"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 20 august 2011

campania de testare Gliss Ultimate Repair


Saptamana aceasta am vazut pe Let’s make a diva detaliile despre campania de testare a noii game de produse pentru repararea parului cu complex de cheratina lichida GLISS, campanie organizata de Trender si m-am inscris si eu cu mare entuziasm.
M-am bucurat sa aflu ca sunt printre cele 150 de trenderite alese in campanie, asa ca acum cateva zile am si primit produsele acasa gata pentru a fi testate.
Asa cum probabil ati vazut si la celelalte bloggerite care s-au inscris in campanie, am primit :
- sampon GLISS ULTIMATE REPAIR with liquid keratin complex (250ml),
- balsam de par GLISS ULTIMATE REPAIR with liquid keratin (200ml),
- masca-tratament GLISS ULTIMATE REPAIR with liquid keratin (300ml).
Precum puteti vedea noua gama de reparare a parului Gliss se bazeaza pe un complex de cheratina lichida de trei ori mai concentrata. Acesta a fost si motivul pentru care mi-am dorit sa fac parte din aceasta campanie, precum stiti sunt una dintre persoanele care a obtinut rezultate foarte bune folosind cheratina lichida, astfel incat chiar cred in aceasta gama de reparare.
Din pacate, odata cu incheierea primului mei giveaway, mi s-au terminat si produsele de ingrijire a parului pe care le foloseam inainte ( samponul, balsamul si masca cu caviar ) si nu mai am posibilitatea sa mai imi procur altele, astfel incat aceasta campanie a venit la fix, dupa descriere cel putin, pare un program perfect de ingrijire si reparare a parului, complementar celui cu cheratina lichida folosita anterior.

Astfel despre aceasta gama producatorul afirma : "Gliss Ultimte Repair reprezinta inovatia anului in repararea parului, lansata de Schwarzkopf. Noua gama de ingrijire de la Gliss beneficiaza de o tehnologie inovatoare de reparare a parului, cu un complex de cheratina lichida de trei ori mai concentrat, reparand chiar si parul foarte deteriorat. Formula inovatoare actioneaza atat in interiorul firului de par, cat si la suprafata acestuia, asigurand mai putine fire rupte si mai multa rezistenta si stralucire a parului."
* samponul GLISS ULTIMATE REPAIR cu complex de cheratina lichida de 3x mai concentrat repara parul foarte deteriorat atat la suprafata cat si in interior . Pentru mai putin par rupt, mai multa rezistenta & stralucire. Ingrediente:
Precum puteti vedea, in cazul samponului de par, cheratina se afa pe locul 7 si respectiv 8 din cele 24 de ingrediente.

* balsamul de par GLISS ULTIMATE REPAIR cu complex de cheratina lichida de 2x mai concentrat asigura pieptenare usoara si repara parul foarte deteriorat atat la suprafata, cat si in interior. Pentru pana la 95% mai putin par rupt. Ingrediente:

In cazul balsamului de par cheratina se afla pe locurile 9 si respectiv 10 din cele 26 de ingrediente.

* masca-tratament pentru par GLISS ULTIMATE REPAIR cu complex de cheratina lichida de 3x mai concentrat repara parul atat la suprafata cat si in interior. Pentru pana la 95% mai putin par rupt& mai multa rezistenta. Ingediente:

In cazul mastii de par, cheratina se afla pe locurile 9 si respectiv 10 din cele 22 de ingrediente.

Se pare ca aceasta gama se afla deja in magazine, daca vi se pare ca ar fi potrivita pentru tipul vostru de par si v-a convins ca ar putea sa va rezolve probelemele, va invit sa o incercam impreuna si sa ne impartasim opiniile cu privire la rezultate.

6 comentarii:

  1. eu nu am fst aleasa:( sa ne spui detalii;;)as fi interesata de masca:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar m-am gandit la tine, campania se adresa persoanelor cu varsta peste 25 de ani, de aceea nu ai fost aleasa...
    Imi pare tare rau!
    Le voi testa evident, eu am mai folosit Gliss si mi-a placut experienta...va tin la curent oricum!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de curand voi posta si impresiile la prima utilizare...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Astept impresiile tale si apoi poate imi iau si eu,sunt foarte curioasa desi ma inteleg foarte bine cu samponul si balsamul pe care le folosesc acum!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi placea gama pe care o foloseam anterior, insa mi s-a terminat... O sa va tin la curent cu ceea ce stie Gliss sa faca pentru parul meu!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!