"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 18 iunie 2013

Rasfaţ cu rodie răcoritoare si cacao aromată


SAU 3 PRODUSE DE NOTA 10

            As vrea sa va vorbesc astazi despre trei produse pe care le folosesc de la inceputul primaverii, moment in care mi-am schimbat putin rutina de ingrijire a pielii corpului. De obicei procedez in felul acesta la fiecare iesire din sezonul rece. Asadar am renuntat la uleiurile grase si puternic hidratante pentru corp si le-am inlocuit cu lotiuni mai usoare, frumos parfumate, iar gelul de dus cu lapte si migdale l-am inlocuit cu unul proaspat si aromat. Ambele, asa cum puteti vedea in imagini, fac parte din gama cu goji si rodie de la Anian, iar pentru gomaj, am ales un scrub foarte laudat in comunitate si anume Thai Spa cu aroma puternica de cacao.
Gama rosie cu goji si rodie anticipam ca are un miros minunat de cand am testat gelul anticelulitic si inca de atunci am stiut ca trebuie sa incerc mai multe produse din aceeasi gama. Asadar pe langa crema hidratanta de fata pe care am folosit-o in iarna, de cateva luni ma rasfat cu gelul de dus si lotiunea de corp.
            Ca si gelul anticelulitic, gelul de dus are o culoare rosie, in ton cu ambalajul si fructele componente, o consistenta destul de concentrata si un miros minunat – extrem de fresh, de proaspat si de revitalizant, un adevarat rasfat al simturilor pe tot parcursul dusului. Imi place sa-l folosesc dupa o zi obositoare la serviciu pentru capacitatea sa neasteptata de a schimba starea de spirit. Pentru cele carora va plac aromele fructate, proaspete, acest gel de dus va fi o adevarata incantare. Flaconul este urias, 750 ml si pare ca nu se mai termina niciodata. Il gasiti aici.

            Si pentru ca, din pacate, aroma de fructe proaspete nu se pastreaza pe piele prea mult timp, rasfatul meu se continua cu laptele de corp din aceeasi gama si cu aceeasi aroma fructata, dar parca mai domolita, mai cuminte. Calitatea cea mai mare a acestui lapte de corp este capacitatea de a penetra pielea foarte repede, lasand-o moale si placuta la atingere. Apreciez ca are o capacitate medie de hidratare, perfecta pentru nevoile pielii mele din sezonul primavara/vara. Recipientul masoara 400 ml, iar faptul ca este prevazul cu pompita este pur si simplu ideal, extrem de igienic si usor de folosit. Clar este de departe cel mai inteligent sistem de ambalare a unui produs destinat ingrijirii corpului. Pur si simplu nu am ce sa ii represoz acestui produs, il puteti gasi aici.

      Desi nu sunt compatibile ca miros, pentru exfolierea corpului folosesc scrub-ul Thai Spa. Din prima va pot spune ca este cel mai bun scrub pe care l-am folosit vreodata si nu m-as mai intoarce la zatul meu de cafea cu uleiuri decat obligata de o conjunctura financiara extrem de ... nefavorabila. Mirosul este sublim, deloc artificial, se mentine pe piele mult timp dupa dus, iar consistenta este perfecta pentru mine – o crema untoasa cu particule exfoliante din abundenta, care isi fac treaba foarte bine. Masajul pielii cu acest produs nu este unul bland, ci destul de viguros as spune eu, insa nu agresiv, doar cat sa-si faca treaba asa cum se cuvine, sa exfolieze perfect. Baza untoasa care sustine particulele exfoliante, este extrem de hidratanta, este singurul produs de baie, care se simte pe piele dupa limpezire. Pur si simplu cand folosesc acest scrub nu mai am nevoie de nicio lotiune de corp. Nu il pot folosi in fiecare zi, pentru ca  nu este indicat, insa va spun sincer ca mi-ar placea sa o pot face. Il folosesc pe corp o data sau de doua ori pe saptamana, insa zilnic pe talpi si la subrat – indeparteaza perfect antipersipirantul Lady Speet Stick pe care il folosesc eu, iar pielea ramane curata si hidratata.
      Eu il cumpar din Auchan la pretul de 10 – 11 lei. Desi este foarte ieftin se si consuma foarte repede, iar asta ar fi cam singurul sau minus, insa merita fiecare banut fara nicio indoiala.
            Asadar acestea sunt produsele mele pentru ingrijirea corpului cu care mi-am inceput primavara si care ma vor insoti pe tot parcursul acestei veri.

