"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 10 iulie 2017

Muah - noua gamă de rujuri lichide Cupio rezistente la transfer| Lansare la Zai apres cafe, Timișoara!

Cosmeticele Cupio vă sunt cu siguranță cunoscute mai ales prin prisma produselor pentru îngrijirea unghiilor. Sunt deja celebre gelurile UV și ojele semipermanente, dar poate în aceeași măsură cunoașteți și oferta foarte bogată de genele false și adezivi speciali, produse superioare din punct de vedere calitativ, folosite cu succes atât de către make-up artiști cât și de noi, fetele simple care ne dorim machiaje mai elaborate pentru anumite evenimente. 
În ceea ce mă privește, la Cupio găsesc tot ce am nevoie în acest sens, motiv pentru care nu mai sunt tentată să testez alte produse similare (vorbesc de gene false aici), mai ales că prețurile sunt decente. Cu genele false Cupio, într-o altă prezentare, am făcut cunoștință acum 4 ani, AICI aveți un review cu poze pentru unul dintre aceste produse. 


                    GENE FALSE CUPIO                        RIMEL                          

De atunci și până în prezent, multe s-au schimbat în ceea ce privește oferta de cosmetice Cupio și multe pare-se că se vor schimba și pe viitor. Într-o continuă extindere, Cupio caută să-și îmbogățească paleta cu produse inovative, adaptate noilor pieții. Colaborează cu make-up artiștii locali și cu bloggeri români din toată țara, fiind în permanență conectați la cerințele consumatorilor, dar și la trendurile de pe piața internațională de makeup. 

Joi seara la Zai apres cafe a avut loc lansarea unei noi game cosmetice denumită Muah
Este vorba despre 12 rujuri lichide, mate, rezistente la transfer. Într-o atmosferă foarte relaxată, ca între prietene, reprezentanții Cupio ne-au pus la dispoziție nouă, bloggerilor de beauty și fashion din Timișoara, întreaga gamă de lipstain-uri pentru a o testa și a ne forma o impresie despre calitățile acesteia. 


Îndulcite cu prăjituri și cupcakes-uri delicioase de la celebra noastră cofertărie Codrina și răcorite cu limonadele cu fructe de la Zai, am urmărit-o cu interes pe makeup artist-ul Ana Preda într-o demonstrație de aplicare a uneia dintre cele 12 nuanțe Muah. Spre bucuria mea, a ales chiar nuanța mea preferată - 50 shades of red - pentru modelul său, o brunetă frumoasă, cu buze pline. Rezultatul - absolut grozav!!!




Rujurile sunt extrem de pigmentate, se aplică foarte ușor, fără a lăsa urme inestetice, iar rezistența este una de durată, în condițiile în care, în mod evident, trebuie evitat consumul de alimente uleioase/grase. 
Pentru demachiere, așa cum probabil știți, trebuiesc folosite produse pe bază de ulei. 



Denumirile rujurilor sunt foarte amuzante, așadar avem:

💄Naughty nude
💄Naked touch
💄Warm me
💄Wild night
💄Bad girl
💄Beauty and the pink
💄50 Shades of red
💄Get ready
💄Secret lover
💄Dirty dancing
💄Call me
 Hypnotize me

Așa arată preferatele mele:



Aici găsiți gama MUAH pe site!

Care este nuanța care vă tentează pe voi!?







VintageLook


8 comentarii:

  1. Preferatele tale ma tenteaza si pe mine.
    Arata demential! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Se văd foarte frumos genele si rujurile mate au niște nuanțe senzaționale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, recomand rujurile, sunt foarte faine, extrem de pigmentate, iar din cele 12 nuante disponibile sigur gasesti macar unul pe gustul tau :)

      Ștergere
  3. Doamne cum arata,le vreau,daca ne aratai si pe buze ,era perfect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt foarte faine, si chiar sunt nuante pentru toate gusturile.
      O sa revin cu poze cu rosul acesta si un nude roze pe buze... :)

      Ștergere
  4. Ce bine arata genele false. Sunt din ce in ce mai tentata de ele. Nu trebuie date jos zilnic nu? Doar demachiate nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am dat jos de fiecare data, sunt obsedata de demachierea si curatarea tenului, asa ca nu m-am riscat sa le tin, dar cunosc fete care le demachiaza cu betisoare de ureche si le poarta mai multe zile. Sincera sa fiu eu nu as recomada

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!