"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 2 februarie 2023

Maybelline Super Stay Matte Ink #25 Heroine - o singură culoare, două nuanțe de roșu

 

ruj rosu-oranj

Pasiunea mea pentru roșu, despre care am scris adevărate eseuri în cei 12 ani de blogging, nu s-a stins odată cu trecerea timpului. Din contră, pe măsură ce acumulez experiență de viață, cunoaștere și acceptare de sine, simt că aceasta este culoarea care mă definește și mă reprezintă cel mai bine.

O port așadar în tușe scurte și accente reduse cantitativ, atunci când nu îmi place să ies prea mult în evidență. Dar nu mă feresc nici de acel roșu puternic, saturat ales ca centru de interes al unei vestimentații sau al unui machiaj elaborat.

Și pentru că tot veni vorba despre machiaj, de rujul roșu nu mă despart niciodată. În fiecare geantă am câte un ruj într-o nuanță distinctă de roșu, și asta pentru că nu știu niciodată în ce context mă aflu la un moment dat, context care necesită un artificiu mărunt (o tușă de roșu) pentru un boost de încredere de sine.

De ce spun asta? Pentru că rujul roșu are această capacitate de conferi oricărei femei încrederea că poate cuceri lumea. Adaugă la asta și ”acel parfum” și succesul Ei este garantat.

Iar dacă nu ai trăit asta niciodată, înseamnă că nu ai experimentat suficient din tot ceea ce universul produselor de colorare a buzelor îți poate oferi. Fiecare femeie își poate găsi nuanța potrivită de roșu și textura care se pretează cel mai bine stilului ei de viață, însă acest lucru nu se poate înfăptui decât experimentând. Și eu nu pot decât să te asigur, că întreg acest proces de căutare, este cel puțin la fel de plăcut, precum rezultatul final.


Cum folosesc eu rujul Maybelline Super Stay Matte Ink, nuanța Heroine


Iar dacă ai nevoie de o sugestie în acest sens, eu vreau să îți aduc în atenție un ruj binecunoscut printre pasionatele de makeup. Hai să faci cunoștință cu Maybelline Super Stay Matte Ink – nuanța 25, Heroine!

super stay matte ink

Este un ruj roșu cu subton cald, oranj, care se potrivește de minune tenului meu bej mediu, cu subton oliv și ochilor verzi. Disponibil pe piață într-o paletă foarte largă de nuanțe, Maybelline Super Stay Matte Ink este un ruj lichid cu finish mat cu o rezistență excelentă de-a lungul zilei.

Culorile sunt extrem de pigmentate, iar aplicatorul în formă de săgeată, cu orificiu interior, îți asigură o aplicare extrem de facilă, fără a mai fi nevoie să te folosești de un creion pentru contur.


ruj heroine

Jos de pe buze, nu îl poți da decât cu produse specifice de demachiere (ulei de curățare, produse bifazice etc).


Am creat un look de zi și unul de seară, cu rujul Maybelline  Super Stay Matte Ink, #25 Heroine


Cu nuanța mea #25 Heroine îmi place să mă joc și să obțin rezultate diferite, așa cum am făcut în aceste două lookuri. Cantitatea mare de pigment din compoziție îmi permite să obțin intensități diferite de roșu, în funcție de obiectivul urmărit.

ruj maybelline

Am creat așadar, un look de zi cu buze trandafirii, prin folosirea unei cantități reduse de ruj lichid Maybelline Super Stay Matte Ink, cam de mărimea unui bob de orez, pe care l-am întins rapid pe buze cu ajutorul unei pensule (alta decât aplicatorul). Efectul este unul foarte plăcut vizual, iar rezistența rujului s-a menținut ore în șir.

 

machiaj de seara

Pentru un machiaj de seară, am optat pentru același ruj, dar aplicat în cantitate corespunzătoare, pentru buze de un roșu intens, saturat și voluptos. Efectul este unul wow, iar încântarea cu care port acest ruj, se menține la aceleași cote de fiecare dată.

 

O cantitate mică, întinsă cu pensula vs. o cantitate suficientă distribuită cu aplicatorul. 

Pentru ambele machiaje, m-am folosit de rujul lichid Maybelline și pentru a-mi colora obrajii. Cu o cantitate mică de ruj amestecată cu fond de ten, am obținut un blush cremos pe care l-am aplicat pe pomeți. Toată această operațiune trebuie executată rapid, pentru că blushul se va fixa rapid și va rămâne acolo până la demachiere.

Mie îmi place foarte mult efectul obținut. Un strop de iluminator pe vârful pomeților însuflețește și mai mult efectul acestui blush.

 

Rujul Maybelline Super Stay Matte Ink îl poți găsi pe Notino la un preț foarte bun, iar dacă nuanța Heroine nu este una care să te complimenteze pe tine, nu-ți face griji, pentru că ai la dispoziție o multitudine de alte nuanțe dintre care poți alege, precum și serviciul ”testați produsul” – un serviciu pus la dispoziție de Notino prin intermediul căruia poți încerca live acest ruj. 

Nu știi cum? Intră pe site să vezi! Găsește și alte branduri pe care să le testezi direct din fața monitorului!

 


Spune-mi în căsuța de comentarii ce reprezintă pentru tine rujul roșu și care este produsul care îți place ție cel mai mult în acest moment.


 

Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!