"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 26 martie 2013

Prima mea comanda pe AORO.RO

            26.03.2013

 Nu stiu daca va mai aduceti aminte de postarea aceasta, insa in urma cu mai bine de un an, va spuneam incantata ca am descoperit cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat vreodata si anume Double Wear Light Stay-in-Place - Estee Lauder, prin intermediul unui esantion pe care l-am primit de la Stella. A fost dragoste la prima testare si de atunci am tot asteptat momentul potrivit pentru a-l cumpara, pretul sau fiind totusi prea mare pentru bugetul meu (187 de lei a fost in perioada respectiva la Sephora si Douglas).


            Momentul a venit in sfarsit luna aceasta cand l-am comandat de pe site-ul Aoro.ro, unde l-am gasit la un pret mult mai mic - 147 de lei, pret pe care l-am diminuat prin intermediul unui voucher primit de la respectivul site in urma unor colaborari pe care probabil le-ati vazut pe blogul meu. 
Asadar, daaaa, in sfarsit sunt posesoarea fondului de ten ideal. :D Greu m-am abtinut sa nu il deschid, insa am cateva fonduri de ten in uz, pe care intentionez sa le consum inainte de a mai desigila un alt produs. Oricum, singura partea proasta la acest fond de ten o reprezinta discrepanta mare dintre nuantele Intensity 2.0 si Intensity 3.0, culoarea tenului meu fiind undeva intre cele doua. Am decis sa cumpar nr.3.0, in ideea ca mai e putin si vine vara si tenul meu se va mai inchide la culoare.


Review, asadar, undeva in vara.

Pe langa Double Wear, mi-am mai cumparat si doua produse Kallos: un fard albastru mono nr. 08, luat din curiozitate pentru ca nu am mai folosit marca aceasta, a costat 6 lei si un produs pentru unghii pe care mi l-am dorit iarasi mult, mult de tot si de foarte mult timp - un spray pentru uscarea rapida a ojei - Express Dryer With Spray, care a costat 17 lei

Kallos Love Nail Care - Expres Dryer with Spray - impresii


             Imi place foarte mult acest produs, a intrat perfect in rutina mea si nu mi-as mai imagina sa-mi colorez unghiile fara sa folosesc ulterior acest produs. Timpul de uscare s-a redus foarte mult, am reusit in sfarsit sa nu-mi mai stric nicio unghie de cand il folosesc. In functie de oja, timpul de uscare aproximat de mine este cuprins intre 5 si 15 minute. Una dintre ojele mele se usuca ingrozitor de greu si pentru ea chiar si cu acest produs trebuie sa astept mai mult.

            Consistenta este destul de lichida, insa uleioasa, iar faptul ca am ales varianta spray, face ca la fiecare aplicare sa-mi pulverizez produs pe degete si pe palme, varianta cu pipeta care se gaseste pe site la pretul de 16 lei, cred ca mi-ar placea mai mult. 

Va arat, cu aceasta ocazie, si cele doua oje pe care le-am purtat cam toata luna aceasta (impreuna), uscandu-le evident cu spray-ul Kallos pentru uscare rapida.

L'Oreal Color Rich - Rose bagatelle nr. 205
Modelit L-40

             Comanda a venit in doua zile, se livreaza prin intermediul serviciului de curierat, iar taxa de transport este 15 lei indiferent de valoarea comenzii. La fiecare comanda ni se ofera posibilitatea de a alege un cadou, in cazul meu am avut de ales intre doua esantioane de parfum - unul de dama si unul de barbati si am ales acel Dunhill din imagine. 

              Am uitat sa precizez faptul ca cei de la Aoro mi-au adaugat la comanda si un mic cadou - un balsam de par in varianta travell size si o multime de mostre de crema antirid Vichy pe care le-am folosit in fiecare zi si le-am consumat deja. :P Mi s-a parut un gest foarte dragut din partea lor.

