"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 6 august 2011

portocaliu...simplu

Buna fetelor,

Demult nu am mai postat un look, nu pentru ca nu m-as fi machiat mai complex in ultimul timp, ci pentru ca , spun cu parere de rau ca aparatul meu foto nu este prea performant si imi denatureaza complet culorile...din pacate nu intra in bugetul meu de cheltuieli si un aparat mai bun pentru ca acesta, pe care il folosesc in prezent, este destul de nou, asa ca... asta este, va trebui sa ma descurc cu ce pot o perioada de timp destul de lunga.
M-am gandit totusi sa fac cateva poze la machiajul de astazi, pentru ca l-am realizat cu culoarea ce-o iubesc eu cel mai mult si anume oranj, asa ca a iesit cam asa:



A trebuit sa reglez un pic constrastul, blitul meu a anulat toata intensitatea oranjului...off, sunt foarte frustrata, tare imi doresc un aparat nou ...




A fost pentru prima data cand am folosit doua texturi diferite de pigmenti, am combinat fardurile mate cu cele sidefate, am vazut prima data aceasta ideea, cred ca la Honey Bunny, si mi-a placut efectul, se poate lucra foarte usor si asa, nu m-as fi gandit...

Produsele folosite:

Nu am mai fotografiat toate produsele, de obicei sunt aceleasi pe care le-ati mai vazut in postarile mele:
PENTRU TEN:
- fond de ten L'Oreal - Perfect Match,
- pudra Orfiflame - Matte control ( tot mai mult imi place pudra asta ),
- blush-ul din imagine Bourjois combinat cu o pudra Cover Girl, o nuanta foarte inchisa.
PENTRU OCHI:
- creion negru Ada,
- fard portocaliu Beauties Factory,
- blush-ul Bourjois,
- fard Elf, culoarea cea mai deschisa, in coltul interior al pleoapei,
- fard Jade, culoarea cea mai deschisa, in coltul interior al pleoapei si sub sprancene,
- tus de pleoape Oriflame,
- rimel Maybelline - The Colossal Volum,
- rimel Oriflame - Revelation Mascara.
PENTRU BUZE:
- creion de buze Flormar,
- ruj Maybelline - Forever Metalic, Fusion Orange.
Acestea trei au fost culorile de baza ale machiajului. Fardul mono de la Beauties Factory l-am luat de pe Cosmetic Style, a costat 6.50 lei si sunt foarte multumita de el, culoarea este portocaliu intens si destul de pigmentata, astfel incat se pot crea machiaje foarte creative cu ajutorul lui.
Nu am facut postarea acesta ca sa va arat cat de frumos m-am machiat eu, pentu ca este un machiaj simplu, de zi si usor de realizat, nimic elaborat, insa am vrut sa demonstrez cat de potrivita este alegerea unei culori complementare culorii ochilor, in cazul ochilor verzi-albastrui cum sunt ai mei, am ales astazi oranj si rosu caramiziu. Juxtapuse, cele doua culori complementare se exalta reciproc, astfel efectul in cazul meu este de evidentiere a irizatiilor albastre, asta deoarece proportia cea mai mare in cazul pigmentilor folositi de mine, a avut-o oranjul.
P.S ... Si am mai facut postarea de astazi cu un scop, precum poate o parte dinte voi stie, nu m-am mai vopsit din data de 29 ianuarie 2011, iar trepatat, cu fiecare spalare, vopseaua a inceput sa se duca si in prezent partea vopsita este mult mai deschisa decat partea de la radacina, fara vopsea. Ma gandeam sa incerc sa imi suvitez cu o vopsea apropiata de culoarea mea naturala, partea decolorata, insa intr-un fel imi pare rau de faptul ca am stat atatea luni fara sa ma vopsesc si acum sa o iau de la capat. Credeti ca este evidenta diferenta ? Ce ma sfatuiti sa fac?
Poate v-am dat o idee interesanta pentru urmatorul vostru machiaj.
Va pup!

31 de comentarii:

  1. frumos machiajul! si tu esti foarte foarte frumoasa!:* te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos, Madalina! te pup si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos, draga mea, oranjul a intensificat culoarea...
    Ce ma sfatuiesti sa fac cu parul? Sa imi suvitez partea vopsita? :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai niste ochi superbi....si iti sta foarte bine cu acest machiaj :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mutumesc, o sa il folosesc in mai multe combinatii de acum incolo, vad ca sunteti si voi de acord ca imi vine bine culoarea... Te pup, Doda! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat e de frumos.. e poezie la ochisorii tai superbi:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, Ionny, sa stii ca mi-ar placea un review la tusul acela sclipicios pe care l-ai folosit la ultima ta postare, am crezut initial ca e albastru, dar este atat de frumos, chiar as vrea sa stiu despre ce e vorba...
    Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  8. doamne ce ochi ai..ti am mai zis dar nu ma pot abtine:X..e superba culoarea fardului portocaliu BF:X

