"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 5 martie 2013

Gene false KkCenterHk VI

            Nu stiu daca va mai amintiti, insa acum ceva timp v-am aratat cele trei modele de gene false primite ultima data din partea site-ul KkCenterHk, iar voi v-ati exprimat dorinta de a vedea prima data genele care fac obiectul postarii de astazi. 
          Din pacate eforturile mele de a le surprinde frumusetea, au fost zadarnicite de capriciile aparatului meu foto si nu am reusit sa obtin imagini prea grozave. 
Pentru ca imi erau prea mari, a trebuit sa scurtez putin din lungimea bandei.
             Modelul Chan Mei Eyelash sunt singurele mele gene false cu aspect dramatic (cu adevarat dramatic), sunt create din doua straturi cu orientare diferita, astfel incat se creeaza un efect de gene bogate, ca un evantai. Nu pot fi purtate decat seara, as zice ca de preferinta in club sau in spatii cu lumina difuza, mie personal mi se pare ca sunt mult prea exagerate pentru un look de zi indiferent de eveniment. Din pacate, pozele mele, pentru ca nu am prins lumina buna si aparatul meu a fost cam plictisit, nu reflecta intru-totul cele afirmate mai sus.

          Si acest model, ca si cel de aici, este unul dificil de purtat, sunt grele, destul de rigide, le-am aplicat mai greu si mi-au obosit ochii dupa cca o ora de la purtare. Eu le recomand persoanelor care au experienta serioasa in purtarea genelor, in caz contrar este posibil sa va oboseasca ochii si sa lacrimeze.
         In realitate, modelul Chan Mei nu are acest aspect de plastic lucios, asa cum mi le-a scos biltzul aparatului meu foto, desi totusi nu sunt create dintr-un material cu aspect prea natural. 
Ele vin ambalate intr-o cutie de carton, nu sunt insotite de adeziv, sunt create manual, iar pretul lor este de 16.77 $ pentru 5 perechi si pot fi cumparate de AICI
Folosind codul meu vintagelooksimona aveti o reducere de 10% la cumparaturi pe acest site.

          Toate genele KkCenterHk incercate de mine sunt refolosibile, pana acum nu am aruncat nicio pereche, le demachiez cu grija, le curat de adeziv, iar ele isi pastreaza forma si tinuta si le pot refolosi de mai multe ori. Din punctul meu de vedere, sunt gene de foarte buna calitate, desi recunsosc ca la inceput, provenienta lor mi-a creat ceva retinerei. Pana acum cele mai folosite si cele mai iubite de mine sunt ACESTEA (le-ati vazut in mai multe machiaje postate de mine).
Pentru acest machiaj am purtat:
Fond de ten Dior Capture Total
Pudra Elf Studio
Blush Elf Studio
Creion sprancene Essence
Paleta Sleek Sunset 
Tus de pleoape Flormar
Creion negru Ada
Rimel Wonder Lash Oriflame (inainte de aplicarea genelor false)
Buze: Lip Impact Crayon Oriflame (electric red)


Din aceeasi categorie:
2. Gene false KKCenterHk II 
3. Gene false KKCenterHk III
4. Gene false KKCenterHk IV
5. Gene false KKCenterHk V



VintageLook 


14 comentarii:

  1. Arata atat de bine! Pentru un machiaj de seara cred ca sunt foarte potrivite! Sa le stapanesti sanatoasa >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt superbe. Nu ma asteptam sa arate atat de bine pentru ca mi se pareau cam groase, dar nici gand. Sunt perfecteeeee. Sa le folosesti cu placere. Cred ca o sa-mi cumpar si eu de la ei pentru ca mi-au placut toate care le-am vazut pana acum la tine :P
    Te pup :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In poze nu se vede foarte bine, insa sunt un pic exagerate.
      Daca vrei sa-ti comanzi, eu ti le recomand pe acestea: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2012/08/gene-false-kkcenterhk.html sau pe astea: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2013/01/gene-false-kkcenterhk-v.html
      Dupa parerea mea astea sunt cele mai faine.
      Merci frumos, pupici!

      Ștergere
  3. Simona, you are truly wonderful! The eyelashes suit you perfect and just love the make up eyes, really eyecatching!!:) Kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt frumoase, si eu cred ca merg pentru seara! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cam stufoase dar foarte frumoase. Mi-e dor de un machiaj cu gene false dar sunt cam umflatica la fata acum, nu cred ca ma mai prinde bine ;)).
    Te pup frumoaso!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata grozav!!!
    Intr-adevar, parca ar fi mai indicat sa fie purtate seara...:)

    Sa le porti cu drag, Simona!
    Pupicei!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt frumoase si sunt de acord cu fetele, merg foarte bine pentru un machiaj de seara

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc fetelor, ma bucur ca va plac! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu acum sunt intre : "ce frumoase sunt" si "totusi sun un pic cam mult". Per total iti stau f bune, dar tot cautand dramatismul, inteleg si partea cu too much. Prefer intr-adevar chiar si pentru iesiri un machiaj fara exagerari de orice tip:) foarte frumos machiajul tau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, nici eu nu ma vad purtandu-le, cel putin nu inca. Oricum sunt prea grele si nefiind foarte obisnuita cu gene false, nu prea pot sa le tin mai mult de o ora, insa sunt sigura ca exista fete carora le-ar placea foarte mult genul acesta mai bogat, mai stufos!

      Iti multumesc frumos, Adina, te pup!

      Ștergere
  10. Great blog! I'm following you:) If you want, you can follow me back :) Kiss
    www.fashionearthyrainbows.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!