            Si daca tot va spuneam mai sus despre gelul de dus cu lapte si migdale pe care l-am folosit in iarna, ar trebui sa va spun cateva cuvinte si despre el. Ambalat intr-un recipient la fel de mare ca si celalalt, 750 ml, gelul acesta de dus este unul nepretentios si nu poseda calitati exceptionale care sa-l faca remarcat. Are o aroma calda proprie continutului sau, cumva asemanatoare celor din gama Dove sau Nivea, insa putin mai dulceag, nu ramane pe piele prea mult timp, insa se simte un nivel de hidratare mai mare decat in cazul celui cu goji si rodie, de aceea este ideal pentru perioada rece. Eu il consider un gel de dus de familie, bun de pus in cos pentru uzul general, pret fara concurenta pe piata si absolut nimic de reprosat in privinta calitatii, insa nici nu impresioneaza in vreun fel. Pentru ca nu am reusit sa-l folosesc in intregime, il voi face cadou mamei mele, stiu sigur ca va fi pe placul ei. Il gasiti aici.
         Pastrand discutia in jurul produselor Anian, va spuneam acum ceva timp ca am primit spre testare un produs nou de pe site si anume spuma de par cu keratina lichida. Am fost foarte entuziasmata la gandul ca as putea sa-mi incretesc parul cu acest produs si sa renunt definitiv la spuma mea de par Intesa, insa din discutiile mele cu cei de la Triodeluxe, produsul se pare ca este mai degraba indicat indrepatarii parului, recomandandu-se a fi folosit impreuna cu celelalte produse din aceeasi gama. Indiferent de felul in care am folosit-o insa, spuma nu mi s-a potrivit absolut deloc. Parul s-a imbacsit si a devenit tern si lipsit de stralucire. Am incercat sa renunt la keratina lichida, gandindu-ma ca poate e prea mult pentru un par care nu mai are nevoie de prea multa reparare, insa nici asa nu a functionat. Am concluzionat ca nu este un produs potrivit tipului meu de par, pur si simplu este prea mult pentru textura firului meu de par, asa ca l-am dat la randul meu mai departe, pentru a fi testat de Criss. Il puteti gasi aici.


 Cu ce arome va rasfatati voi in aceasta vara? 


VintageLook 


15 comentarii:

  1. Eu m-am indragostit momentan de laptele de corp Nivea In Shower, cel cu ulei de migdale. Imi place de nu mai pot, lasa pielea fina ca matasea si are un miros discret si proaspat, nu intra in conflict cu parfumurile mele tari! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am incercat niciunul din produsele prezentate de tine, desi am trecut pe langa ele de multe ori.Probabil le voi incerca in viitorul apropiat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aromele fresh sunt preferatele mele :) Si eu folosesc scrubul pentru indepartarea antipersipirantului Fa, doar cu sapun imi pare ca nu e suficient. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar nu inteleg de ce nu am incercat inca macar un produs de la Anian pt ca par minunate:) in ultima periada folosesc mai multe arome florale, sunt asa de incantatoare:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Cate produse!!! Pesonal nu am folosit niciodata produsele Anian dar am citit numai lucruri bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ador rodiile si cu siguranta as fi tentata sa incerc gelul de dus daca n-ar avea o cantitate asa mare :)) mie imi place sa folosesc mai multe arome si daca imi iau unul la 750 ml cred ca nu l-as termina niciodata!! :)) In schimb, sunt nerabdatoare sa-mi iau si eu scrub-ul Thai Spa, m-ai convins in cateva secunde :* multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am aceleasi preferinte de texturi si mirosuri in sezonul cald. Parca ma atrag mai mult aromele florale si fructate. Vad ca sunt foarte apreciate produsele anian. Le-am trecut pe wishlist alaturi de scrub.

