"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 18 septembrie 2017

Despre demachiere cu Pure Stem de la green-lab.ro

Dacă mă urmăriți de mai mult timp și citiți articolele mele despre îngrijirea pielii, probabil ați sesizat cât de mult pun preț pe demachierea și curățarea tenului și pe includerea obligatorie în rutina de îngrijire a pielii a unei creme cu factor de protecție solară în fiecare zi. Sunt două direcții care stau la baza unui ten curat, sănătos și frumos. De aici se începe orice rutină de îngrijire, indiferent de tipul tenului sau de problemele cu care acesta se confruntă.

Dacă treaba cu protecția solară am învățat-o pe parcurs, informându-mă și observându-mi atent propria piele, demachierea am învățat-o de când am pus pe ten primul produs de machiaj. Nu a existat nicio perioadă în viața mea în care să neglijez acest aspect, o seară târzie cu oboseală maximă în care să sar peste acest pas și să mă duc direct la somn sau vreo altă situație în urma căreia să omit să-mi demachiez tenul. Tocmai de aceea promovez pe cât pot de mult, atât în online cât și în offline, curățarea și spf-ul ca fiind piatra de temelie pentru o piele sănătoasă și punctul de plecare în construirea unei rutine corecte de îngrijire.
În cei 21 de ani de când mă machiez și implicit mă demachiez, am încercat nenumărate formule de demachiant, precum și tehnici de demachiere. Într-un final am ales tipul de produs care mi se pare mie a fi cel mai eficient, precum și tehnica potrivită, aceea care îmi curăță ochii și pielea cel mai bine, fără să o agresez și fără să petrec o veșnicie în fața oglinzii. Așadar, precum deja ați ghicit, pentru că am o mulțime de review-uri pe blog, cel mai eficient produs de demachiere pentru mine îl constituie laptele demachiat, (urmat la pasul II de apa micelară și la pasul III de un gel/spumă de curățare solubile în apă).
Încep întotdeauna procesul cu demachierea ochilor cu lapte demachiant și mă folosesc de degete și mai apoi de dischete demachiante. Mi-am dezvoltat o tehnică prin intermediul căreia nu îmi rup genele, nu agresez pielea sensibilă a ochilor și nu las prea multe reziduri, iar cheia de control în acest sens o reprezintă demachierea de dimineață, care este absolut obligatorie


Green Lab Pure Stem Lapte demachiant  cu ulei din sâmburi de struguri

În prezent folosesc în acest sens un produs românesc produs de Green Lab, firmă care își are locația exact în Timișoara și anume Pure Stem Lapte demachiant cu ulei din sâmburi de struguri. Un produs care a reprezentat o surpriză foarte frumoasă pentru mine, atât prin prisma calității sale în ceea ce privește demachierea, dar și prin modul de ambalare și bineînțeles ingredientele din formulă.
Deși din descriere pare un produs destinat doar demachierii tenului, eu l-am încercat și pentru îndepărtarea machiajului ochilor și cu încântare am descoperit că funcționează perfect. Nu-mi produce niciun fel de disconfort ochilor, așa că l-am adoptat în rutină în acest sens. Consistența este lejeră, însă poate fi aplicat cu succes cu degetele, pentru că nu curge, ceea ce mie îmi convine de minune. Cât de bine funcționează? Eu folosesc pentru îndepărtarea unui machiaj al ochilor cu eyeliner și trei straturi de rimel, exact 3 discuri demachiante.

Sistemul de ambalare cu pompită este minunat pentru că dozează cantitatea în mod potrivit și este foarte ușor de folosit, iar flaconul semiopac permite să apreciezi foarte ușor cantitatea de produs rămasă.
Mai jos aveți și lista cu ingrediente și aprecierile acestora conform dicționarului beautypedia, cel pe care îl folosec eu în analizarea cosmeticelor pe care le folosesc:
  • Aqua
  • Glycerin - BEST
  • Coco caprylate/caprate - GOOD
  • Cetearyl olivate - GOOD
  • Sorbitan olivate - GOOD
  • Theobroma cacao seed butter - BEST
  • Butyrospermum parkii butter - BEST
  • Vitis vinifera seed oil - BEST
  • Benzyl alcohol - GOOD
  • Chlorphenesin - GOOD
  • Tocopheryl acetate - BEST
  • Allantoin - BEST
  • Sodium benzoate - GOOD
  • Parfum - POOR
  • Salicilat de benzil - POOR
  • Hidroxicitronelal – POOR

Precum lesne se observă, produsul conține o multitudine de ingrediente bune și foarte bune, cu excepția ultimelor 3 poziții, ingrediente cotate nu foarte bine pe Beautypedia. Toate trei sunt forme de parfum, dar din fericire, aflându-se la coada listei, se regăsesc în proporție mică în formula demachiantului. Mie nu-mi provoacă niciun fel de disconfort, dar dacă aveți tenul sensibil, e bine să luați aminte că există și parfum în compoziție.
Precum se poate observa din listă, demachiantul conține ingrediente active precum unt de cacao, unt de shea, ulei din sâmburi de struguri, vitamina E și alantoină (exact în această ordine).

Îl puteți găsi pe site-ul green-lab.ro alături de alte două produse – o cremă de zi și una de noapte. Sunt 3 produse în formularea cărora s-a investit foarte mult timp pentru cercetare și producere pentru a pune pe piață o gamă restrânsă, dar sigură pentru folosire și eficientă.
Eu folosesc și celelalte două creme, dar sunt încă în perioada de testare, voi reveni cu impresii pe la sfârșitul toamnei.

