"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 31 martie 2013

Volume Build (Oriflame) - review


             La final de luna martie, au existat in rutina mea, doua produse de make up pe care le-am folosit cu mare, mare entuziasm si a caror descoperire m-a umplut de exaltare. Primul este dupe-ul beauty blender pe care vi l-am aratat AICI, iar cel de-al doilea este rimelul Volume Build Oriflame, primit pentru testare, si care face obiectul postarii mele de astazi.
            Stiu ca ati vazut o gramada de review-uri ale acestui produs, in ultima vreme, in blogosfera, insa ma gandesc ca unul in plus nu strica, mai ales ca am promis ca anul acesta renunt la Colossal si ma indrept spre alte marci. si am mai promis ca va tin la curent cu ceea ce testez. Asadar primul pe lista s-a nimerit a fi exact acest rimel si mai bine de atat nu se putea, pentru ca am descoperit un produs care concureaza foarte serios cu mult prea iubitul meu Wonder Lash, de la aceeasi marca – Oriflame.
            Volume Build porneste de la urmatoarea premisa: “Am analizat nevoile, dorintele si visurile femeilor, în materie de mascara si, înca o dată, venim în întâmpinarea iubitoarelor de beauty, cu un produs revolutionar! Volume Build este noua mascara, powered by Oriflame, a carei ambasadoare este starul hollywood-ian Malin Åkerman!”

Asadar acest produs se doreste a fi un rimel pentru volum, capabil de a genera trei efecte, in functie de straturile aplicate:
  • 1 strat – volum de lux
  • 3 straturi – volum dramatic
  • 5 straturi – efect de gene false

            De asemenea, rimelul aduce in atentie, o tehnologie inovatoare, potrivit careia, chiar si dupa ce genele s-au uscat (indiferent de straturile aplicate), acestea nu se intaresc, nu devin tepene, rigide, ci sunt in continuare flexibile si usoare.
“Ce aduce senzational, ca inovatie, această mascara, este peria sa imensă şi formula flexibilă unică, ce îţi permite să creezi un look cu adevărat personalizat pentru genele tale. Formula avansată Volu-Flex a mascarei Volume Build îţi oferă posibilităţi nelimitate de a crea volum prin aplicări succesive de noi şi noi straturi, genele tale rămânând catifelate chiar şi după ce produsul s-a uscat!
Rezultatul: fiecare strat de mascara aplicat va fi ca primul! Fără efect încărcat sau gene lipite, inestetice, casante. Cu adevărat revoluţionar! De asemenea, peria inovativă îţi permite să optezi pentru gene separate şi mega-volum, dacă vei folosi partea cu peri lungi sau să creezi straturi şi mai îndrăzneţe de volum personalizat, dacă alegi să foloseşti partea cu peri scurţi.”
            Si potrivit aprecierilor mele, descrierea este corecta, pentru ca genele se pastreaza flexibile de-a lungul intregii zile, fara sa existe riscul ca ele sa se rupa din cauza faptului ca ele ar putea fi imbracate intr-un strat prea gros si intarit de produs.

Ce impresie mi-a produs mie rimelul Volum Build:
Rimelul in cauza, fara sa exagerez, as putea sa afirm ca se apropie foarte mult de ceea ce imi doresc eu de la un rimel:
-         volum evident inca de la prima aplicare, adica de la un singur strat,
-         pasta care imbraca genele de la baza pana la varf, conferind si un usor efect de alungire,
-         negru intens care se pastreaza pe parcursul intregii zile, fara a-si pierde intensitatea,
-         gene flexibile chiar si dupa uscare,
-         excluderea posibilitatii ca produsul sa se faramiteze de-a lungul zilei si sa pice de pe gene,
-         gene cat mai separate posibil, pastrandu-si totusi efectul de volum,
-         pret decent.

