"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 24 octombrie 2017

GreenLab - prezentare gamă Pure Stem - eveniment de beauty Timișoara

Mai târziu decât mi-am propus, dar cu mare plăcere, vă scriu astăzi despre un eveniment foarte drag la care am participat luna trecută – este vorba despre prezentarea gamei Pure Stem marca GreenLab, gamă cu care, cu siguranță, sunteți familiarizate deja din comunitatea de beauty.



Ampla campanie de testare din blogosferă a celor trei produse Pure Stem a făcut foarte cunoscut acest brand de produse made în România, produse la noi în Timișoara de o echipă de oameni tineri, pasionați, dar cu o îndelungată experiență în domeniul preparatelor cosmetice de farmacie, produse mult timp chiar în laboratorul farmaciei celui care a creat mai târziu brandul GreenLab. Pentru că da, în cazul în care nu știați, cele 3 produse Pure Stem sunt gândite și create de o echipă de farmaciști, după o rețetă îndelung testată și îmbunătățită, utilizând o linie tehnologică performantă, după cele mai înalte standarde de calitate, linie despre care am aflat cu surprindere și încântare că este produsă și ea în România de o echipă de profesioniști, cam ultimii pe care îi mai are România. Aceasta asigură întreg ciclu de producție, de la formularea cremelor, până la ambalarea lor în recipientele airless, și mai apoi tipărirea și ultima etapă de ambalare în acele deja binecunoscute cutii de carton. Practic, după procurarea materiilor prime, GreenLab devine o mică făbricuță cu sistem închis de producție.

GreenLab - produse de cea mai înaltă calitate fabricate în România


Evenimentul a fost creat cu scopul de a ne face cunoscută, nouă, beauty bloggerilor, filozofia care stă la baza creării brandului GreenLab, dar și conceptul de Pure Stem după care a fost gândită prima gamă de produse. Pentru că da, aceasta este doar prima din lunga serie de proiecte pe care cei de la GreenLab le au în plan, după cum am aflat la prezentare.


Trebuie să vă mărturisesc în mod sincer că evenimentul a fost unul extrem de reușit, poate cel mai frumos la care am participat până acum și asta, în primul și în primul rând, datorită oamenilor calzi, frumoși și plini de energie bună care ne-au așteptat într-un cadru absolut superb creat de Creativ Design by Kytty, la Restaurantul Leonardo Da Vinci din Piața Traian, Timișoara.

Skincare și macarons


Am simțit încă de la început că va fi o seară minunată și chiar așa a fost, pentru că deși nu ne cunoșteam, discuțiile au decurs pe tot parcursul întâlnirii într-o notă relaxată, intimă, interactivă, ca într-un grup de prieteni adunați la o șuetă.


Totuși cantitatea de informație livrată și circulată între bloggeri și reprezentații Pure Stem, a fost una covârșitoare, pentru că eu personal, am avut nevoie de mai mult timp după eveniment ca să decantez totul și să îmi pot structura mental un plan de abordare a propriei mele prezentări. 
Oamenii noștri au fost extrem de transparenți, ne-au răspuns la toate întrebările și am discutat deschis despre skincare, despre strategii de marketing, bugete și principalele direcți în alegerea produselor de îngrijire a pielii pentru femeia din România. Ne-am răcorit cu limonadă Da Vinci și ne-am îndulcit cu macarons și prăjiturele delicioase și atât de frumos integrate în decorul de poveste de toamnă creat de  Creativ Design by Kytty.


Am plecat acasă cu un bagaj impresionant de informații despre skincare, dar mai ales despre cele 3 produse Pure Stem, pe care intenționez să le folosesc într-un articol viitor, atunci când vă voi prezenta impresiile mele despre cele două creme Pure Stem. 
Despre demachiantul pe care îl folosesc în prezent puteți să citiți AICI, dacă nu ați făcut-o deja.

Protecție garantată a produselor prin sistemul AirLess - sistem inovativ de condiționare în vid


Până una, alta, eu vă recomand gama Pure Stem dacă aveți tenul normal sau uscat, este o gamă în care eu cred, formulată cu ingrediente atent selecționate, deși știu că sunt a clișeu, dar după ce am aflat povestea GreenLab, vă asigur că este chiar așa; cu principii active care chiar funcționează și foarte important – ambalate în sistem airless de ultimă generație, sistem inovativ de condiționare în vid. Ambalajele celor două creme sunt opace și nu lasă aerul să pătrundă, astfel încât principiile active din compoziția celor două formule, vor rămâne intacte până la ultima picătură de cremă. Cu speranța că era cremelor ambalate în borcane este pe moarte, era absolut obligatoriu să menționez acest aspect. Mai multe despre produse, după cum am spus, voi scrie într-un articol viitor.


Mulțumesc echipei GreenLab pentru invitație!



Voi ați încercat vreunul dintre cele 3 produse Pure Stem?









VintageLook



  • Organizator eveniment:

 GreenLab Cosmetics
  www.green-lab.ro

  • Bloggeri participanți:
http://min-nio.blogspot.ro/
http://www.vintagelooksimona.com/
http://www.allthatbeautythings.co/
http://www.andreeaserban.ro/
http://www.mybeautykiss.ro/

  • Decor și aranjamente florale

  Creative Desigm by kytty:
  Tel. 0740 32 87 85

  • Locație:

  Restaurant Leonardo Da Vinci:

  Str. Ștefan cel Mare, nr. 4, Piața Traian

4 comentarii:

  1. Folosesc si eu aceste produse si ma impac tare bine cu ele. Foarte draguta preentarea echipei si a produselor si sper ca in curand sa scoata si alte produse noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, se luçreaza pentru produse noi, cat de curand va aparea unul foarte tentant :D
      ma bucur ca-ti plac si tie!!

      Ștergere
  2. Foarte intereseante par aceste produse, nu am auzit de ele, pana la tine. Parca nu imi vine sa cred ca se fac la noi in Timisoara :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, stiu sentimentul, nici mie nu mi-a venit sa cred prima data cand am auzit de ei. Trebuie sa incerci demachiantul, stiu ca si tie iti place acelasi gen de demachiant si sigur o sa-l iubesti.. :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!