          Comanda nu a fost lipsita de peripetii pentru ca fericita de achizitia centrala, fondul de ten Double Wear, am urmat pasii comenzii uitand cu desavarsire de voucherul pe care trebuia sa il utilizez, astfel incat am trimis comanda fara sa ii diminuez valoarea. Am sunat imediat la un numar de telefon precizat in mailul de confirmare a comenzii, special pentru astfel de cazuri, si am fost sfatuita sa dau un replay confirmarii, cu o cerere de anulare. Am facut intocmai, comanda mi-a fost anulata si am reluat-o, cu mai multa atentie. :P


Nu uitati, la o eventuala comanda, sa consultati sectiunea de Promotii si Reduceri sau Lichidari de stoc la cosmeticecu urmatoarele precizari pe care le-am gasit pe site vis-a-vis de aceasta sectiune:

  • produsele din aceasta sectiune au calitate 100% si nu prezinta defecte minore/majore
  • beneficiati de un pret redus deoarece: produsul este sezonier si vindem ultimele bucati, dorim sa epuizam stocul pe acel produs sau este vorba de o editie limitata in timp
  • pretul prezentat este de cele mai multe ori pretul de achizitie, deci minimul posibil

Acum ma tot uitam pe site si m-ar tenta mult o perie Tangle Teezer, am tot vazut review-uri pozitive la absolut toate fetele care au testat-o. Pe Aoro costa 48 de lei.


Cam atat despre comanda mea.


Voi folositi un produs pentru uscarea ojei? Daca da, cum il apreciati?



VintageLook

65 de comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere, astept review la fondul de ten la momentul potrivit. Si eu mi-am luat un fdt mai inchis, special pentru vara.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum parca mi se pare si ciudat sa vorbim despre vara cand ninge in toata tara ca in toiul iernii... :P

      Pana la review-ul din vara, poti sa citesti impresiile de la primele teste: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2012/01/double-wear-estee-lauder.html
      Sunt curioasa daca imi voi mentine parere! :P

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu placere :)
    Mi-ar placea sa incerc spray-ul Kallos

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador nuanta albastra a fardului .Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut o parere foarte buna despre site-ul aoro,am cumparat chiar destul de multe de la ei(parfumuri in special),pana cand am primit un parfum fake.De aceea nu am incredere in site,si nu voi mai comanda niciodata de la ei.Sper sa ai mai mult noroc decat mine,Simona.Felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat ca am mai citit si eu opinii diferite pe tema parfumurilor, si pro si contra, insa eu nu am nicio experienta in sensul acesta pana acum. Oricum nici in viitorul apropiat nu am de gand sa-mi comand parfumuri, am vazut chestii mai interesante la capitolul cosmetice. :P

      Iti multumesc frumos pentru aprecieri, sa ai o seara minunata! :)

      Pup!

      Ștergere
  5. N-as putea niciodata sa am un fond de ten nou pe care sa-l pastrez sigilat. Te admir pentru asta. Eu i-as rupe ambalajul si l-as intinde peste tot:)asa nebuna sunt dupa fondurile de ten. Am Estee Lauder intensitate 3, dar nu double wear light ci nutritious, e destul de inchis, insa pentru vara e potrivita nuanta. Deocamdata il amestec cu double wear clasic, care mi-e prea deschis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, asa-i ca e de mirare ca stau cu el sigilat? :)))) Pai, eu, in mod normal nu suport sa am deschise mai mult de 2 fonduri de ten, iar acum am sarit calul si am 4 la o numaratoare superficiala si chiar nu as mai vrea sa desigilez unul. Acum sper sa si rezist, ca parca vad ca ma duc la cine stie ce eveniment unde vreau eu sa fiu cea mai cea si ce fond de ten s-ar potrivi mai bine decat Double Wear?! :))) Zic asta pentru ca am mai facut asa cu rimelurile, tot doua ar trebui sa am deschise :P

