"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 24 iunie 2013

Farmasi - Lip Maximizer Lipstick 04

Un alt ruj Farmasi despre care o sa va vorbesc/arat astazi este Lip Maximizer Lipstick 04.


De cand cu caldura aceasta sufocanta, am renuntat la rujurile puternic pigmentate, la rosu, caramiziu si altele asemanatoare si am trecut la rujuri mai cuminti, care se pot aplica mai usor, adica fara sa fie nevoie de prea multa precizie pentru un contur perfect.

Farmasi 04 este un corai cu usoara tenta de roz, sidefat si nu la fel de pigmentat si cremos ca rujurile din gama True Color. Este o culoare foarte usor de integrat in orice tip de machiaj si care cred ca arata bine la orice nuanta a tenului. 
Ambalajul este simplu, negru din plastic, insa rujul in sine are aceeasi forma stilata, logo-ul Farmasi pe partea superioara si marca pe margine. 
Este un ruj pentru volum, dupa aplicare se simt usoare piscaturi si senzatie de mentolat. Nu usuca buzele si are o rezistenta mai buna decat a gamei True Color pentru ca nu este la fel de cremos.
Aplicat in mai multe straturi se apropie ca intentistatea din imaginea de mai jos, insa nu pe deplin (aparatul meu foto a exagerat intensitatea si saturatia culorii). Mie imi place sa-l port mult mai discret, doar o atingere usoara pentru colorarea buzelor. Il folosesc mult impreuna cu pudra iluminatoare Terracotta, despre care v-am vorbit aici, mi se pare ca fac o buna echipa impreuna.
Cred ca aceasta imagine se apropie un pic mai mult de culoarea sa reala, nu stiu de ce, insa mi-a fost foarte greu sa-i surprind in poze adevarata nuanta. Cel mai sigur este sa-l descoperiti voi la un stand Farmasi :)


Il puteti gasi in magazinul oline (link) la pretul de 14 lei, disponibil in 10 nuante sau la standurile din tara - lista cu locatiile (link).
l-am folosit impreuna cu genele false maro kkcenterhk

Il consider a fi un ruj potrivit pentru sezonul acesta, nu necesita atentie prea mare la aplicare si se pastreaza destul de bine pe buze, iar senzatia de racorire, usor mentolata pe care o confera buzelor, este chiar placuta.  Daca ar fi sa aleg intre cele doua insa, as alege gama True Color, mi se pare superioara din punct de vedere calitativ, desi paradoxal, rujul acesta il port in permanenta de cand a venit caldura si am consumat foarte mult din el, mult mai mult decat din True Color 07 care este de departe cel mai iubit ruj al meu. Cine sa le inteleaga pe femei?!!  :)


Nu uitati sa vizitati si pagina de Facebook Farmasi pentru ultimele noutati, iar pentru cele care locuiti in Timisoara, daca nu stiati, standul Farmasi din Iulius Mall s-a mutat vis-a-vis de Auchan, langa banca Raiffeisen. 

Va doresc o saptamana minunata!


VintageLook 

29 de comentarii:

  1. superba nuanta rujului , miar place sa o m si eu . multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. super nuanta :) ai niste ochi superbi! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Te reprezinta nuanta aceasta, Simo, pare creata pentru tine!:) Imi place mult!

    Nu pot sa nu remarc si cat de bine arata linia eyeliner-ului - perfect trasata!