            Asadar, cam acestea sunt lucrurile pe care as putea eu sa le spun despre Volum Build. Deoarece sunt abia la inceputul folosiri lui, nu pot sa dau niciun detaliu despre durata sa in timp si despre cat de repede se intareste, se ingroasa pasta. Daca le va bifa si pe acestea doua, atunci ar putea deveni cel mai iubit rimel al meu de pana acum.

            Imi place pentru ca, spre deosebire de alte rimeluri, volumul acestuia se vede de la prima aplicare, iar eu personal, ca niciodata, am nevoie de doar doua straturi pentru a-mi satisface nevoia de volum. Daca ma urmariti de ceva timp aici, stiti ca mie imi plac genele bine definite, destul de incarcate si nu sunt deloc amatoarea aspectului natural. Pentru mine indiferent de momentul zilei, genele trebuie sa se vada, mai ales ca la serviciu, in marea majoritate a timpului, rimelul este singurul produs pe care il folosesc pentru machiajul ochilor.

            Personal nu am putut sa aplic mai mult de trei straturi, nu este nevoie de mai mult, insa mi se pare ca genele se incarca inestetic cu mai multa pasta, insa foarte sincer o spun, pentru amatoarele de gene incarcate – trei straturi sunt mai mult decat suficiente, eu una, ma opresc la doua!!

Diferenta intre Volum Build si Wonder Lash?
Volum Build confera un volum foarte evident genelor, pentru un efect de gene bogate, iar Wonder Lash, le confera definire, genele sunt perfect separate, alungite si atent definite. Sunt doar efect total diferite, insa dezirabile pentru orice femeie, din punctul meu de vedere.

(stanga Volume Build - dreapta Wonder Lash)
Ingrediente:
AQUA, STEARIC ACID, HYDROGENATED CETYL OLIVE ESTERS, ORYZA SATIVA CERA, BUTYLENE GLYCOL, GLUCAMINE, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, ACACIA SENEGAL GUM, PVP, CYCLOPENTASILOXANE, COPERNICIA CERIFERA CERA, PVP/EICOSENE COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CERA ALBA, CYCLOHEXASILOXANE, PHENOXYETHANOL, SHOREA ROBUSTA RESIN, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONE, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA, DISODIUM EDTA, LECITHIN, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, CETEARETH-20, BHT, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN

Ah, nu v-am spus de pret – Volum Build costa 15,00 lei pentru o cantitate de 8 ml. Se gaseste in doua variante de culori : negru si pruna. Valabilitate 6 luni de la deschidere. Mai multe detalii AICI.
------------------------------------------------------------------------------------------------


Sa va arat acum si cateva poze purtand acest rimel: 
In aceste poze am aplicat trei straturi de rimel pentru un maxim de volum. Precum puteti vedea sunt la limita, un strat in plus ar fi incarcat genele prea mult si as fi obtinut efectul opus.
Tenul meu luceste de la blitz si nu de la excesul de sebum, in mod real fata mea era mata (asta asa ca o explicatie pe care ma simt eu obligata sa o adaug :P).

Eu zic ca am obtinut un efect foarte frumos, destul de asemanator genelor false. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
In doua straturi de rimel, arata asa:
Acest set de poze a fost facut intr-o alta zi (dupa 7 ore de purtare a machiajului), cu lumina mai proasta, de aici diferenta de calitate a pozelor. Machiajul urmareste aceeasi idee si este realizat cu aceeasi tehnica.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Aici aveti si o poza cu intreg machiajul din primele poze, pe care il port mai nou de mai bine de o saptamana (cu mici variatiuni):
Am folosit:
BB Cream Holika Holika + Kron 
Pudra Elf Studio
Blush Farmasi
Creion sprancene Lady's
Primer pleoape Essence
Fard Oriflame Perfect Match Sand Dunes, pentru nuantele de nude de pe pleoapa mobila
Paleta Sleek Oh so Specialpentru tonurile de maro din pliul pleoapei
Creion negru Super Shok pentru conturul ochilor
Creion buze Farmasi


Ce parere aveti? V-ar satisface Volume Build, nevoia de gene bogate, de volum uimitor?


