"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 16 februarie 2017

Geantă săculeț cu franjuri

geanta piele dama
Săptămâna trecută vă spuneam că, în cadrul celei mai recente comenzi bonprix, pe lângă botinele camel pe care le-ați văzut deja, am mai ales și un al doilea articol și anume o geantă cu franjuri. 
Este o gentuță din piele întoarsă de tip săculeț pe care am ales-o mergând pe principiul ”iarna car și vara sanie” pentru că deși am plasat comanda în ianuarie, geanta este gândită de fapt pentru ținutele din sezonul primăvară-vară.

De vreo doi ani pot să zic că am făcut o pasiune pentru gențile de mici dimensiuni și de atunci încerc să-mi formez o micuță colecție în acest sens. Am încercat să-mi aleg piese versatile, în culori neutre, pe care să le port purta în mai multe combinații.



Geanta bonprix este disponibilă în trei variante de culoare ( maro natur - cum este a mea, bordo și negru). Varianta bordo are un preț mult mai mic decât celelalte două și este chiar drăguță, dar eu am preferat acest maro coniac, așa cum este ea descrisă pe site, datorită faptului că posed deja mai multe articole vestimentare care pot fi completate perfect cu această nuanță cuminte.


Deși este micuță, eu o apreciez ca fiind destul de spațioasă – pentru că acest săculeț cu franjuri poate ”adăposti” strictul necesar unei ieșiri sau unei plimbări prin oraș – telefon, chei, ruj și oglinjoară, un pachet de șervețele și un portofel de mici dimensiuni. Cu puțin noroc poate reușesc să introduc și un etui de ochelari mai puțin voluminos, care chiar mi-ar fi util.


Prevăzută cu două rânduri de franjuri și o curea foarte lungă (cu posibilitate de reglare), poate fi purtată atât pe cât și peste umăr și eu deja mi-o închipui asortată unei rochițe mini cu multiple straturi de volănașe sau dantelă suprapusă, jeanși scurți sau rochițe și fuste maxi înflorate, cu sandale din piele împletite și neapărat cu talpă joasă... De fapt posibilitățile de compunere sunt nelimitate, eu aștept doar primăvara pentru a o pune în valoare.


Geanta sac din piele cu franjuri o puteți găsi pe site în categoria genți bonprix alături de alte câteva modele asemănătoare pe care eu le-am studiat în detaliu înainte de a face această alegere:


Așadar, ce părere aveți despre achizițiile mele? 




Voi purtați genți de mici dimensiuni sau le preferați pe cele mai spațioase?





VintageLook

25 de comentarii:

  1. imi plac tinutele tale tare mult, draga mea! si gentuta este minunata, sa o porti cu mare drag, vine caldura acum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, ma bucur ca-ti plac. Cat despre caldura, abia astept sa vina, urasc frigul asta din tot sufletul, deja mi-am pregatit cateva tinute de primavara pe care abia astept sa le port... :) Pupici!

      Ștergere
  2. Geanta este simpatica si potrivita cu outfitul tau. Pentru mine este putin ca mica. Foarte rar folosesc genti de mici dimensiuni. De cele mai multe ori imi pun lucruri nefolositoare in geanta si ma multumeste gandul ca le am. Niciodata nu se stie cand imi trebuie un pix, un ruj, o pudra, o oglinda, portofelul meu care seamana cu un cluth ... are niste dimensiuni mari. Nu ma pot lipsi de carduri, bani si alte prostii care sunt in el :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, si eu tot cu gentile supradimensionate ma lupt, incerc sa scap de obiceiul asta, e foarte grea o geanta dintr-o zi normala, cu cat e mai mare cu atat gasesc ce sa pun in ea :)) Mi-am cumparat mai multe gentute de genul acesta, sper sa ma obisnuiesc sa le port de la primvarata incolo.. :P

      Ștergere
  3. Wow ce dragutica e geanta , imi place maxim eeste exact ceea ce caut si eu la o geanta de purtat zi de zi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ma bucur ca-ti place, e foarte simpatica sa stii! O gasesti pe bonprix in 3 variante de culoare :)

      Ștergere
  4. E simpatica foc gentuta ta!
    ie-mi place sa port genti de toate dimensiunile in functie delocul in care merg. Daca e vorba de o plimbare, optez pentru o gentuta liliputana care sa nu a incurce iar modelul pe care ni l-ai prezentat e pur si simplu "iubibil" (ca sa fim in ton cu luna februarie). ;))
    Multi pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu scap greu tare de preferinta pentru gentile de mari dimensiuni, am o mie de chestii pe care simt nevoia sa le port dupa mine, dar incet, incet o sa le inlocuiesc :P
      ma bucur tare ca-ti place, te puup!!