    N-am comandat nimic de la Farmasi online; cand se va ridica interdictia (oare cand?! dar va fi un moment, nu are cum altfel!), voi face si asta!:)

    Draga mea Simo, iti doresc saptamana frumoasa, cu zile vesele (sper ca ai liber azi)!
    Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? Chiar ti se pare asa de potrivita mie? :D
      Eyeliner-ul este de fapt un creion negru Oriflame (nu mai imi plac liniile cu muchii drepte), peste care am adaugat o linie mai subtire de tus Farmasi. Mai nou imi place mult ideea de tus peste creion negru. :p

      Te pup si eu, Ilda, am liber azi, da! :)

      Ștergere
  4. In poze apare si un iluminator. Sunt disperata dupa iluminatoare, imi plac de nu mai pot! Altfel, rujul rosu e must-have pentru oricine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, eu cam de un an folosesc iluminator, dar am cam devenit si eu dependenta :P
      Aici am vorbit despre respectivul din poze: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2013/05/farmasi-terracotta-powder-no05.html
      Iti dau dreptate in ceea ce priveste rujul rosu :)

      Ștergere
  5. Ce ochi frumosi ai :X
    Trebuie sa incerc neaparat un ruj farmasi. Nuanta aleasa de tine est foarte frumoasa si ti se potriveste perfect :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, da, trebuie neaparat sa incerci un ruj Farmasi, iti recomand gama True Color, sigur o sa gasesti o nuanta care sa-ti placa, iar calitatea e desavarsita.. :)
      Multumesc mult, pupici!

      Ștergere
  6. iar ne tentezi cu produse farmasi :)) cum ies din casa ma duc fix la un stand de-al lor,vreau neaparat tusul lor si mai vedem ce ma mai tenteaza de acolo.pupici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am tusul, o sa vorbesc despre el intr-o postare viitoare, costa doar 10 lei :P
      Cu siguranta te va mai tenta ceva de la stand, recomand rujurile True Color :)

      Ștergere
  7. Ti se potriveste foarte bine culoarea. Imi place ca nu este asa pigmentat. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca-ti place, texura si culoarea sunt foarte potrivite pentru vara, eu asa consider :)

      Ștergere
  8. Iubesc rujurile Farmasi! Mi se pare ca raportul calitate/ pret e excelent! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, ai dreptate, calitate excelenta la un pret decent!
      Pup si eu!

      Ștergere
  9. Hi Simona, is a very nice shade for summer! You look so beautiful dear!:) Kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti sta bine cu nuanta asta, nu stiu cu ce nu-ti sta bine, mai ales ca ai niste ochi atat de superbi :) daaa...tu zici de ruj si eu ajung la ochi, dar ce sa fac daca sunt asa frummosi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, cu rujurile inchise la culoare (zici ca am doua liniute in loc de buze) si cu cele nude (zici ca am 50 de ani), din pacate daca fac alegeri proaste nu ma avantajeaza ochii intotdeauna. :P
      Merci mult, Carla, am pus accentul pe ochi in pozele acestea, de aia ai zis tu de ochi, aceea era intentia mea :P

      Puupici!! :)

      Ștergere
  11. am cateva de la ei, sunt ok, dr din pacate vara asta am renuntat la rujuri :)) prea cald

    http://gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu daca m-ar prinde bine pe mine insa tie ti se potriveste.Pare o textura catifelata din ce observ pe buzele tale,ceea ce imi place.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca te-ar prinde bine, e o culoare nepretentioasa, eu personal o vad purtata de orice fata, indiferent de culoarea tenului sau forma buzelor...

      Ștergere
  13. Chiar bine arata rujul asta, perfect pt. vara, chit ca de cand cu caldurile eu m-am cam limitat la balsam, sau cel mult un ruj essence, care e foarte sheer asa, mai mult balsam colorat decat ruj.
    Farmasi n-am incercat, dar nu e timpul pierdut :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, pai nu vreau sa te influentez acum, dar trebuie neaparat sa incerci un ruj Farmasi din gama True Color - trebuie neaparat, plus ca sunt atat de multe nuante, sigur gasesti ceva pe gustul tau.. :P

      Ștergere
  14. Minunata intr-adevar culoarea si foarte potrivita pentru vara. Eu nu am incercat inca nimic de la ei, dar ma abtin sa mai consum din zecile de rujuri care le am( imi ajung pana la batranete cred...)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!