"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 15 iunie 2013

Dior - Capture Totale (fond de teint serum)

Dior – Capture Totale, este primul fond de ten din seria celor pe care le testez in prezent, despre care vreau sa va vorbesc in cadrul acestei postari, fiind primul venit in colectia mea alaturi de BB Cream-ul Missha. Desi ceea ce detin eu este doar o mostra, recipientul este destul de mare, are 20 de ml, asa ca il folosesc de cateva luni si inca mai am destul de mult produs.

            Prima data cand l-am incercat, l-am aplicat peste un BB Cream si mi s-a parut pur si simplu miraculos, am obtinut un ten perfect mat, fara nicio imperfectiune, insa fara a avea catusi de putin aspect de ten incarcat. Aplicat a doua zi, peste crema hidratanta, am apreciat acoperirea ca fiind medie intr-un singur strat si spre mare aplicat in dublu strat pe zonele cu probleme.

      Insa ceea ce m-a uimit cu adevarat la acest fond de ten, a fost luminozitatea pe care am primit-o odata cu primul strat. Am tot auzit de-a lungul timpului de acest termen “lumionozitate” pe care unele produse au puterea de a o conferi tenului, insa eu pana in momentul in care am aplicat acest fond de ten pe piele, mi se parea un simplu mit. Nu stiu cum sa descriu exact efectul, insa pielea pare pur si simplu mai sanatoasa, mai proaspata, pur si simplu mai luminoasa si evident, produsul nu contine niciun fel de particule care sa reflecte lumina. De obicei cand am tenul foarte obosit, din instinct pun mana pe acest fond de ten, iar fata mea primeste acel aspect odihnit si frumos.
            Eu posed nunanta 020 si initial cand l-am primit am crezut ca este prea deschis pentru tenul meu, insa odata aplicat se adapteaza foarte frumos nuantei mele si devine una cu pielea.

            Textura sa este fina, foarte, foarte fina, la fel, a fost prima data cand am testat o asemenea textura la un fond de ten, pur si simplu nu se vede pe fata, ci este ca un strat natural de piele, insa una fara imperfectiuni J. Din pacate nu este un fond de ten care sa dureze toata ziua, dupa cateva ore de la aplicare zona T incepe sa luceasca si necesita cel putin un retus pe parcursul zilei pentru zona respectiva (in conditiile in care tenul meu este mixt). Pe restul fetei se pastreaza intact, nu se seteaza in riduri, nu usuca zonele mai putin hidratate ale fetei, nici macar zona ochilor (la mine este prima care sufera de-a lungul zilei) si nu isi schimba culoarea.  Pretul sau este destul de ridicat, insa daca vi-l puteti permite, eu consider ca este o experienta foarte frumoasa acest fond de ten si merita cumparat. Il puteti gasi aici.
Are un SPF de 15, mai multe despre acest fond de ten puteti citi pe site-ul oficial (link), si am gasit intr-un final si lista de ingrediente, daca manifestati interes:

Active: Octinoxate 3%; Titanium Dioxide 3.16%; Other: Water, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Pentylene Glycol, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Cyclohexasiloxane, Butylene Glycol, Diphenyl Dimethicone/Vinyl Diphenyl Dimethicone/Silsesquioxane Crosspolymer, Sorbitan Sesquioleate, Talc, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Sodium Chloride, Mica, Alumina, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Sodium Myristoyl Glutamate, Silica, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Tetrasodium EDTA, Parfum (Fragrance), Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Polyacrylate-5, Butylphenyl Methylpropional, Tocopheryl Acetate, Potentilla Erecta Root Extract, Limonene, Calcium Pantethine Sulfonate, Alcohol, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Dimethyl Methoxy Chromanol, Faex (Yeast) Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Sorbitol, Aframomum Angustifolium Seed Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Root Extract, Kluyveromyces Extract, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, BHT, Carbomer, Citronellol, Geraniol, Algin, Polysorbate 20, Polyvinyl Alcohol, Cellulose Gum, Hydrolyzed Soy Protein, Sodium Tocopheryl Phosphate, Hydrolyzed Soy Flour, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate May Contain: Aluminum Hydroxide, Ultramarines, Bismuth Oxychloride, Titanium Dioxide.