      Cat despre faza cu amestecul...hmmm, ma gandeam si eu asa, ca daca le-as avea pe amandoua (numerele), as face din ele nuanta perfecta :P

      Ștergere
    2. Doar 4 deschise? Sunt putine, eu am 8:))Si nu ma multumesc cu cele 8 asa ca le si combin intre ele.
      Asa ma gandeam si eu la double wear clasic. Am nuanta fresco si e prea deschisa si ma gandeam sa-mi iau si nuanta tawny, dar in ritmul asta, ajungem la sapa de lemn:)

      Ștergere
    3. Le-am numarat mai bine si mi-au iesit 5, deci chiar sunt multe pentru mine, de 8 ale tale ce sa mai zic :P
      Mai jos am si scris care sunt acelea.

      Mda, cu doua fonduri de ten la pretul asta si cu inca 7-8 desfacute, ajungem clar la sapa de lemn :))) Eu mi-am propus sa fiu mai organizata, de aceea nici nu-l desigilez pe acesta si chiar o sa fac o postare cu toate cosmeticele pe care mi-am propus sa le folosesc in aprilie si cu cele pe care intentionez sa le consum! :)

      Sa ai o zi faina, pupici! :)

      Ștergere
    4. O zi frumoasa si tie, de la capatul autostrazii dintre noi iti transmit:)) asta daca mai locuiesti in tm, cum iti apare in profil:))

      Ștergere
    5. Hihi, sigur ca da, tot in Timisoara locuiesc. Am fost saptamana trecuta in Arad cu prietena mea si am mancat paste la un restaurant italian, Da Giorgio cred ca se numeste. Incredibil de bune au fost pastele mele (cu fructe de mare), din pacate nu am avut timp de hoinareala pe acolo, mi-ar fi placut sa ma plimb putin, sa mai vad orasul :P

      Pupici!!

      Ștergere
    6. Sa-ti fie de bine! Nu cunosc restaurantul. Eu mananc paste la restaurantul Gio, poate ca e acelasi, nu-l stiam de Giorgio. In fine, pastele sunt tare bune in general. Nu stiu cum trecem de la fonduri de ten la mancare, dar uite ca si frumusetea trece tot prin stomac:)Daca e sa incep discutia cu mancarea din complexul vostru...nu mai terminam cu una cu doua. Un singur cuvant:bestiala!

      Ștergere
    7. Hahaha, pai noi femeile gasim subiecte inepuizabile de discutie. Stii bancul ala cu cele doua femei care petrec 30 de ani in inchisoare si la eliberare, petrec inca o ora in fata portii, ca sa-si termine discutia :))) Asta spune totul! :P
      Pupici!

      Ștergere
  6. folosesc produsul de la Eseene , dar parca nu prea face fata...am folosit odata cel de la Avon si parca oja s-a uscat mai repede...habar nu am...de obicei nu am rabdare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu stiam ca exista produsul acesta la Essence si Avon :(

      Ștergere
  7. ma tenteaza si pe mine un spray pentru uscare rapida.. vazusem unul la Avon dar cred ca acesta e mai ok.. :d
    ma mai gandesc
    sa le folosesti pe toate cu placere
    te pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu acum am aflat ca exista si la avon un astfel de spray. Din pacate cel de la Kallos e singurul pe care l-am folosit!

      Multumesc, pupiciiii!

      Ștergere
  8. Foarte frumoase! Sa le porti cu placere.
    Adevarul e ca si mie mi-ar place mult o perie Tangle Teezer. Pana acum n-am vazut-o sub 55 lei pe net.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, si eu imi doresc, mi se pare ca eu am ramas ultima de pe aici care nu poseda o astfel de perie. :P
      Intr-adevar si eu am sesizat ca pe Aoro e mai ieftina putin!

      Multumesc frumos!