VintageLook 

20 de comentarii:

  1. Un review profesional lucrat! Te felicit!
    Am notat sugestia datorita celor afirmate si prezentate de tine!
    Ramane de vazut daca s-ar potrivi genelor mele care-s mai putin "generoase"!

    Cel mai mult imi place cum se prezinta in doua straturi! Ochii tai arata fenomenal conturati astfel cu negru...

    Simo, te pupacesc!
    Iti doresc o seara frumoasa, iar saptamana ce urmeaza sa te simti plina de energie si voie buna!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Ilda, nu-mi pare asa profesional pentru ca nu am reusit sa fac poze in etape (la un strat, doua, trei), insa eu zic ca se vede totusi de ce este in stare.
      Eu zic ca ti-ar placea si tie, personal chiar mi se pare un rimel care confera volum, aproape asa cum promite! :)

      Si eu iti doresc o seara linistita si o saptamana exact pe placul tau!
      Pupici!

      Ștergere
  2. la asa ochisori....merge orice :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu care este meritul rimelului in fotografiile de mai sus...tot ce stiu este ca esti superba...ai niste ochi superbi..niste gene frumoase...un ten minunta...esti adorabila :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ralucaaa, ma faci sa rosesc de fiecare data cand intri aici si ma complimentezi :P Iti multumesc frumos, nu ma simt asa speciala, dar iti multumesc din suflet pentru aprecieri! :P
      Rimelul chiar e foarte fain, il testezi si tu, nu?

      Ștergere
  4. Imi place mult cum arata genele date cu acest rimel! Nu stiam de el. Util review-ul! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a aparut abia in catalogul trecut, ma bucur ca-ti place cum arata! Pup!

      Ștergere
  5. L-am primit si eu pentru testare si intradevar este un produs bun, care ofera aspect de gene false.Îl mai țin puțin în teste, dar presimt că nu-mi voi schimba parerea buna despre el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ma gandeam la tine, cand l-am testat, stiu ca tie iti place mult pasta siliconata pe care o au rimelurile Oriflame si eram sigura ca o sa-ti placa.
      Eu m-am grabit putin si am facut review-ul fara sa vad cum se comporta pe termen lung, adica sper sa nu se intareasca pasta, pana acum e perfect nevoilor mele! :)
      Eu deja l-am comandat!

      Ștergere
  6. Foarte bun mi se pare, si eu l-am primit. O sa-i fac si eu review zilele astea :P
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Uhuuu eu am genele oricum destul de scurte :( ochii tai sunt superbi, te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rimelul acesta nu mi se pare ca se descurca nemaipomenit la partea de alungire, insa in ceea ce priveste volumul, apreciez ca este cu adevarat foarte bun... :)

      Saru'mana!! :P Pup!

      Ștergere
  8. Arata si cu trei si cu doua foarte bine, putine spre foarte putine rimeluri arata bine in mai multe straturi. Parere formata evident pe ceea ce am testat pana acum, cu blog si fara blog.
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, insa parerea mea e ca la 3 straturi se opreste, incepe sa arate artificial cu mai mult de atat. In plus eu una nu recomand aplicarea ulterioara pe parcursul zilei, chiar daca genele nu sunt rigide, tot nu simt ca ar suporta un strat in plus.

      Pup! :)

      Ștergere
  9. Vai dar frumos machiaj ti-ai facut! Par putin incarcate genele dar se vede frumos in ansamblu. Te pup frumoaso!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, de aceea am spus si eu ca la doua straturi ma opresc, in primele doua zile l-am purtat in 3 straturi, insa mi se par suficiente doar doua!

      Multumesc frumos pentru aprecieri, o saptamana frumoasa iti doresc! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!