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. M-ai facut curioasa cu scrub-ul si cred ca ma duc sa mi-l cumpar si eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ouuuu Simona ! Ce produse minunate!Parca simt mirosul de rodie pana la Braila. Si eu sunt in cautarea unei creme anticelulitice .Am terminat zilele acestea 2 flacoane .Cred ca si lotiunea de corp este delicoasa!Te pup !Trebuie sa fug inapoi la spital!

    RăspundețiȘtergere
  10. Scrub-ul Thai Spa este si preferatul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Uite ca de scrub-ul acesta nu am auzit.Eu oricum nu am Auchan in oras, dar parca unturile le-am vazut in kaufland, dar nu sunt sigura.
    Cat despre produsele Anian, am strans niste banuti pentru o comanda.Mi-a placut foarte mult crema hidratanta atat mie cat si prietenului meu care de felul lui e foarte mofturos cand vine vorba de produse cosmetice..cand se terminasera borcanelul, m-a certat ca din cauza mea s-a terminat asa repede si ca el nu mai are cu ce sa se dea, ca eu de parca nu as avea destule :))
    Iar gelurile de dus...hmm...eu le folosesc pe cele de la Cien cu mare drag!Ador toate cele 4 variante (ma refer la cele care sunt transparente nu cele sidefate) si faptul ca nu costa decat 3,5 lei ma fac sa le iau constant.
    Pupici draga Simona!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt foarte curioasa cum sunt restul produselor cu rodie de la Anian. Am doar gelul de curatare a tenului si iubesc la maxim mirosul sau. Despre spuma pot sa spun doar ca nu mi se potriveste deloc sau nu o folosesc eu cum trebuie, imi imbacseste si mie parul, mi se pare foarte ciudat. Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt la fel de impresionata de scrubul de la Thai Spa,sunt la al 4 lea recipient:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Trebuie sa inlocuiesc si eu zatul de cafea cu scrubul asta, prea il laudati toate :).
    Nu pot sa nu remarc ce frumos ti-ai expus parerea sincera despre spuma, chiar daca a fost un produs primit, si asta fara sa denigrezi produsul, care poate e chiar un produs bun dar pur si simplu nepotrivit pentru parul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, trebuie sa incerci scrub-ul acesta. Imi pare rau ca nu am pus poza si cu ingredientele, eu nu sunt prea interesata de aspectul acesta pentru produsele de ingrijire a corpului, si nu m-am gandit ca poate sunt si fete care ar dori sa afle...daaaar, chiar merita, nu cred ca are cum sa nu-ti placa :P

      Cu spuma de par nu am avut o relatie buna deloc, insa am vazut la o alta bloggerita ca o apreciaza foarte tare si luand si asta in considerare si faptul ca de ceva timp mi-am schimbat putin parerea despre produsele eficiente/ineficiente, in ideea ca am devenit mai retinuta cu expresii gen "recomand/e foarte bun" pentru produse care mi-au placut mie (cu exceptii, evident, a se vedea scrubul de mai sus :P) si mai putin agresiva cu produsele care nu imi plac. E totul atat de subiectiv, incat consider ca trebuie manageriata corect toata treaba asta cu review-urile. Acum cand ma uit in spate la o parte din review-uri...nu ma mai reprezinta, dar e modul in care am evoluat eu...asta este :P

      Nu toate produsele de la Triodeluxe mi s-au potrivit. Spuma aceasta si gama Royal (sampon si masca) nu au fost deloc pentru parul meu, insa masca aceea de exemplu este preferata unei cumnate, ea a reactionat super bine la ea, mie insa nu mi-a placut deloc. Suntem atat de diferiti, e dificil sa tratezi corect toata treaba asta... :P

      Mi-era chiar dor de tine, sper ca esti ocupata doar cu lucruri bune pentru tine si tot ceea ce tine de viata ta ... :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!