O sa incerc sa exemplific cu cateva poze inainte si dupa, insa nu stiu cat de mult am reusit sa surprind cu aparatul meu, lumina difera de la poza la poza (nu stiu cum am reusit):
Cam acesta este look-ul final, dar o sa va vorbesc despre el si despre restul de produse de machiaj folosite, intr-o postare viitoare.

Voi l-ati folosit, daca da, cum il apreciati?
---------------------------------------------------------------------------



NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 




                                                           VintageLook 

20 de comentarii:

  1. Da, ma rog, fondul de ten ca fondul de ten. Mai bine faci tutoriale despre blending. Superb machiajul la ochi. Ah, ce-mi place, asa de catifelat efectul!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci mult, draga mea, adevarul ca am o usoara problema cu blendingul, obisnuiesc sa abuzez de pensula mea Sigma E25, incat la un moment dat reusesc sa sterg tot sau cel putin sting din intensitate din cauza acestui obicei :P

      Ștergere
  2. Tu oricum ai un ten superb si o piele luminoasa si lipsita de imperfectiuni.Sa-ti spun drept eu nu vad mare diferenta intre poza in care ai aplicat fond de ten+pudra si in cea in care nu ai machiaj. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, mi-a placea foarte tare sa fie asa tenul meu precum il descrii tu, insa din pacate, am destul de multe probleme, crede-ma. Pozele au iesit cam ciudat, dar nu am avut lumina buna si atat am reusit sa obtin doar ...

      Ștergere
  3. Pentru tine fondul de ten e o jucarie de care te poti lipsi. M-am tot uitat la pozele cu si fara fond de ten si nu vad nicio diferenta. Ce sa acoperi draga mea?Chiar ai un ten curat!!
    Dior forever am avut eu, avea tot un finish mat dar nu avea acoperire asa buna, nici macar cu 2-3straturi nu puteam ascunde petele. 20ml e aproape full size:)
    Te pup! Sa ai un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Precum ii spuneam si Oanei mai sus, mi-ar placea mie sa nu fiu nevoita sa port fond de ten, insa am destule probleme, altfel as avea curaj sa pun o poza cu intreaga fata :P Acopar pori mariti, capilare sparte in jurul nasului, roseata si diferente de culoare pe barbie si zona ochilor care este maro-cenusiu si pe care chiar trebuie sa o uniformizez. Din fericire semne ale cosurilor nu mai am niciunul :D

      Dior forever mi-am dorit si eu foarte mult sa incerc, am citit numai lucruri foarte bune, cred ca tu esti singura care spune ca are o acoperire asa mica...poate prind o mostra cumva :P

      Un weekend fain si tie, pupici!

      Ștergere
  4. Simona trebuie sa recunosc ca m-a surprins pretul mare, e de doua ori mai mare fata de ce presupuneam. Din pacate nu as putea sa bag atatia bani intr-un fond de ten. Dincolo de asta imi place mai mult cum arata fara pudra, dar asta doar pentru glowul care il ofera. Si acopera tare bine. xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Mihaela, din pacate cam aici se invart preturile fondurilor de ten Dior, tocmai de aceea, am hotarat sa nu-l mai folosesc pe parcursul verii pentru ca oricum nu rezista si sa-l pastez pentru toamna, din pacate nici eu nu-mi permit unul, desi chiar mi-ar placea.
      In poze pare putin mai lucios decat este in realitate, insa blitzul distorsioneaza mereu realitatea, insa da, arata foarte fain fara pudra! :)

      Pup!

      Ștergere
  5. Nu l-am testat inca.O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma fascineaza denumirea lui!:)) Parca ma prinde si ma tine sub vraja!

    Pe tenul tau arata excelent, Simo!
    Faptul ca nu rezista reprezinta o problema pentru mine si din aceasta cauza nu-l trec pe wishlist.

    E superb machiajul din ultima foto; tu esti minunata! Asteptam postarea promisa.

