"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 13 iunie 2023

Tipli – portalul de cash-back cu care faci shopping online și primești bani înapoi

 


Odată cu creștere semnificativă a popularității comerțului electronic din ultimii ani, comportamentul consumatorilor români s-a modificat și el. Românii au devenit mai încrezători în achiziționarea de produse online, iar platformele pentru cumpărături și magazinele online au venit în întâmpinarea noului val crescând de clienți, cu promoții atrăgătoare, vouchere generoase, perioade speciale cu transport gratuit, condiții de retur avantajos și o mulțime de alte facilități, care au transformat comerțul online într-o metodă ușoară, sigură și avantajoasă de a cumpăra bunuri și servicii.

Iar dacă e să vorbim despre reduceri și promoții, un lucru știm sigur – românii sunt foarte sensibili la preț. Înainte de a face o achiziție online, suntem obișnuiți cu toții să efectuăm cercetări, să căutăm informații despre produsul sau serviciul dorit și mai ales să comparăm prețurile. Românii nu cumpără impulsiv. Românii se informează cu atenție despre calitatea și mai ales prețul produsului dorit. Românii cumpără inteligent.

Și pentru a face experiența cumpărăturilor online și mai avantajoasă din punct de vedere a prețului a apărut portalul de cash-back Tipli. Despre această platformă eu v-am mai vorbit și în trecut. Folosesc Tipli la fiecare achiziție online pe care o fac, este o platformă sigură 100%, transparentă și extrem de simplu de utilizat.

 

Ce înseamnă conceptul de cash-back?

 

Conceptul de cash-back reprezintă o formă de recompensă oferită consumatorilor atunci când fac cumpărături, în care o anumită sumă de bani este returnată către aceștia sub forma unui procent din valoarea totală a achiziției. În concluzie: faci cumpărături și primești bani înapoi!

 

Ce este Tipli?

 

Tipli este o platformă care utilizează conceptul de cash-back despre care ți-am vorbit mai sus. Aici vei regăsi peste 400 de magazine online organizate eficient pe categorii. Nu a existat până acum vreun site de comerț online pe care să îl caut pe Tipli să nu-l găsesc.

Notino, AboutYou, Elefant, Decathlon, Sephora, Douglas, Nemira, Dr. Max, Flanco, Noriel sunt doar câteva dintre magazinele online disponibile în platformă. AliExpress, eBay, Wish, iHerb, Zaful, Bitdefender sunt doar o parte dintre e-shopurile străine pe care le regăsești aici.




Procentul care se va întoarce la tine în urma cumpărăturilor pe care le faci prin această platformă depinde de comisionul practicat de fiecare comerciant în parte și se înscrie între 1% și 15%.

Prin Tipli poți cumpăra bunuri comune pe care obișnuiești să le comanzi în mod uzual, dar și bilete de avion și o serie de servicii pe care le poți consulta în categoria dedicată, regăsită în bara de sus a site-ului. 

Mai mult decât atât, portalul funcționează ca o uriașă bază de date pentru toate cupoanele și codurile de reducere disponibile în magazinele partenere. Acestea acționează independent de bonusul practicat de comerciant și te pot ajuta să economisești și mai mulți bani la achizițiile tale.

Tot pe Tipli vei găsi disponibile și o serie de cataloage pe care le poți consulta: Pepco, Lidl, Kaufland, Penny etc, pentru a fi la curent cu promoțiile disponibile în respectivele magazine și supermarketuri.


Cum funcționează Tipli?

 

Dacă ți-am atras atenția și te-am convins că poți să economisești o mulțime de bani cumpărând în mod obișnuit de pe site-urile tale preferate, hai să îți explic mai jos cum funcționează în mod concret conceptul de cash-back și platforma Tipli.

Așadar, pentru a primi bani înapoi la fiecare achiziție online pe care o faci, mai întâi trebuie să-ți faci un cont gratuit pe tipli.ro (fie pe site, fie prin aplicația Tipli disponibilă în app store sau google play). Odată înregistrat, caută magazinul online din care vrei să cumperi, în categoriile dedicate sau folosește bara de căutare din partea de sus.

Vei vedea automat pe ecran magazinul ales împreună cu procentul practicat de acesta. Butonul portocaliu Cumpără te redirecționează cu doar un click către site-ul căutat. De aici procedura este cea deja cunoscută, pentru că vei adăuga în coș și vei plasa comanda așa cum obișnuiești să o faci în mod normal.




Cum pot obține și mai mulți bani prin Tipli? Ce este bonusul de 30 de lei, dar bonusul de 750 de lei?

 

Avantajele folosirii platformei Tipli nu se opresc aici. Dacă te înregistrezi creându-ți un cont prin intermediul acestui link vei primi un bonus de bun-venit în valoare de 30 de lei la prima ta comandă înregistrată în Tipli.

De asemenea, în contul tău vei regăsi un link personalizat pe care îl poți trimite prietenilor tăi pentru a-și crea propriul cont pe Tipli. Dupa prima comandă înregistrată a acestora, vei primi un bonus în valoare de 25 de lei pentru fiecare cont creat. Poți strânge astfel 750 de lei recomandând Tipli prietenilor tăi.


Cum primesc banii înapoi?

 

În 48 de ore de la plasarea comenzii, Tipli îți va aduce înapoi în cont o parte din banii cheltuiți (în funcție de comisionul stabilit de fiecare magazin, după cum am precizat mai sus). Banii îi vei regăsi mai întâi în categoria Recompense înregistrate, iar după confirmarea e-shopului, aceștia vor trece în categoria Recompense plătibile. Acesta este momentul în care bani strânși de tine devin eligibili pentru plată. Mai există și categoria Recompense bonus, în care vei putea monitoriza toate bonusurile descrise mai sus. 

Ca banii să fie transferați în contul tău bancar, este necesar ca acesta să fie atașat contului tău Tipli în categoria Setările contului. Iar ca să fie totul și mai grozav, află ca pe Tipli nu există un prag minim de retragere al banilor. Poți solicita transferul sumei acumulate de tine în orice moment.

 

În concluzie, Tipli te ajută să economisești bani la fiecare achiziție online. Folosit în mod constant la fiecare cumpărătură, economiile acumulate se pot aduna în timp, iar acest lucru poate duce la o reducere semnificativă a cheltuielilor totale în cadrul bugetului personal. Combinarea beneficiilor cash-back-ul Tipli cu cu alte oferte și promoții disponibile în magazinele partenere vor scădea semnificativ prețul bunurilor sau al serviciilor achiziționate din magazinele online preferate.

 

Portalul de cash-back Tipli are o interfață prietenoasă pentru utilizatori și funcționalități intuitive, navigarea fiind simplă și ușoară. Așadar, trebui doar să te înregistrezi pe linkul de mai sus, să cauți magazinul preferat și să facă cumpărăturile în mod obișnuit. Comisioanele și bonusurile despre care ți-am vorbit deja, se vor acumula în contul tău și bani vor putea fi retrași oricând.


 

 Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!