"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 14 august 2011

Timisoara Laurei

Aceasta postarea am facut-o special pentru cea mai buna prietena a mea, Laura, care din pacate pentru mine, locuieste in prezent in Bucuresti.
Ieri am iesit sa ma plimb si am realizat cat de dor imi este de ea, cand mi-am dat seama ca nu are cine sa ma insoteasca, asa ca am luat o carte si am citit intr-un parculet pe malul Begai.
Am facut, de asemenea si cateva poze pentru Laura pentru ca stiu cat de mult iubeste ea Timisoara si cat ii este de dor de "acasa"...


20 de comentarii:

  1. Draga Simona,
    Pe langa faptul de a-i fi facut Laurei o bucurie, sa stii ca si pe mine m-au bucurat pozele facute de tine. Pentru mine Timisoara este un oras necunoscut, n-am trecut niciodata pe acolo, si cu pozele facute si postate de tine mi-ai facut cunoscute cateva locusoare grozave, pe care poate cu greu ajungi sa le cunosti. Daca pe mine m-au bucurat pozele, ma gandesc ca Laurei poate i-au adus o lacrima in gene. Sigur departarea de tine si de Timisoara ii sunt greu de suportat. Bucurestiul este un oras care te face sa te simti strain chiar daca zilnic ii bati strazile(asa consider eu). Probabil ca Laurei ii este destul de greu aici, deci ceea ce ai postat azi e foarte posibil sa-i fi produs o bucurie. Draga Laura, pe langa gandurile Simonei le alatur si pe ale mele. Imi doresc din suflet sa-ti fie usor in Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos din partea ta, pe mine m-au uns la suflet cuvintele tale... Intr-adevar nu prea ii place Bucurestiul prietenei mele si ii este foarte dor de casa, de aceea sunt sigura ca pozele mele si gandurile tale o vor face sa se simta tare bine astazi, daca va reusi sa vada postarea mea...
    Multumesc foarte mult, draga mea pentru cuvintele atat de frumoase... Daca o sa ajungi la Timisoara cumva, te invit la o limondata rece pe vaposarul acela de pe malul Begai, care se vede in cateva poze, privelistea este incantatoare...

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos oras...mi-ar placea o vizita de weekend ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie mi-ar placea sa ajung pe acolo..e superb:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetelor, numai sa ma anuntati si pe mine, daca ajungeti pe aici, mi-ar placea tare mult sa va cunosc...
    Este un oras frumos, desi nu m-am nascut aici, eu sunt din Baile Herculane ( de acolo o sa va aduc poze frumoase ), acest oras m-a adoptat totusi dupa facultate si m-am obisnuit aici...e curat, foarte linistit, cochet si nu este un oras foarte scump, comparativ cu altele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe poze, superbe locuri. Cea mai buna prietena a mea locuieste acum in Timisoara si mi-a zis ca e un oras minunat. As dori sa ajung o data pe acolo...si, poate, cine stie, sa te cunosc si pe tine. :) Dar e cam departe de mine. :d Pupici, si tie, si Laurei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Camyutza, ceea ce am scris mai sus este valabil si pentru tine. Daca vii in vizita la prietena ta vreodata, sa ma anunti si pe mine, mi-ar placea sa socializam... :D

    Pupici si de la mine si de la Laura!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Simona,
    Ai grija ce-ti doresti caci s-ar putea sa ti se intample! Adica sa vin la Timisoara si sa trebuiasca sa ma duci la vaporas!!! Glumesc, evident. Eu sunt o persoana cu simtul umorului, si stiu sigur ca si tu! M-as bucura ca Laura sa citeasca ce am scris noi in aceasta seara. Noi toate suntem cu gandul alaturi de ea. In ceea ce priveste locurile tale dragi, ne va face placere sa ni le prezinti. In general, e destul de greu sa calatoresti, dar sa cunosti locuri speciale e si mai greu, asa ca ceea ce ai facut tu cu pozele este extraordinar. Ne-ai aratat niste locuri deosebite fara a fi nevoie sa le cautam. Personal, am sa tin minte invitatia si fii sigura ca n-am sa te evit daca am sa ajung la Timisoara. Imi esti draga si ma onorezi cu amicitia ta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am fost si eu o data in Timisoara si e intr-adevar un oras suberb care trebuie vazut!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca i-ai facut o surpriza foarte frumoasa prietenei tale! Inca nu am ajuns in Timisoara dar dupa cum reiese din pozele tale e foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  11. Oh wow, beautiful scenery! Thanks for sharing.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragele mele, ma bucur tare mult ca va place orasul meu adoptiv, va recomand cu mare drag sa nu ocoliti acest oras, daca sunteti prin preajma, promit ca voi mai reveni cu poze si cu alte locatii, centrul istoric, Padurea Verde, gradina zoologica, cu siguranta veti descoperi aici o liniste si un echilibru pe care putine orase mari, centre culturale vi-l pot oferi...asta mi se pare mie cel mai ciudat si de admirat la acest oras...

    RăspundețiȘtergere
  13. frumos oras , nu am fost de mult !