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. :D Ma bucur ca-ti place! Nu am apucat sa-l folosesc inca! Pup! :)

      Ștergere
  10. sa le folosesti cu placere si pe mine ma tenteaza o comanda la ei la produse pentru par. te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, in ceea ce priveste ingrijirea parului, am vazut ca au o gama foooarte variata.
      Te pup si eu!

      Ștergere
  11. Sa le folosesti cu placere. Si eu te admir pentru abtinere, nici eu nu cred ca as sta cu el sigilat (mai am cateva creme neincepute dar nu eram foarte entuziasmata de ele). Si eu as vrea un tangle teezer dar nu ma pot hotari daca sa dau atita pe ea. Si nici nu mai vine vreo ocazie gen 8 martie ca sa ma rasfat :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, corect, au trecut toate ocaziile si motivele pentru care sa ne mai satisfacem mofturile, nu stiu ce sa zic de perie, dupa review-urile fetelor, toate spun ca-si merita banutii, recunosc ca sunt foarte tentata si eu, mai ales ca nici nu am o perie in momentul de fata si numai pieten.
      Aaaa, vine iepurasul in curand :))))

      Ștergere
  12. Vreau si euuu spray de uscare a ojei. Pare foarte bun din descrierea ta si sunt curioasa cum e ca nu am incercat niciodata. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Esti ambitioasa :) Imi amintesc de postarea cu fondul de ten , erai fascinata de el :) Cred ca iti va placea maxim , nu-ti va parea rau de banii cheltuiti . Si eu comand de pe Aoro , nu am avut niciodata probleme , mie mi-au oferit si un voucher de reducere pentru un site de lenjerie intima ( sper sa nu-i incurc :) ) . Eu chiar nu am un produs pt uscarea ojei , de exemplu aseara mi-am stricat 3 unghii :( Dar deocamdata nu imi mai cumpar nimic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O daaa, deci tu iti amintesti cat eram de fascinata, nu? Am mai avut 3 esantioane de Double Wear si mi-am potolit pornirea de a-l desigila :))) Sa vedem peste vreo 2 luni ce si cum... :P
      Da, ai dreptate, am primit si un un voucher de 35 de lei pe un site de lenjerie intima, am uitat de el :P

      Te pup, draga mea! :)

      Ștergere
  14. un lac de uscare nu folosesc si nu ma pasioneaza mai mult decat unul pentru luciu si prelungirea "vietii" :)
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, numai ca eu nu l-am gasit pe "acela"! Sa dai de stire cand gasesti unul perfect! :P

      Ștergere
  15. Eu de pe Aoro as vrea sa-mi comand un parfum, dar am tot intalnit persoane care mi-au spus ca n-au avut experiente placute cu ei (in privinta parfumurilor) si nu prea stiu ce sa fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu una, din colaborarea pe care am avut-o cu ei, mi s-au parut foarte profi, mi-a placut felul in care s-a desfasurat livrarea si rapiditatea cu care mi-au solutionat problema comenzii mele aiurite :P In rest nu pot sa spun altceva, parfumuri nu am comandat si nu am intentionez in viitorul apropiat, insa intentionez sa plasez o alta comanda, dar tot cu cosmetice, eu personal sunt foarte multumita pentru prima experienta.

      Din ce am vazut pe site, exista posibilitatea inapoierii garantate a marfurilor in termen de 14 zile de la achizitionare, asta asa ca o asigurare...

      Te pup, Deea, o zi frumoasa iti doresc! :)