Până atunci, dacă sunteți în căutarea unui demachiant blând, a unui produs de origine 100% românească, puteți încerca Pure Stem Lapte demachiant cu ulei din sâmburi de struguri de la Green Lab (Timișoara).

Produsele Green Lab se găsesc online și pe câteva site-uri din țară, cum ar fi emag și miracolulplantelor, iar fizic în următoarele orașe, în locațiile de AICI


Ce părere aveţi despre acest produs?




28 de comentarii:

  1. De obicei folosesc șervețele demachiante că imi este mai comod mai ales când sunt în vacanță.O să încerc și produsele recomandate de tine de care am mai auzit și cred că merită. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca sunt singura care nu a reusit niciodata sa se demachieze cu servetele :P
      Sunt sigura ca iti vor placea produsele Pure Stem! :)

      Ștergere
  2. Interesant :) nu am mai auzit de firma asta, dar o să caut mai multe detalii. Mi-a plăcut ce-ai scris :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e de mult timp pe piata, eu tot din comunitatea de beauty am aflat de ea si s-a dovedit a fi chiar de aici din Timisoara! :)
      Le recomand cu drag!

      Ștergere
  3. Eu de obicei nu folosesc lapte demachiant, dar acesta e tare atractiv!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat tot felul de variante doar apa micelara, bifazic, ulei de demachiat, dar tot la laptele demachiant m-am intors de fiecare data si am ramas constanta. Insa nici fara apa micelara nu pot, simt ca nu e de ajuns daca nu o folosesc pe ten (la ochi nu mai simt nevoia).
      Iti recomand laptele Pure Stem! :)

      Ștergere
  4. In mod normal folosesc demachiant si apa micelara de la Loreal, de cel scris de tine nu am mai auzit pana acum. M-ai facut curioasa. :) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am folosit un lapte demachiant pentru ten sensibil de la Loreal de care am fost multumita, dar Pure Stem mi se pare mai eficient, imi place mai mult.

      Ștergere
  5. Pe mine m-a impresionat laptele lor demachiant de la prima utilizare, mai ales ca nu sunt fana lapte demachiant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un produs foarte eficient, si eu mi-am dat seama de la prima utilizare ca e exact ceea ce caut eu. In afara de parfumul acela de la finalul listei de ingrediente, eu nu ii gasesc nicio bila neagra. E un produs foarte eficient.

      Ștergere
  6. ador demachiantul asta, saptamana viitoare imi scriu si eu impresiile :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, cine obisnuieste sa foloseasca lapte demachiant nu are cum sa nu-l iubeasca! :) Eu nu am citit decat review-uri bune pentru gama asta de produse.
      Abia astept sa citesc si impresiile tale!

      Ștergere
  7. De obicei, folosesc doar demachiant. Adica, doar 1 pas il fac. Mai am de învatat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un singur produs pentru demachiere este suficient, nu iti trebuie o mie de produse, fiecare isi gaseste metoda cea mai potrivita pentru sine, insa un produs de curatare, cu care sa iti speli fata dupa demachiere este absolut obligatoriu. Gaseste unul bland care sa nu iti afectele ph-ul pielii si este perfect! :)

      Ștergere
  8. Nu am folosit aceste produse. Cred ca o sa optez la un moment dat pentru un lapte demachiant. Nu am folosit niciodata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine este cea mai buna metoda de demachiere si ma refer aici la machiajul ochilor cel mai mult. Incearca-l, s-ar putea sa iti placa! :)

      Ștergere
  9. Eu sunt fan Green Lab.... imi plac produsele din gama lor. Si cremele sunt ceva WOW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca iti plac! Si eu sunt in plina perioada de testare a celor doua creme :)

      Ștergere
  10. Nu l-am folosit pana acum, insa imi face cu ochiul, recunosc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-l recomand, Alecsandra, mie mi se pare foarte eficient si am citit numai review-uri pozitive despre el :)

      Ștergere
  11. Nici eu nu le-am folosit pana acum
    Mă tentează, totusi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa il gasesti la fel de eficient ca si mine, in cazul in care te hotarasti sa il incerci! :)

      Ștergere
  12. Il am si eu si e un produs foarte bun, la fel si cele 2 creme. :)
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place, numai review-uri pozitive am citit.
      cremele sunt inca in teste la mine.

      Ștergere
  13. Uite ca aflu de la tine despre o noua marca, nu stiam ca GreenLab e de origine romaneasca. Ma uit si eu pe site...O informatie buna e si cea cu lista de ingrediente care poate fi verificata pe acel site. Am sa retin treaba asta.In alta ordine de idei, imi place teribil cum arata blogul tau trecut acum pe domeniu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este o marca romaneasca chiar de la mine din Timisoara. Si eu m-am bucurat sa aflu asta :) Recomand cu mare drag!

      ma bucur ca-ti place aspectul blogului, e demult pe domeniu, dar nu stiu daca a fost cea mai buna decizie, am avut numai probleme cu el dupa ce l-am mutat :(

      Ștergere
  14. Il folosesc si eu si ma impac tare bine cu el. Imi curata tenul rapid si nu am nici o neplacere cand il folosesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am incetat sa folosesc laptele demachiant acum mai mult de un an pentru ca mi se parea ca imi ingrasa tenul. Eu ma demachiez doar cu apa micelara si apoi ma dau cu crema, iar dimineata tot apa micelara. Mi-a luat ceva sa-mi impun sa ma dau si cu crema, dar rezultatele chiar se vad.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!