"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 12 august 2011

ultimele achizitii

Buna fetelor,

Pe ce mi-am mai cheltuit banii in ultimul timp?! Pai, sa vedem :

1. Gel de dus cu cacao si migdale - Vidal - 400 ml/ 15.oo lei ( miroase pur si simplu delicios, insa nu l-am incercat sa vad cat de mult rezista pe piele, l-am luat din DM )

2. Gel de dus cafea - Yves Rocher - 200 ml/ 10.00 lei ( miroase incantator si se pastreaza mirosul pe piele ore in sir, iar aceasta ramane hidratata si fina la atingere )

3. Masca pori dilatati cu argila, avocado si ovaz - Freeman - 150 ml/ 20.50 lei l-am luat din DM - pot sa spun doar ca sunt super incantata de acest produs. Pana acum foloseam argila pudra la pliculet pe care o amestecam cu apa, insa cu acest produs economisesc foarte mult timp.
Cantitatea este foarte mare, ma bucur ca termenul de garantie este de 24 de luni pentru ca, impreuna cu prietenul meu, sigur nu o sa o terminam prea curand.
Are o culoare alb-albastruie, miros dulceag discret. Pe ambalaj scrie : "Creata cu ingrediente botanice, naturale, aceasta masca bogata, cu ovaz, vit E, indeparteaza excesul de sebum si murdaria, curatand porii inchisi, lasandu-va pielea curata si moale."
Noi ( prietenul meu si cu mine ) o folosim o data sau de doua ori pe saptamana, dupa un scrub cu bicarbonat de sodiu, si pielea ramane intr-adevar foarte curata si proaspata.

4. Masca exfolianta - Balea - 2x5 ml / 3.19 lei - o folosesc tot in ritualul de curatare al fetei, o data pe saptamana. Lasa pielea foarte curata si pregatita sa absoarba crema hidratanta pe care o aplic ulterior. Pe ea scrie : " Masca exfolianta ofera ingrijire si curatare intensiva pentru toate tipurile de ten. Prin indepartarea mastii uscate, se indeparteaza excesul de sebum, particulele de piele moarta cat si impuritatile."
5. Masca termo soft&clean - Balea - 2x6 ml/ 3.59 lei - Pe acesta nu am incercat-o niciodata. Am luat-o pentru prietenul meu, care, ca majoritatea barbatilor, are tenul mai gras si puncte negre pe nas si pometi, dar o voi folosi si eu pe nas.
Pe ea scrie: " Masca termo anti cosuri special conceputa pentru curatarea rapida si in profunzime a pielii. Deja in timpul aplicarii se poate simti efectul de incalzire a porilor, Formula cu acid salicilic curata porii in profunzime, regleaza producerea de sebum si previne aparitia cosurilor."
Suna tare bine, nu-i asa?
Total: 53.27 lei

16 comentarii:

  1. pur si simplu ador gelul de dus YR..deja am consumat 4 sticlute..sunt la a 5:Xsi tot nu ma mai satur..mai ales dimineatza..e prefect:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt abia la a doua, sa il cauti si pe cel de la DM, seamana oarecum la miros, in seara aceasta il incerc sa vad si cum se comporta pe piele. Pretul este foarte bun: 15 lei - 400 ml.

    RăspundețiȘtergere
  3. hehe...ai scapat ieftin...nu ai chieltuit chiar atat de multi bani...
    ps. ador gelul de dus cu,cafea de la Yves Rocher
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Off, sunt intr-o perioada in care mi-am alocat un buget strict pentru cumparaturi de genul acesta si incerc sa ma tin de el, de aceea calculez fiecare banut si postez tot timpul totalul :p
    Sa vedem cat timp o sa ma tin de cuvant!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut si eu masca de la freeman in DM si nu stiam daca sa o iau sau nu desi am mai avut o masca de la ei cu ananas....un exfoliant chimic cred si am fost multumita. O pun si pe asta pe lista ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu am mai avut niciun produs marca aceasta pana acum, insa acesta chiar imi place, eram demult in cautarea unei masti cu argila, gata preparata :P, sa o pot aplica doar, iar aceasta mi se pare mai mult decat ok, cantitatea e foarte buna si la efect seamna exact cu argila praf pe care o foloseam inainte.

    O sa ma uit si eu si dupa alte produse Freeman cand ma duc in DM data viitoare. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. OOO...ARATA BINE GELUL ALA CU CACAO SI MIGDALE !

    RăspundețiȘtergere
  8. :) si eu sunt innebunita dupa acel gel de dus YR, doar ce l-am terminat insa stau cuminte, pe raft se afla inca n flacoane cu alte geluri de dus (mai ales Bourjois)...
    simona, imi spui te rog in ce mod faci scrub cu bicarbonat de sodiu? as vrea sa incerc! multumesc!
    pupici!
    (ilda76)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Ilda, nu fac nimic deosebit, imi umezesc fata cu apa calduta si apoi o masej cu bicarbonat, asa pudra, o sa vezi cat de abraziv este si cat de curata iti lasa fata dupa aceea.
    Eu am incercat mai multe scrub-uri din comert, insa nici unul nu mi se parea ca ar curata bine, bine fata si de cand am descoperit metoda asta i-am ramas fidela si nu mai incerc niciun produs cosmetic.
    Pentru corp folosesc zat de cafea, pe care poti sa il imbogatesti cu diverse uleiuri, sau pur si simplu asa...sau poti sa folosesti tot bicarbonat.. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc, simona!:*
    Il voi incerca 100%!
    Ca veni vorba despre ten, sa stii ca am dat comanda la o farmacie de ser Flavo C - atat de convingatoare ai fost! Sper sa vina repede, apoi dupa o perioada de utilizare te anunt despre rezultate! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar sunt curioasa de rezultate, mie imi place mult, desi ma cam doare la buzunare :p
    Acum mi-am comandat ulei de argan si o sa renunt o perioada la Flavo C, ca sa il pot evalua in mod corect, ca ingrediente este mai bogat in antioxidanti decat FlavoC, mai bun la pret, sa vedem si la efecte...
    O sa va tin si eu la curent!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Produsele de la Freeman imi plac si mie.Am incercat o masca peel off (care a devenit singura de acest gen pe care o folosesc de mult timp) si un spray de par si am fost multumita de rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Probabil voi incerca si eu masca peel off despre care spui tu, eu folosesc de la Balea astfel de masti, insa la pliculet si cred ca daca exista la Freeman acest produs la tub, as iesi mai avantajos la pret, o sa ma uit data viitoare cand merg in DM si la masca respectiva, ingredinte, pret, cantitate...
    Multumesc Ela! te pup!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!