"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 18 august 2011

ultimele achizitii



In sfarsit mi-a venit comanda la uleiul de argan si untul de shea. Sunt foarte incantata, le-am si testat si mai mult decat atat, mi-am si creat prima crema de fata 100% naturala : ulei de argan + unt de shea.

Cele doua produse le-am luat de pe Breslo, mai exact de aici: http://www.breslo.ro/Shop/azaria/unturi-si-uleiuri_22536.
Proprietara magazinului este o persoana foarte draguta, mi-a raspuns in decurs de 15 minute dupa ce am plasat comanda si a pus coletul la posta in aceeasi zi, astfel incat m-am putut bucura de produse foarte repede.

Nu ii voi face nicio descriere cremei mele si implicit acestor doua produse, decat dupa ce o voi folosi o perioada de timp mai indelungata si dupa ce mi se va termina serul Flavo C, pentru a o putea evalua cat mai corect.

1. ulei de argan - 50 ml/18 lei
2. unt de shea - 100g/ 14 lei
taxe postale - 7 lei



3. masca de fata anti-stres - 2 aplicari 7x7 ml/ 3.19 lei - am folosit o parte din ea, ajunge perfect pentru intreaga fata si pentru gat. Efectul este exact asa cum scrie pe ambalaj, se incalzeste in contact cu pielea si da senzatia unui prosop umed, fierbinte. Mi-a placut rasfatul! :p.
Se gaseste in DM.

4. oje Flormar - no. 234 si no. 236 - 3.68 lei/ buc ( ciudata relatie am eu cu aceasta firma - ba ne iubim, ba ne dezamagim :p ). Sunt foarte incantata de aceasta oja, este prima data cand am incercat oja Flormar si nu pot sa nu ii dau nota 10. Se aplica uniform, intensitate si putere de acoperire mare si rezistenta chiar indelungata ( pe unghiile mele, pe care nu rezista nimic, a stat 4 zile- record ). Oja este la reducere in magazinul de produse profesionale de beauty aflat la demisol in Iulius Mall.

5. vopsea de par Color & Soin - vopsea de par cu extracte naturale, fara amonic, fara parabeni si fara rezorcina ( aceasta nu stiu ce este ) - 135 ml/ 26 lei cu reducerea ce am avut-o pe card - 11 lei.
La sfatul unei cititoare, pentru ca am hotarat sa imi vopsesc cateva suvite luna viitoare, pentru a-mi armoniza culoare de pe lungime cu cea a parului proaspat crescut, am hotarat sa folosesc o vopsea cat mai naturala. Am ales-o pe aceasta la recomandarea farmacistului, care mi-a explicat ca se poate folosi si pe perioada sarcinii pentru ca este o vopsea cu ingredinte in ceea mai mare parte naturale ( a nu se intelege ca as fi cumva insarcinata :P ). A fost cca 50 de lei si in momentul de fata se afla la reducere, la pretul de 26 de lei. Se gaseste in farmaciile CATENA.
Dupa utilizare ii voi face un review.
A mai folosit-o cineva? Rezista bine pe par?

Stiti ca de ceva timp sunt foarte atenta la bugetul meu si de data asta cred ca am facut cumparaturi foarte inteligente :P
TOTAL : 60.55 lei

9 comentarii:

  1. o sa-ti placa untul de shea...e bun pentru orice...par , piele , unghii , etc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si tu m-ai impulsionat foarte mult sa imi cumpar aceste produse naturale ... deocamdata mi-a placut la cat l-am testat :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ce ieftin e uleiul de argan..l-as lua si eu..il vazusem cu vreo 70 ron la 100 ml..sa le folosesti cu placere:Dce rapida esti..mersi de anunt..atunci le citeam si eu:Xsi m-am bucurat mlt..chiar vroiam sa le incerc..

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, am tot cautat de vreo 2 luni ulei de argan, la aceleasi preturi l-am gasit si eu, cea mai ieftina varianta, insa, se pare ca este pe Breslo...

    In ceea ce priveste giveaway-ul, am vazut postarea pentru ca astept de pe data de 8 sa anunte castigatoarele, speram sa am noroc :P
    Felicitari inca o data! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ai grija cu vopseaua pentru ca simt ca-ti va inchide destul de mult nuanta actuala.
    Eu in urma unei experiente mai putin placute, ma feresc de nuante atat de inchise, chiar daca oricum am decis sa nu mai fac experimente si sa-l vopsesc doar unde a mai fost..

    RăspundețiȘtergere
  6. Faine achizitii!:D Felicitari! Ma bate si pe mine un gand, dar acum sa vad! Abia astept sa "vad" cum ti-a mers cu ele.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Katyna, eu imi voi face niste suvite doar pe partea inca vopsita, nu mai pun vopsea pe parul natural.
    Exact asa cum am vazut si la tine, oricat m-as vopsi, blondul de sub iese la suprafata mereu, de aceea mi-am luat asa inchisa, poate acopera atat de bine incat nu va mai fi nevoie de nicio aplicare, oricum tot luna viitoare ma duc sa mai tai un pic si din varfuri...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. @alina, daca te referi la produsele de pe Breslo, stai fara griji, le evaluez si o sa-mi expun parerea, oricum de la primele aplicari, fata de ceea ce am vazut peste tot in descrierea acestor doua produse (unt de shea si ulei de argan ), am observat ca nu intra atat de repede in piele cum sunt laudate, sunt produse lasa o pelicula grasa pe suprafata pielii, astfel incat nu se pot folosi de dimineata sau ca baza sub machiaj...dar inca testez... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ulei de argan cosmetic importat din Maroc 130ml 10euro. Cine este interesat ma poate contacta la adresa vladcaraveteanu@yahoo.com tel.0763639468

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!