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti prea draguta, multumesc mult, imi place si mie foarte mult contrastul, iti recomand mono-urile de la Cosmetic Style, sunt foarte pigmentate, ieftine si au o multitudine de nuante frumoase, si mate dar si sideafate.
    Te pup, draga mea :)

    RăspundețiȘtergere
  10. araat super . nu stiu ce nu iti pace la aparat, dar da bine bine.

    te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Hola preciosa, tienes unos ojos increíbles!!!
    Si quieres podemos ser seguidores?
    Besos, desde España, Marcela

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar ca fabulous eyes ;)), iar orange-ul ala ti i-a pus in evidenta maxim...esti o frumusica ;)
    kiss

    RăspundețiȘtergere
  13. Machiajul a iesit spectaculos. Iti sta minunat. Parul? Nu-l mai vopsi, da-i o pauza mai lunga, daca acum o faci din cochetarie, va veni o vreme cand vei fi nevoita, deci lasa-l asa in urmatorii ani. Esti atat de draguta asa! Desigur, decizia iti apartine, dar pentru ca ne-ai cerut parerea... Apropo, si eu sunt fan portocaliu!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Modniza, multumesc foarte mult pentru compliment, bine ai venit pe blogul meu! te pup! :)

    @Miu Miu, multumesc, crede-ma am calculatorul plin de poze nereusite cu aparatul acesta, trebuie neaparat sa folosesc blitul ca sa se vada ceva in poza, iar daca il folosesc imi schimba intensitarea culorilor si nu poate sa surprinda decat partial culorile, trebuie automat sa ii dau pozei, un contrast mai mare ca sa se apropie de realitate. Dar asta este, ma descurc deocamdata cu ce am. Te pup, draga mea!

    @Federeova, merci tare, si tu esti foarte frumoasa si eleganta si ai niste ochii superbi, te pup, multumesc mult pentru comentariu!

    @Red lips, Black hair, thanks!

    @Eternabela, multumesc mult pentru compliment si merci ca mi-ai raspuns si la intrebare. Adevarul este ca partea crescuta nici nu se compara la textura cu cea vopsita, de aceea mi-ar parea rau sa il deteriorez si mai tare pe cel vopisit cu inca o suma de suvite, insa din pacate, se vede foarte tare diferenta intre cel nou crescut si cel vopsit si a inceput sa ma streseze foarte tare. Nu stiu inca ce sa fac... :(

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumos machiajul.Ai niste ochi superbi.Cat despre par de ce nu incerci un nuantator sau o vopsea semi permanenta..ceva fara amoniac cum este gama Casting creme gloss de la l'oreal,eu am incercat aceasta gama si este chiar foarte buna,nu distruge parul.:*:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Ai zis bine, te streseaza!! Adica,e doar in mintea ta. Esti atat de draguta si de desteapta incat pana parul va creste suficient incat sa nu se mai vada ai sa gasesti un artificiu incat sa maschezi diferenta. Poti sa porti alternativ parul in plete sau strans in coada sau intr-un soi de coc prins neglijent(neglijenta studiata!) la spate incat sa nu se vada contrastul pe toata lungimea firului de par. In plus, gandeste-te ca va veni iarna si va fi mai usor. Atunci poate vei purta un basc, sau o caciulita si cand nici nu-ti vei da seama va fi primavara si parul va fi regenerat complet. Incerca sa vezi lucrurile si prin prisma asta! Bafta in a lua decizia potrivita pentru tine! Si pentru parul tau!

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc fetelor pentru sugestii, m-am hotarat ca nici luna aceasta sa nu ma vopsesc, il las asa deocamdata sa ma creasca si il evaluez luna viitoare, iar daca voi lua decizia asta, voi face asa cum a mi-a sugerat Miss O si voi incerca ori o vopsea semipermanenta, ori henna, nu stiu cum de nu mi-a venit ideea asta, pana atunci ii dau in continuare keratina lichida sa-l hraneasca ... :p
    Multumesc inca o data, dragele mele! Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc frumos, Irinuk! te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte fain machiajul ochilor, bine alese nuantele, ce ti se potrivesc de minune! Frumosi foc ochisorii tai!:P

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc tare mult, Dana esti asa de scumpa...te pup! :* :* :*

    Coco, suna bine fresh, nu m-as fi gandit.. :P

    RăspundețiȘtergere
  21. The oranges look awesome with your eye colour :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Minunati ochii pe care ii ai!
    Multumesc pentru idee, nu am folosit niciodata combinatia aceasta si ma gandesc ca m-ar avantaja si pe mine!
    Kisses!
    (ilda76)

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc, ma bucur ca te-am inspirat, sigur o sa te avantajeze acesta culoare...
    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc mult si blogul tau este super,tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc, Adelin, daca as avea si eu un aparat macar pe jumatate cum ai tu...as putea face poze mult mai bune... :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!