    RăspundețiȘtergere
  14. Oauu...in cateva cuvinte..incerc sa ma limitez la cateva
    Bucuresti, ora 13.55, cabinet

    Tocmai am terminat o intalnire d job si luam o gura de aer. Chiar ma gandeam cat de diferita este lumea de acasa, cat de usor negociezi si cat de corect era candva...aici am auzit fregvent: pune mai mult la pret ca sa ai de unde negocia....in fine nu vb de job.

    Am intrat in birou si am deschis blogul Simonei.

    Pe scurt...noroc ca azi nu am rimel sau tus ci am optat ptr un machiaj doar din fard.
    Iti multumesc din suflet pentru plimbarea pe care tocmai am facut o prin Timisoara. Nu am cuvinte sa ti zic cat de mult a insemnat asta ptr mine..nu am cuvinte...eu aia care vb ore si ore :P.
    Simo iti multumesc ca imi oferi posibilitatea sa am ca prietena o persoana asa dementiala ca tine. Iti multumesc pentru tot ce faci ptr mine dar per total iti multumesc ca existi ptr mine. Da da, stiu ca ma repet dar am voie, plang :P

    Am zis cateva cuvinte dar nu mi a iesit...sunt mai multe si deja mi am folosit capacitatea de sinteza si am injumatatit tot textul :).

    Simo, nu uita ca esti tot ce am eu mai scump pe lumea asta.
    Iti multumesc, scumpa mea prietena!

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga mea, nu e nevoie de cuvinte, eu stiu ce insemn eu pentru tine, pentru ca, spre deosebire de alti oameni, tu mi-ai si demonstrat. Esti singurul om din viata mea, caruia, STIU, ca daca ii cer ajutorul, mi-l oferi neconditionat...contientizarea faptului si doare pe alta parte...asa cand fac comparatie cu oamenii care ar trebui sa ma iubeasca mai mult decat tine...Sper ca la un moment dat in viata mea, sa pot sa iti intorc gesturile si faptele bune, sau mai bine...sa nu ai niciodata nevoie...

    In sfarsit, suntem prea sentimentale, ma bucur ca te-am facut fericita, promit ca o sa mai fac poze pentru tine...din pacate Club 30, nu va fi printre ele :P, desi mi-e dor de noi....

    RăspundețiȘtergere
  16. nu ai idee cat de bine mi-a facut aceasta postare...am citit toate comentariile si am simtit , am trait in pielea ta si a laurei...stiu cat de dur este uneori bucurestiul...sttiu ce inseamna sa nu ai pe nimeni drag langa tine...stiu ce insemna sa fii departe de locurile dragi...in clasa a 9-a cand eram singura in cameara la camin incuiam usa si plangeam pe nerasuflate...imi era greu..dor...Tu si laura sunteti 2 norocoase..va aveti una pe cealalta..eu din pacare am simtit durerea unei prietenii tradate si ma apropii f greu de oameni..poate sunt ciudata..fug de oameni...imi este frica de ei..am un singur prieten fidel:sotul meu..dar simt nevoia unei prezente feminine in viata mea(din pacate nici mama mea nu este langa mine asa cum as vrea eu..)..acum o am pe maria..fiica mea...sper sa fiu in viitor sora ei...

    Ma bucur ca am citit randurile tale...esti exact cum imi imaginam eu ca esti..frumoasa nu doar fizic...esti mult mai frumoasa sufleteste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din fericire pentru mine, Laura s-a intors in Timisoara in urma cu cateva luni si suntem iar impreuna impartind momentele frumoase, dar si micile noastre drame existentiale.
      Te inteleg perfect cum este sa nu ai pe nimeni, si eu am plecat de acasa la 15 ani si ma simteam ingorzitor de singura, mai ales ca eu nu sunt genul foarte sociabila care isi face repede prieteni, iar gustul tradarii l-am simtit si eu din pacate..
      Te inteleg si cand spui ca simti nevoia unei prezente feminine in viata ta, tocmai am conculzionat in perioada asta de timp ca nu este corect sa-ti impovarezi partenerul de viata cu toate problemele si nevoile tale, este normal sa ai si prieteni si mama si alte persoane din afara cu care sa imparti momente din viata (in general vorbesc). Asta am inteles-o dupa ce am facut greseala de a reprosa partenerului ca nu poate fi pentru mine tot ceea ce voiam eu si nu trebuia sa ii cer asta, asadar chiar te inteleg...
      Cand va mai creste putin fiica ta, o sa-ti devina cea mai buna pritena asa cum imi este si mie mama, desi suntem departe, eu inca impart cu ea toate momentele importante din viata mea.
      Te pup si iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!

      Ștergere
    2. Multumesc simo! chiar imi doresc din suflet sa fiu cea mai buna prietena a fiicei mele...eu din pacate nu am fost atat de apropiata de mama..suntem 2 firi diferite iar ea nu este atat de sentimentala ca si mine..a fost mereu dura, rece...chiar si asa o iubesc f mult insa nu o pot considera prietena mea!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!