"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 9 iunie 2013

Fondurile de ten pe care le testez in prezent

      Una dintre postarile mele preferate de pe blogurile de beauty o reprezinta review-urile diverselor fonduri de ten existente pe piata. De fiecare data cand vad o astfel de postare obisnuiesc sa o citesc cu mare atentie si iau notite in cazul in care produsul prezentat mi se pare interesant. 
    De cand citesc review-urile bloggeritelor de beauty, absolut toate fondurile mele de ten au fost achizitionate in urma recomandarilor acestora si chiar daca nu toate mi s-au potrivit, mi se pare in continuare cea mai importanta sursa de evaluare a produsului, de interactiune cu el inainte de cumparare, pe primul loc fiind testarea acestuia prin intermediul unui esantion, atunci cand acest lucru este posibil.
Abia pe locul 3 se situeaza testarea produsului pe dosul mainii sau pe barbie (daca exista oglinda la stand). Metoda asta m-a facut de multe ori sa aleg produse care nu mi s-au potrivit deloc nici ca textura, nici ca nuanta, doar pentru ca mi s-a parut ca in magazin/farmacie mi se potriveau perfect.
            Si avand obiceiul acesta, ma simt responsabila ca de fiecare data cand am ocazia sa incerc un fond de ten, sa vin si eu cu impresiile mele personale despre produsul in cauza si sa-mi exprim parerea in mod public.
Asadar acestea sunt fondurile de ten pe care am avut ocazia sa le incerc in ultima perioada de timp si desi sunt in recipiente mai mici de 30 ml, am avut timp si suficient produs pentru a-mi face o idee despre proprietatile acestora.
  • Clinique - Superbalanced 
  • Dior - Capture Totale
  • Missha - BB Cream
  • Biotherm - Aquaradiance

            Acum nu demult vorbeam cu Criss despre Seveteen Time Plus, cum ca ne-am dori amandoua sa-l incercam, iar ea a avut ocazia sa-l cumpere prima. Eu sunt absolut indragostita de efectul pe care creeaza pe fata ei, am avut ocazia sa il vad si in realitate si abia astept sa ajung la stand sa il cumpar si eu. Aici puteti citi review-ul ei cu poze before and after.

Asadar sunteti curioase de aceste fonduri de ten, va intereseaza review-urile?


VintageLook

26 de comentarii:

  1. Seventeen Time Plus am si eu si sunt indragostita de el. Ar trebui sa-i fac si un review pentru ca a trecut de faza de testare. E singurul fond de ten care mi-a placut cel mai mult si care imi place din cele pe care le-am incercat. Si poate si Maybelline Mousse care nu stiu de ce nu il mai prea gasesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca dupa comentariul acesta al tau, si mai tare imi doresc sa ajung la stand sa-l cumpar mai repede :)) Pff, sunt foarte curioasa, imi place mult cum arata la Criss. Astept si review-ul tau. :P

      Ștergere
  2. Simo, sa stii ca si eu am avut (si am inca) Seventeen Time Plus! Gasesti si la Aurora un review pentru el.
    Mie chiar mi-a placut mult: acopera bine, se intinde frumos, are finish natural insa nu e rezistent la transfer - poate ca intervine aici faptul ca nu folosesc pudra pentru fixare; mie nu-mi este bun in sezonul cald (este hidratant si pentru tenul meu mixt duce la prea mult luciu), in rest chiar este un fdt mai mult decat ok raportand la pretul sau rezonabil.
    E de incercat!:)

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu review-ul Aurorei si stiu si parerea ta despre el, am citit-o pe diverse bloguri, tocmai de aceea as vrea sa-l incerc si eu. In ceea ce priveste rezistenta, nu stiu ce sa zic, nu prea am fonduri de ten rezistente la transfer cu exceptia Double Wear-ului, asa ca nu cred ca imi va displace din cauza asta. O sa vedem, sigur il cumpar! :)

      Ștergere
  3. Despre BB Cream-ul de la Misha am auzit multe de bine si abia astept sa am ocazia sa mi-l achizitionez si eu. Fondul de ten de la Dior ma intriga pe mine cel mai tare dintre ale tale:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Missha are si un pret bun pe ebay, eu am dat 24 de lei pe el si intr-adevar este un bb cream foarte indragit. :)
      Dior-ul il am inaintea bb cream-ului asa ca era cazul sa vin cu impresii.
      Pupici!

      Ștergere
  4. Missha si nu mai stiu care, prezentate de Dorina, le-as incerca. Seventeen Time Plus nu l-am retinut, ia sa caut despre el. :)

    Parerile despre produsele testate cred ca sunt binevenite, poate unele daca au pret mare nu o sa cumpar dar poate fi de mare ajutor sa se gaseasca in blogosfera, pentru alte fete cel putin pentru comparatie.

    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar asa, Dorina a fost una dintre cele care m-au convins sa cumpar Missha :P
      Cat despre review-urile din blogosfera, ai dreptate, e important sa fie diversificate, pentru orice tip de buget. De exemplu eu nu as da prea multi bani pe un ruj, de la 20 de lei in sus deja mi se pare cam scump, dar pe un fond de ten as cheltui ... destul de mult! :P

      Pupici!

