"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 9 ianuarie 2018

Cele mai importante lucruri despre care am scris în 2017

Dragile mele, 

Bine v-am regăsit în 2018! Eu am fost mai activă pe rețelele de socializare, mai exact pe instagram și mai puțin aici pe blog, dar sper să recuperez timpul pierdut pentru că am o mulțime de subiecte pe care vreau să le abordez și o grămadă de produse pe care vreau să le împărtășesc cu voi. 

Până una-alta, după modelul anului trecut, m-am gândit să fac o scurtă retrospectivă a celor mai importante articole pe care le-am publicat în 2017 aici pe vintagelooksimona.com. 
Nu a fost un an prea bogat în postări, dar am scris cu drag și cu implicare despre fiecare subiect în parte. Dar ca să nu mai pierdem vremea, zic să trecem la prezentarea propriu-zisă: 



Pe partea de fashion (mă rog, pozele alea cu țoale pe care vi le mai arăt eu din când în când) am cam tras chiulul. Fetița mea - cea mai mare bucurie pe care mi-a adus-o Dumnezeu în anul 2017, nu mă prea îmi mai lasă timp pentru astfel de activități, așadar nu prea am mai avut cum să mă plimb prin oraș cu camera foto după mine. Ultimele imagini cu subsemnata plan întreg, în acest context, datează din ultimul trimestru de sarcină, este vorba despre postarea aceasta, unde v-am arătat superbele botine Bonprix maro coniac. 

Tot pe atunci am prezentat și gentuța din piele maro achiziționată în cadrul aceleași comenzi Bonprix - mai exact în acest articol, un săculeț cu franjuri pe care l-am purtat foarte mult vara aceasta. 

Machiaje nu am prezentat decât într-o singură postare, atunci când v-am arătat produsele Bottega Verde pe care le-am încercat și eu, că tot era nebunie în comunitate. Comanda a cuprins atât produse de machiaj, cât și de îngrijire a pielii. Impresiile au fost împărțite, alegerile mele nu au fost foarte inspirate pentru că nu toate produsele au fost pe placul meu. Machiajul l-am realizat folosind un eyeliner și un creion de buze Bottega Verde, dar găsiți mai multe detalii în articolul marcat mai sus.


Pe partea de skincare am fost mult mai activă. În 2017 am încercat foarte multe produse pentru îngrijirea tenului, însă nu am apucat să scriu despre toate, dar urmează anul acesta. 
Așadar, am vorbit într-o postare scurtă și concentrată despre exfoliantul chimic AHA, cu exemplificare pe Resist Daily Smoothing Treatment de la Paula s Choice. În articol găsiți informații despre ce înseamnă acest acid, ce face el și care sunt criteriile după care ar trebui să ne alegem un astfel de produs. Urmează să vorbesc anul acesta și despre BHA. 

Tot despre un produs Paula s Choice am scris aici - este vorba despre Resist 10% Niacinamide Booster. Acesta este un produs îndelung testat, iar prezentarea impresiilor mele este foarte amănunțită, așadar citiți doar dacă aveți răbdare. Evident pe lângă părerea mea, veți găsi informații despre ce înseamna un produs cu niacinamide și ce efecte are el pe ten. 

Tot un articol lung este și acesta - o prezentare a cremelor GreenLab pe care le-am descoperit în 2017. Îmi plac foarte mult cele 3 produse Pure Stem și recunosc că mă simt atașată emoțional de ele și datorită faptului că am ajuns să cunosc povestea din spatele lor și echipa minunată de farmaciști care le-a gândit, le-a creat și le-a produs în partidă mare pentru consum. Din gamă face parte și acest demachiant, care reprezintă de fapt produsul care îmi place cel mai mult. 
Sunt articole lungi și pline de informații, articole la care am muncit mult sperând că vor putea acoperi întreaga gamă de întrebări. Sper să le găsiți utile!