      Ștergere
  5. Foarte frumoasa geanta, mie imi place mult cea pe visiniu, parca imi doresc tot mai multe chestii in nuanta asta in ultimul timp, nu stiu de ce :P Sa o porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult cea visinie, m-am gandit putin daca sa o iau pe aceea sau pe cea maro. In plus e si mai ieftina decat celelalte doua ... :)

      Ștergere
  6. Nici nu mai știu când am purtat ultima oară o geantă mare, de ceva vreme le prefer pe cele cât mai micuțe, pe lângă faptul că îmi plac mai mult, îmi convine și faptul că mă obligă să mă rezum în mare parte la strictul inițial, în loc să car după mine câteva km de inutilități. :))
    Îmi place foarte mult gentuța pe care ai ales-o, e foarte drăguț și ușor de integrat într-o mulțime de ținute.
    Oh, cu câtă nerăbdare aștept și eu primăvara...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oo, bravo, si eu incerc sa ma vindec de treaba asta cu gentile uriase si simt ca sunt pe drumul cel bun :)) Am deja 5 gentute in genul acesteia, de mici dimensiuni, iar pe una dintre ele am purtat-o inca din toamna :P
      Ma bucur ca-ti place alegerea asta, o sa mai apara pe blog :)
      Pup si eu!

      Ștergere
  7. In ultima perioada am ajuns sa pun mai mult accentul pe calitate. Imi place ca e din piele intoarsa. Imi plac si botinele. Sa le porti cu placere1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Cristina, ma bucur ca-ti plac ambele piese! :)

      Ștergere
  8. Foarte frumoasa geanta, sa porti cu placere! Se potriveste la fix cu botinele! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, merci, draga mea, ma bucur ca-ti place gentuta, mi se pare ca am fortat putin tinuta cu ea, dar la primavara o sa o port intens :P
      Pup!

      Ștergere
  9. Ce draguta e geanta. :)
    Sa ai un weekend frumos!

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  10. Este tare draguta gentuta, imi plac cele mici, am vazut unele care arata ca niste bijuterii. Din pacate nu pot sa iau la serviciu asa ceva, pur si simplu am atatea de carat incat cred ca nici portofelul nu mi-ar incapea in ea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca nu as reusi sa-mi pun in aceasta geanta nici jumatate din lucrurile pe care le port cu mine in fiecare zi. Pot spune ca intotdeauna am in mic bagajel dupa mine :)))). Foarte reusita combinatia dintre geanta si botine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac foarte mult botinele!! Si gentuta e frumusica, sa vina odata primavara sa o poti folosi mai des :)
    In ultima vreme folosesc o geanta mare..mare! Zilnic port multe lucruri in ea, de nevoie, si de obicei port o carte mereu, sa am ce citi in tranvai cand fac drumuri mai lungi. Dar cand ma duc undeva, seara, sau in weekend, schimb geanta si incerc sa folosesc alea micute. Kleenex, chei, telefon, oglinda, portofel mai micut si cam atat am nevoie :D
    Te pup, draga Simona!

    RăspundețiȘtergere
  13. These pic are just wow. I need them in my life! ^^ They are really cute! You will like to see more fashion from here.

    RăspundețiȘtergere
  14. Geanta este foarte frumoasa. Si eu mi-am luat ceva asemanator din alta parte insa nu-mi place deloc ce am primit. Produsele bonprix sunt extrem de calitative si arata chiar mai bine decat pe site. Big like!

    RăspundețiȘtergere
  15. E foarte draguta, nu-mi dau seama materialul dar culoarea si stilul acesta cu franjuri sunt seamana cu cele indiene. Frumos tare parul tau si desfascut dar sa mearga cel mai bine cu gentuta l-as impleti in doua codite :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru aprecieri si pentru sugestie! Ș:)
      E din piele intoarsa, foarte faina, o port obsesiv de cand a venit caldura :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!