      Ștergere
  16. Sa le folosesti sanatoasa! Imi amintesc de postarea ta cu fondul de ten si imi amintesc ca scrisesem ca eu l-am luat din free shop-ul dintre Grecia si Macedonia cu 30 de euro. L-am luat in vara acum 2 ani si mai am putin din el si tot trag de el, pentru ca imi place asa de mult! Un mare plus e faptul ca e valabil 24 de luni de la deschidere. Oricum, parerea mea e ca nu are cum sa te dezamageasca.
    Spuneai aici ca ai in prezent 4 fonduri de ten incepute,eu as fi interesata sa ne spui care sunt alea, mai ales ca acum testez piata ca sa imi cumpar unul. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dada, si eu imi amintesc comentariul tau, l-am tinut minte in ideea de a cauta fdt in duty free-uri, insa nu am mai fost in nicio vacanta de atunci, din pacate :P
      Te inteleg perfect cand spui ca tii bine de el, asa am facut si eu cu mostrele pe care le-am adunat, consumam cu zgarcenie din ele tocmai pentru a ma bucura de continut cat mai mult timp. Am folosit o mostra timp de 4 zile :)))

      Fondurile de ten sunt de fapt 5, le-am numarat mai bine:
      - Dior Capture Total
      - Vichy Dermablend
      - BB Cream Holika Holka
      - Kron (pe care il amestec cu bb cream-ul mai sus mentionat - e combinatia care imi place mult, mult de tot)
      - BB Cream Missha

      Ambele BB cream-uri au acoperire medie si chiar mare si le folosesc ca pe niste fonduri de ten, si le consider practic tot fonduri de ten.

      Cam asta folosesc in momentul de fata si as vrea sa mai termin din ele inainte sa incep Dpubel Wear-ul! :)

      Multumesc mult de comentariu, sa ai o zi perfecta! :)

      Ștergere
  17. Să le foloseşti cu drag, eşti norocoasă că ai găsit fdt perfect, eu încă îl mai caut.
    Pentru uscarea ojei, my all time favorite este Seche Vite. Am mai încercat şi Nubar, care nu e rău, dar parcă tot Seche usucă oja mai repede iar luciul este unic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, acum sa vedem in vara cand voi incepe sa-l folosesc, sper sa nu mi se fi modificat perceptia asupra lui.

      Acum mi-am amintit ca mi-a mai spus cineva ca Seche Vite e cel mai bun top coat pe care l-a folosit si prelungeste durata de viata a ojei, sa inteleg ca si produsul pentru uscarea ojei e la fel de bun?! Oare unde gasesc si eu, am inteles ca e mai scumput asa, dar ca isi merita banutii...

      Ștergere
  18. Eu nu am incredere in site-ul Aoro nici macar cand vine vorba de cosmetice. Daca ei imi livreaza un parfum fake cand sustin sus si tare ca e original, ce garantie am ca nu fac asa ceva si cu cosmeticele? Am luat un luciu de buze fake Yves Saint Laurent si am platit pe el 10 lei si era identic cu originalul :)) De as plati 147 lei pentru un produs fake cand un original e mai scump cu 40 lei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pot sa spun, deocamdata nu am niciun motiv sa ma indoiesc de originalitatea produsului meu, insa clar voi reveni cu un review de indata ce voi testa fondul de ten, toata lumea stie acum de unde l-am procurat.
      Imi pare rau sa aflu de experienta pe care deduc ca ai avut-o tu cu parfumul. :(



      O zi buna iti doresc! :)

      Ștergere
  19. Seche Vite e produsul pentru uscarea ojei, e un top coat pt. uscare rapidă. Marea lui hibă e că strânge cumva ojele, astfel încât după 3-4 zile, unele oje mai închise par tocite la vârfuri, ceea ce nu se întâmplă spre exemplu cu nubar. Marile plusuri sunt luciul incredibil de manichiură de salon şi faptul că în 5 minute după aplicare poţi face şi duş dacă vrei, atât de bine se usucă oja, în 2-3 minute îţi poţi folosi mâinile mai finuţ, aşa. Şi asta a fost valabil cu toate ojele mele.
    Preţul e măricel, în jur de 40 de lei, ultima sticlă am luat-o de pe beautybay, dar îl are şi Roxana de la Beauty in the Bottle. Prima sticluţă a fost chilipir, vreo 6 dolari, mi-a luat-o o prietenă din State şi mi-a adus-o când a venit, aşa că dacă ai pe cineva pe acolo, go for it :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahaaaa, merci pentru lamurire, clar l-am pus si eu pe lista mea, chiar sper sa mi-l cumpar anul acesta si sa il incerc si eu. Din state nu am cum sa-l procur, asa ca raman la variantele autohtone.
      Merci mult, pupici!!! :)