Tot la eticheta #skincare mai găsiți articolul despre spf-ul pe care l-am folosit vara aceasta (acum am altul, pe care l-am prezentat zilele trecute pe instagram, o să vă povestesc despre el luna viitoare). Articolul face de fapt trimitere spre contul meu de instagram unde am o poveste în 5 părți despre diversele combinații de produse pe care le-am încercat cu crema de protecție solară de la La Roche-Posay. Dacă mă urmăriți acolo, probabil ați observat că obișnuiesc din când în când să mai fac mini review-uri pentru anumite produse și am de gând să continui acest lucru și anul acesta, așadar urmăriți-mă pe @simonatucu, dacă nu o faceți deja! 
Tot despre spf mai găsiți informații și în acest articol.

Iar la final vă las cu articolul despre toate produsele de demachiere pe care le am în rutină și pe care trebuie neapărat să le consum cât mai repede. Nu toate îmi sunt foarte potrivite, dar îmi doresc să le consum înainte să expire. 


În 2017 am participat și la câteva evenimente. Cel mai important rămâne desigur Beauty Blogging Meeting Timișoara, evenimentul creat de Lucia, care reunește deja de câțiva ani beauty bloggerii din Timișoara. După acesta, evenimentul care mi-a plăcut cel mai mult a fost acesta, am scris acolo suficient de multe lucruri ca să înțelegeți de ce mi-a plăcut atât de tare. De asemenea am mai participat și la lansarea gamei Muah by Cupio, aici am scris despre acest eveniment și la lansarea colecției de toamnă-iarnă Geox din magazineleTezyo, iar acesta este articolul cu prezentarea. La sfârșitul lui noiembrie Kerastase m-a provocat la o după-amiază de răsfăț la un salonul Evolution by MC din Timișoara unde am avut parte de un tratament complex pentru păr. Aici am scris despre întreaga experiență.

În concluzie cam acestea sunt cele mai importante lucruri despre care am scris în 2017. Selecția nu este făcută neapărat după statisticile blogului, pentru că nu întotdeauna articolul care este cel mai citit și prezintă cel mai mare interes pentru public este și cel pe care eu îl consider a fi cel mai relevant pentru activitatea mea de aici, sau poate nu reprezintă articolul în care am investit cele mai importante sau mai multe resurse, ci selecția este făcută în mod subiectiv după aprecierile mele personale. Restul articolelor le puteți descoperi în arhiva din josul paginii. 

Eu m-aș bucura dacă ați împărtăși cu mine impresiile voastre despre lucrurile pe care le-am scris în 2017 și ce anume v-ați dori să aducă 2018 pe blogul meu.

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu! Vă aștept!




                           VintageLook


8 comentarii:

  1. Eu as vrea sa citesc o Zi din viata ta,de cand ai bebelina..sa fur idei de time management 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, nu ma simt in masura sa scriu despre asta, mai am multe de invatat despre cum sa ma organizez cat mai eficient. Eu ma gandeam mai degraba la tine in sensul asta :P

      Ștergere
  2. Abia astept sa vad ce produse de make-up ai mai incercat si totusi eu astept pozele cu ceva haine :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am si produse de makeup noi, dar cele mai multe sunt de ingrijirea tenului, chiar am pus pret pe asta cel mai mult.
      Off, la treaba cu toalele nu stiu ce sa zic, trebuie sa negociez bine acasa ca sa mai pot face o postare în sensul asta :P

      Ștergere
  3. Chiar ma intrebam de ce postezi mai rar! Sa-ti traiasca fetita si sa ai un an minunat in care sa descoperi tot ce-i mai bun din experienta de mama!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, asa sa ma ajute Dumnezeu! :)
      Am avut un motiv bun pentru care am tras chiuliul anul asta :P
      Pupici multi!

      Ștergere
  4. Eu as vrea sa vad mai multe tinute pe blog. Dar din experienta stiu ca e greu cu un bebe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa speram ca o sa fie mai usor, sa treaca iarna asta si sper sa ca la primavara sa incep sa mai postez ceva si in sensul asta :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!