doua ori l-am cumparat in varianta de gel, dar nicidecum nu-mi lasa scame.
    Cand ai produse pentru ten de care vrei sa scapi mai repede, tu nu le folosesti pe corp? Eu la asta recurg daca e cazul. :D

    Cei de la La Roche Posay au scos acum o crema-gel cu SPF 50, tare ma tenteaza sa o incerc, cred ca tocmai pentru ca e gel! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate cu privire la produsele de makeup, insa eu personal ma voi simti bine doar atunci cand voi termina o paleta Sleek, de exemplu, bine nu in intregime, dar majoritatea pastilelor sa fie consumate :P Iluziiii :)))

      Eu cand am testat exfoliantul PC in varianta gel m-a suparat putin pentru faptul ca absolut niciunde nu am citit chestia asta legata de "scame", toate fetele l-au laudat, dar nimeni nu a scris ca ar avea si aceasta "micuta" problema, insa dupa ce l-am dat mai departe, nici fata care il foloseste acum nu o are, asa ca nu stiu ce sa zic, poate nu era potrivit tipului meu de ten. Ideea este ca mie nu mi se potriveste textura aceasta e clar, m-am convins cu mai multe produse.

      Sa le folosesc pe corp sa stii ca nu m-am gandit :P Adevarul e ca m-ar cam durea sufletul sa le consum asa, nu ca pielea de pe corp nu ar fi importanta, insa la cat a costat exfoliantul am preferat sa-l ofer cuiva care chiar avea nevoie de el, decat sa-l stric aiurea pe corp. Dar e buna de luat in calcul treaba asta, am creme hidratante care nu mai imi plac vara si chiar as putea sa le folosesc pentru corp. Merci de sugestie :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!