"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 10 februarie 2023

Rutină antirid pentru zona ochilor cu produse Skin Functional de pe damas.ro

 


Atunci când am început introducerea retinolului în rutină, mi-am fixat mai multe obiective pe termen lung, iar unul dintre ele a fost și acomodarea unei concentrații cât mai mari pe pielea din jurul ochilor.

Se știe cât de predispusă la riduri si pete solare este zona respectivă, dar și cât de sensibilă este, neputând tolera concentrații prea mari de retinol.

Totuși, în prezent pot spune că mi-am atins obiectivul și pot aplica fără probleme aceeași 0,1% retinaldehida pe care o pun pe ten, iar asta mi se pare a fi o mare reușită.

Așadar, pentru zona ochilor am două produse Skin Functional în rutină, aplicate în această ordine:

◾️ 0,1 % Retinaldehida - acum intr-un ambalaj și mai fain pe site - airless, opac. Un ser cu textură plăcută, care se absoarbe ușor în piele, fără să lase peliculă la nivelul acesteia. Conține și umectanți în formulă pentru a minimiza riscul de iritație al pielii.




Am început în mod progresiv, cu 0,3%, respectiv 0,5% retinol, iar acum am ajuns la performanța de a aplica 0,1% retinal și pielea mea s-a acomodat perfect chiar și în zona ochilor.

◾️ Copper Tripeptide – Eye Cream este crema pe care o aplic peste serul cu retinaldehidă, la vreo 20 de minute distanță și care, împreună, fac o echipă perfectă în prevenirea și menținerea sub control a liniilor fine din zona ochilor. Crema este formulată peptide, ceramide, acid hialuronic, squalane etc

Are o textură foarte plăcută, mătăsoasă, nu face scămițe, nu lasă peliculă la nivelul pielii si poate fi folosită si in rutina de dimineață.

Despre peptide se spune că reprezintă o alternativă la retinol, mai ales pentru acele persoane care nu tolerează acest activ. Fără niciun risc de iritație, ele pot fi folosite chiar și în sarcină și alăptare.

Ambele produse sunt lipsite de alcool, uleiuri esențiale și parfum, ca toate produsele Skin Functional disponibile exclusiv pe www.damas.ro!!

Voi ce folosiți pentru zona ochilor?



Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!