      Ștergere
    2. Dacă te-am tentat cu top coat-ul ăsta şi vrei să-l iei, te rog mai citeşte înainte review-uri, au fost şi fete cărora le-a atacat unghiile, ştiu că Andreea de la Andreea's Land nu s-a înţeles cu el, şi am mai citit undeva un review negativ.
      Camelia de la Colţul Cameliei i-a dat notă bună, chit că ea preferă Nubar-ul, are review la ambele. Iar Andreei de la A Beauty Tale i-a plăcut.
      Pe beautybay ai transport gratuit şi îţi ajunge coletul la poşta normală (sau direct acasă dacă e mic şi ai poştaş de treabă) cam în 7 zile.

      Ștergere
    3. Sunt sigura ca exista opinii diferite, nu ma sperie, ideea este ca trebuie sa-l incerc si eu pentru a vedea dc imi place sau nu. Anul acesta am de gand sa cumpar mai rar, dar produse noi pe care nu le-am mai incercat, am deja o lista...:P

      Multumesc mult, draga mea!

      Ștergere
  20. Cred ca sunt printre putinele care nu o sa ridice in slavi tangle teezerul, dar eu, desi am luat peria de cateva luni bune, tot un piaptan cu dinti rari de 1 euro folosesc.. ce-i drept, am parul de lungime medie, sau mai degraba un bob relativ scurt, probabil pt. parul lung e mult mai utila!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, da, chiar esti prima pe care o "aud" sa aiba o opinie diferita vis-a-vis de peria aceasta. Deocamdata tot pieptene cu dintii rari folosesc si eu, dar parca as face o schimbare.. :P

      Ștergere
  21. Cand am citit titlul postarii, mi-am spus: Idylle - Gurlain!!!:))

    De-abia astept review la Double Wear, eu visez la el de mult timp, fara a fi avut posibilitatea de a-l testa!:D
    E frumos azurul acelui fard...
    Si oja arata foarte bine pe unghiile tale!
    Uite, ce ma fac, acum vreau si eu tangle teezer!!!:))
    In ceea ce priveste intrebarea ta...chiar la ultima manichiura pe care mi-am facut-o am folosit un spray Avon destinat acestui scop - mi l-a oferit o buna colega si prietena spunand ca ei nu ii este util! Inca nu mi-am putut forma o parere clara, cred ca e bun!

    Scumpa mea, sa folosesti cu mare bucurie noile achizitii!
    Te imbratisez!:)
    O seara frumoasa!

    Ilda
    Lavender Thoughts


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, Idylle inca am, l-am primit de Mos Nicolae si folosesc din el cu zgarcenie :P
      Mie mi-a ramas gandul de Double Wear si nu am abandonat speranta ca intr-o zi o sa mi-l cumpar, desi in mod normal aproape 200 de lei ma doare sufletul sa dau pe el, stiu cat de mult tr sa muncesc pe banii acestia. :P

      In ceea ce priveste spary-ul, dupa cum spuneam eu una habar nu aveam ca exista si la Avon, din pacate nu am cu ce sa-l compar pe cel testat de mine. :P

      Te pup, Ilda, ai grija de tine! :)

      Ștergere
  22. Hi Simona! The eyshadow's color is fab, it will be great on your eyes! Love also the nail polish, too nice! Kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  23. sa le folosesti cu drag! arata foarte bine, in special fardul de ochi pe albastru :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Iuhuuuu, ai intrat in posesia lui. Retin prea bine ca ne-ai povestit cu incantare despre mostra de fond de ten primita si ma bucur nespus ca ai reusit sa ti-l achizitionezi!
    Pentru uscarea rapida a ojei am folosit de cateva ori un spray de la Avon, dar nu am observat nimic deosebit la el.
    Sa folosesti produsele cu drag si asteptam review in vara la fondul de ten!