      Ștergere
  5. am folosit ani buni Seventeen Time Plus, si inca il am, just in case, recent l-am inlocuit cu Colorstay-ul de la Revlon doar pentru ca rezista mai mult pe ten, insa ca putere de acoperire se aseamana destul de mult :D momentan il folosesc pt cearcane si il am mereu in portfard in geanta, pt retusuri, cum nu pot lua cu mine colorstay-ul care e in sticluta. il recomand,sincer imi pare prea ieftin pentru cate poate :D

    http://jolie-creativity.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci e clar ca toata lumea iubeste Time Plus, deja ma simt aiurea ca eu nu l-am incercat pana acum :))) Deci de la comparatia cu Colorstay ar trebui sa plec in aprecierea sa, am inteles. :p
      Abia astept sa-l cumpar.
      Merci pentru comentariu! :)

      Ștergere
  6. Si eu folosesc aceeasi metoda ca tine la alesul fondurilor de ten :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-ar placea sa am ocazia sa primesc cate un esantion pentru fiecare fond de ten pe care mi-as dori sa-l incerc, insa din pacate nu prea este posibil, asa ca review-urile sunt cele mai bogate surse de informatii.. :)

      Ștergere
  7. Puteam eu sa ma abtin la o asemenea postare?:)) Ador fondurile de ten si toata ziua as scrie/citi numai despre ele. Time plus am incercat la magazin dar nu mi-au placut nuantele, asa ca mai departe nu am mers cu el, missha #23 l-am avut,am fost multumita de efect si rezistenta, insa nu mi-a placut nici la acesta nuanta. Vanez missha #27 de aproape un an de zile, dar sub 30-40$ nu-l gasesc. E o nuanta spre galben (asa mi s-a parut din pozele de pe bloguri), asa cum imi place mie dar ma enerveaza ca e dublu ca pret, fata de celelalte nuante. Sunt tare curioasa biotherm-ul cum e, asa ca nu ne mai tine pe jar:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, exact la tine ma gandeam cand am scris postarea aceasta, stiam ca sigur tu vrei vrea sa citesti impersiile mele :))
      Eu sper sa gasesc nuante bune pentru Time Plus, intuiesc ca nr 3 mi-ar fi potrivita, dar sa ajung la stand sa vad despre ce e vorba.
      BB Cream-ul meu Missha este gri, insa pe ten se incalzeste si nu arata asa, insa tie cred ca iti este prea deschis, nu-i asa?
      ...pai, incerc sa vin prima data cu biotherm :P Sper sa reusesc sa ma tin de cuvant! :P

      Ștergere
  8. Da, astept cu nerabdare review-urile tale! Si mie imi place sa citesc review-uri la fonduri de ten, desi n-am mai folosit unul de ceva vreme. M-am reprofilat pe BB Cream-uri :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu bb cream-urile asiatice le pun in aceeasi categorie, mi se pare ca avand asa buna putere de acoperire sunt cam acelasi lucru :P
      Ma tenteaza ultimul pe care l-am vazut la tine pe blog :P

      Ștergere
  9. Mi-ar placea sa citesc parerea ta despre aceste fonduri de ten, par interesante toate!

    RăspundețiȘtergere
  10. In momentul de fata nu cred ca imi permit niciul din fondurile astea de ten , dar sper sa ma angajez in curand si sa imi cumpar cat mai multe produse de calitate mai buna .... nu am folosit niciul din ele, deci abia astept sa citesc parerea ta .. poate poate strang cativa banuti sa imi cumpar unul :))

    :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita ca stiu cum e, eu nici dupa ce m-am angajat nu mi-am permis prea multe chestii, foarte mult timp. Acum cheltuiesc mai mult doar pentru fondurile de ten, dar mai rar peste 100 lei si sunt atenta ce anume cumpar, in rest ma rezum la produse mai ieftine.
      Dintre cele pe care le am eu mai sus, ma gandesc ca iti permiti BB cream-ul Missha, pe mine m-a costat 24 de lei, doar ca iti trebuie un card ca sa poti face cumparaturi pe ebay. :)

      Ștergere
  11. Seveteen Time Plus e urmatorul pe lista,dupa ce il termin pe cel din prezent...dar sa stii ca nu l-am zarit in niciun magazin,tu de unde il achizitionezi?
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu greu am gasit un stand in Timisoara, dar ma uitasem pe net si cel mai ieftin l-am gasi aici: http://www.depozituldecosmetice.ro/seventeen-fond-ten-time-plus-02-light-beige.html

      Ștergere
  12. Deci de abia astept sa vad rezultatele.
    O__O Caut de mult un nou fond de ten da nu pre am noroc..

    Te rog frumos sa faci multe poze.. Sunt tare curioasa :D

    Pupici din Canada
    ♥anamascara.blogspot.ca♥

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar daca nu obisnuiesc sa folosesc fond de ten, imi place intotdeauna sa citesc experientele altor persoane cu ele. Asta pentru ca am mereu unul in casa pentru situatiile in care am chef sa-l folosesc. De obicei nu apuc sa le consum pana expira dar oricum imi mai cumpar cate unul.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!