"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 22 martie 2013

Ultima sansa de inscriere la giveaway-ul meu auriu... + cateva cuvinte de sfarsit de saptamana!

....pfff, ce titlu lung!!!!

Asadar, astazi este ultima zi in care va mai puteti inscrie la acest giveaway. Premiul il reprezinta setul de pensule din imagine.
Pentru mai multe detalii si inscrieri, intrati AICI.

As vrea sa va multumesc pentru comentariile de la postarea anterioara, recenzia cartii primite in cadrul Campaniei vALLuntar. Am reusit sa strang cele 15 comentarii necesare plantarii unui copacel. Desi mi-as fi dorit sa pot aduna 30, echivalentul a doi copacei, lipsa de timp si ritmul alert cu care imi traiesc viata in ultima vreme, nu m-au lasat sa termin cartea mai devreme si sa public recenzia decat cu putin timp inainte de expirarea timpului limita.
Pana maine insa mai puteti sa-mi lasati impresiile voastre, daca doriti sa o faceti puteti intra AICI.

Oana, am vazut ca mai are si ea nevoie de cateva comentarii pentru a strange cele 15 necesare plantarii unui copacel, daca doriti sa ii lasati feedback-ul vostru, va invit AICI.

Iar daca faceti parte din Campania vALLuntar si aveti drum pe aici, dati-mi de stire ca sa va pot vizita si eu blogul pentru a va lasa si impresiile mele vis-a-vis de cartea aleasa de voi, cu cat mai multe comentarii adunate, cu atat mai mult copacei plantati.

Maine particip la un eveniment foarte important, sunt emotionata si habar nu am cu ce sa ma imbrac, cum sa imi colorez unghiile si cum sa imi aranjez parul...Uff, sper sa revin cu poze pentru voi.

Va pup si va iubesc!!


                           VintageLook 

4 comentarii:

  1. :) Eu te percep pe tine a fi foarte organizata in gandire! Inca un aspect pentru care te apreciez, te admir!

    Acum dau si eu o fuga pe la Oana...
    Ma gandisem la o alta modalitate de a-i ajuta pe cei din campanie dar nu am pus-o in aplicare tot din cauza timpului, bata-l vina! Sa intru la cat mai multe din cele 239 de bloguri, sa caut recenziile si sa las comentariu! Idealist, stiu!:) Am incercat si o alta abordare: am dat search pe Google pentru titlurile cunoscute e mine si am gasit recenzii la care am scris comentariu!

    Nu ne poti spune despre ce eveniment este vorba! Sunt sigura ca vei fi...ravasitor de frumoasa! Nu ne rapi placerea de a vedea poze!:)

    Eu postez maine swatch-uri pentru cele n rujuri Nyx pe care le am!:D

    Un weekend absolut minunat iti doresc!
    Te pupacesc!
    Ilda
    lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, nu trebuie sa le cauti pe google, a postat Loredana un link pe grupul vALLuntar - un fel de aplicatie unde sunt link-uri catre majoritatea recenziilor; eu am dat share pe fanpage sa-l am acolo, maine trec la multe comentarii, azi mai am ceva de lucru de terminat :(
      Spor la pregatiri, Simona, sunt sigura ca vei fi frumoasa ca intotdeauna :)
      Pup!

      Ștergere
  2. Eu de obicei cand sunt in pana de inspiratie ma apuc sa fac ordine in dulap. Sigur gasesc o rochita de care uitasem si de la care pot construi un look :) Anul trecut cand eram insarcinata era mult mai usor, mai aveam doar doua rochii care imi mai veneau si o pereche de platforme, care erau mai comode, si cu ele am fost la toate nuntile si botezurile :))

    Sa ai inspiratie si distractie placuta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Da, m-am dezmeticit intre timp!:blushing
    Am trecut si eu astazi cu ganduri bune pe la multi/multe!

    Multumesc, Cristina!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!