    P.S: Si eu am fost multumita de produsele luate de pe Aoro. Cineva se plangea ca ar fi fost expirate unele, dar nu am avut aceasta problema. Toate au venit sigilate, inca in termen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, in sfarsit e al meu!!!! :D

      In ceea ce priveste comenzile pe Aoro, intr-adevar am vazut ca au mai fost cateva persoane nemultumite, nu stiu ce sa zic, la mine e prima data cand comand!

      Pupici!! :)

      Ștergere
  25. Si eu am avut o mostra cu varianta Light a fondului de ten si mi-a placut enorm. :P
    Spray-ul de la Kallos ma deranjeaza ca e uleios doar atunci cand trebuie sa fac si poze pentru blog, in rest astept cuminte sa actioneze si apoi il spal. :P
    Ah, iar Tangle Teezer merita pe delin banii, eu mi-as mai lua unul portocaliu fix ca cel din poza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, e foarte uleios, de aceea ma gandeam ca varianta cu pipeta trebuie sa fie mai ok, nu se imprastie pe toata mana :P

      Cat despre Tangle Teezer ce spun, stiu ca si tie ti-a placut foarte mult si mai stiu si cat esti tu de pretentioasa cu parul, de aceea tind sa cred ca intr-adevar isi merita banutii... :)
      Probabil ca o sa o cumpar si eu acum la urmatoarea comanda!

      Multumesc mult, Katyna!

      Ștergere
  26. Am tot vrut sa comand de pe Aoro, dar citind multe pareri si reviewuri cum ca parfumurile ar fi fakeuri ,nu prea am riscat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca si in cadrul comentariilor de mai sus, sunt pareri diferite, eu sunt doar la prima comanda si deocamdata nu am absolut nimic de reprosat, o sa vedem mai parcurs, eu va tin la curent!!

      Ștergere
  27. La aoro chiar n-am comandat niciodata nimic desi m-am holbat pe site-ul lor de neumarate ori.
    Legat de fondul de ten, e foarte tentant, se vedea tare frumusel si natural pe tenul tau insa ce pot sa zic? Eu nu mi-l permit desi mi se termina Bourjois-ul meu dragalas si ar cam trebui sa-mi iau ceva. Mi se pare prea scump Estee :|, poate daca l-as incerca as pica in pacat :)).
    Tangle Teezer am si eu dar mie nu prea mi se potriveste, imi aduce aminte de peria catelului meu, mi se pare rigida si imi plosteste parul dar eu am si parul rar si firul subtire. Pe un par des probabil ca e altceva. Singura chestie care imi place e forma ei :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect, nici eu nu mi-l permit in mod normal, de aceea nu l-am cumparat pana acum, insa daca tot am beneficiat de un voucher aoro, iti dai seama ca prima si prima data m-am orientat catre fondul de ten, desi imi trebuie crema de zi. :P

      Deci si tu ai peria minune? Este a doua persoana care spune ca nu i se pare grozava, acum nu stiu ce sa mai cred, eu am citit numai review-uri pozitive la fetele care au testat-o. Tu ai primit-o pentru testare? Nu cred ca am vazut review la tine pe blog.

      Te pup, iubita!! :)

      Ștergere
    2. Eu am castigat-o la un concurs peria, fara sa fiu rea, review-uri pozitive am vazut si eu dar doar la fetele care au primit-o pentru testare...deci nu stiu ce sa zic.
      Mi-am dorit-o mult si m-am bagat la nenumarate concursuri pana am castigat-o dar ti-am zis. Mie nu mi se potriveste, mi se pare prea rigida. Ori sunt eu obisnuita cu peria mea din par natural.

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!