"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 23 martie 2013

Revenirea anului - gama noua pentru ingrijirea pielii SpaRustica

Dragile mele, am o veste buna, buna, buna pentru noi sau pentru iubitoarele cremelor SpaRustica - gama noua de produse este in sfarsit disponibila in magazinul virtual:
Precum puteti vedea, asa cum ne-a promis Simona, inca de anul trecut, recipientele sunt innoite - airless pentru ca intreg continutul pretios sa-si pastreze proprietatile pe tot parcursul folosirii. 
De asemenea s-au facut modificari si in ceea ce priveste formulele cremelor, au fost adaugate ingrediente noi, si s-a renuntat la silicon, lista tuturor ingredientelor este deschisa pe site si o puteti studia in voie. S-a muncit foarte, foarte mult pentru aceste noi formule, au fost supuse la numeroase studii de laborator si au iesit pe piata abia atunci cand s-a considerat ca intrunesc toate pretentiile producatorului. Sa speram ca vor corspunde perfect si asteptarilor noastre.

Voi stiti cat de mult mi-au placut cremele SpaRustica, ii multumesc din suflet comentatorului anonim care m-a directionat spre acest site cerandu-mi parerea despre respectivele produse in ideea de a face un cadou prietenei sale, asa am descoperit eu aceste produse si mai tarziu Simona s-a oferit sa-mi trimita pentru testare trei din aceste creme. Parerea mea o puteti citi AICI si AICI, daca sunteti interesate. 

Abia astept sa testez si eu gama noua, mai ales Vis de albastrele, preferata mea. 

Precum puteti vedea, o alta surpriza o reprezinta variantele mini de 5 ml, respectiv 3 ml pentru crema de ochi  pe care le putem achizitiona de pe site la pretul de 8 lei. Mi se pare o idee pur si simplu minunata, avem astfel ocazia de a testa fiecare crema fara a fi nevoite sa cumparam produsul full size, astfel putem vedea daca ni se potriveste o anumita crema fara a cheltui prea multi bani. 

Mai multe lucruri le veti afla chiar de la Simona, creatoarea produselor SpaRusitca, prin intermediul paginii sale de Facebook .

Toate cremele le puteti gasi pe www.sparustica.ro


Weekend placut!! 


                               VintageLook  

7 comentarii:

  1. Yuuupiii!!! Astea da, vesti bune!!! Le-am tot asteptam...
    Cand termin ceea ce am, neaparat dau comanda!
    Excelenta si ideea acelor mostre, grozav ca au reusit sa schimbe ambalajele!

    Pupicei, Simo!
    O zi extraordinar de frumoasa iti doresc, sa te simti foarte bine!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Sa stii ca, nerabdatoare, am postat de-aseara swatch-urile celor 16 rujuri Nyx! Am un feeling ca-ti vor placea! te astept...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vesti bune deci, variante mici cred ca o sa incerc si eu :P. Ia sa-i rasfoiesc putin site-ul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine gandit acest ambalaj. Nu am incercat nicio crema de la ei, dar sunt curioasa care mi s-ar potrivi si sigur o sa incerc una mini :P
    Te pup :* :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mai auzit de aceste creme, interesant. Trebuie sa vad si eu ce e cu ele:)

    RăspundețiȘtergere
  5. They seem very good, I didnt know this brand, curious to try!:) Happy Weekend Simona, kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  6. Super veşti, într-adevăr. Intru acum pe site să văd ce-mi face cu ochiul. Oricum, cred că cel mai mult apreciez ideea testerelor, o mare bilă albă din partea mea!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!