    Te imbratisez, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, suna ca o potiune magica! :))
      Intr-adevar, nu este un fond de ten cu rezistenta mare de-a lungul zilei, din ceea ce am observat eu, este greu sa gasesti un fond de ten care sa reziste toata ziua, insa sa nu usuce pielea pe portiunile mai deshidratate, sa nu incarce fata/ridurile si sa aiba acel aspect natural. Cu exceptia verii eu fac rabat la rezistenta pentru ceilalti factori. Oricum e asa de greu sa gasesti fondul de ten perfect, pfff!

      Ma bucur ca-ti place machiajul, o sa revin, te pup, Ilda!

      Ștergere
  7. Arata foarte bine pe ten. Pretul e putin prohibitiv, dar tenul merita tot ce e mai bun, nu-i asa? :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pretul este cam maricel, eu nu mi-l pot permite in urmatoarea perioada de timp, desi recunosc ca pe fondul de ten sunt dispunsa sa cheltuiesc cei mai multi bani,insa din ceea ce am citit eu, se pare ca este un fond de ten foarte iubit. :)
      Pup si eu!!

      Ștergere
  8. Pare foarte interesant fondul asta de ten, pacat de pretul lui, care era de asteptat avand in vedere numele firmei:) Una peste alta, subsciu la cele spuse de fete mai sus, ai un ten tare frumos si fara fond de ten:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate cam acesta este pretul sau, nu-i pentru buzunarul meu in momentul de fata, insa are clientele sale, evident. :)
      Cat despre tenul meu, iti multumesc frumos si tie, este ok pe anumite zone (pe zona din poze am avut acnee si urme multe, insa s-au vindecat excelent), insa sunt alte zone care nu se vad in fotografie care nu arata atat de bine din pacate :)

      Ștergere
  9. Am incercat si eu un fond de ten de la ei, nu mai stiu exact cum se numeste dar nu mi-a placut prea mult, sincera sa fiu am fost chiar dezamagita, avea o textuta prea vascoasa si imi lasa tenul prea incarcat!

    Pop Culture&Fashion Magic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte posibil, nu toate aceste branduri sonore au si produse bune, eu am folosit un fond de ten de la YSL si m-a dezamagit complet, precum spui si tu, insa al meu era un soi de crema nuantatoare, grasa si nu acoperea nimic, oribila pur si simplu! :P

      Ștergere
  10. Scump, nescump, cel putin stii ca e perfect pentru tine. Sincera sa fiu, daca as gasi fondul de ten perfect pentru mine, as fi dispusa sa platesc banii aia. Mie un fond de ten imi ajunge un an, si chiar e un produs care face diferenta. Am multe fdt high end pe lista, dar asa orbeste nu-mi vine sa le iau, iar mostrele stim toate ce greu se gasesc (aviz revistelor glossy). Decat 5 fdt a 50 de lei si care sa nu mi se potriveasca, chiar as prefera sa merg la sigur. Si apoi, daca tragem linie si adunam cat am dat fiecare dintre noi pe tot felul de cosmetice mai mult sau mai putin ieftine, care zac prin sertare, oare unde ajungem? :) (eu ma exclud, anul asta chiar nu mi-am luat mai mult de 5 cosmetice cu exceptia consumabilelor, imi vine sa ma pup singura cat am fost de cumpatata)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect, perfect, nu este pentru ca nu are o rezistenta foarte mare pe parcursul zilei, trebuie retusata zona T, de aceea am hotarat sa nu-l mai folosesc pe parcursul verii. Nu are rost, e prea pretios pentru mine, pentru a-l consuma degeaba acum cand niciun fond de ten nu rezista prea bine, mai bine la toamna, ma pot bucura de efectul sau mai mult timp pe ten.
      Stii ca mie imi place Double Wear foarte mult, insa nici acela nu e perfect, perfect, pentru ca nu exista nuanta mea, una e prea deschisa, alta prea inchisa, dificil tare, mda!

      Iar tu ai rezistat asa de bine? Jumatate de an cu doar 5 cosmetice? pai, asta e chiar o mare realizare, ce sa mai zic, felicitari sincere. Ar trebuie sa faci o postare motivationala pe blogul meu cu subiectul acesta :P pfff, mare realizare!!!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!