"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 21 iunie 2023

Anul acesta îmi pregătesc bagajul de vacanță cu articole de plajă de la Decathlon


Așteptarea a luat sfârșit, mai sunt doar 3 săptămâni și mergem în sfârșit la mare! Este vacanța la care visez întregul an și pe care o aștept cu cea mai mare nerăbdare. Totuși anul acesta, copiii mi-au luat-o înainte și, ca niciodată, și-au făcut deja bagajele. Entuziasmul se simte în casă de cum a început luna iunie.

Eu momentan pregătesc listele cu cele necesare. Și pentru că în acest vom vizita o locație fără nisip fin, ci vom merge pe o plajă cu pietricele, vom aveam nevoie de câteva lucruri în plus pentru sacoșa de plajă.

Ca de obicei, din mai multe motive, cumpărăturile mi le fac la Decathlon:

  • Aici găsesc o gamă largă de produse și accesorii pentru plajă, astfel încât pot cumpăra tot ce am nevoie dintr-un singur loc. De la costume de baie și prosoape până la umbrele de soare și echipamente sportive de plajă, la Decathlon ai o varietate de opțiuni din care să alegi.

  • Decathlon este cunoscut pentru politica sa de prețuri accesibile. Aceasta înseamnă că poți găsi produse și accesorii de plajă de foarte bună calitate, fără să trebuiască să cheltuiesc o sumă mare de bani. Și eu ca tot românul sunt sensibilă la preț, motiv pentru care urmăresc mereu promoțiile din Decathlon și caut mereu reducerile de preț. De data aceasta am decis să cumpăr marea majoritate a produselor din categoria PREȚURI MAI MICI, CALITATE NESCHIMBATĂ. Mai am și un voucher primit la o campanie anterioară, motiv pentru care mă voi încadra cu succes în bugetul alocat pentru aceste cumpărături.

  • Decathlon este recunoscut pentru standardele ridicate în ceea ce privește calitatea produselor sale. Acestea sunt concepute pentru a rezista în condiții de utilizare frecventă și pentru a face față factorilor specifici de mediu, cum ar fi apa și soarele.

  • Recenziile de pe site mă ajută întotdeauna să iau cele mai bune decizii. Pentru că mă declar un consumator informat, îmi place întotdeauna să fac cercetări asupra produselor pe care obișnuiesc să le achiziționez, iar pe site-ul celor de la Decathlon găsesc întotdeauna impresii și evaluari ale articolelor pe care intenționez să le cumpăr. Acestea îmi oferă o perspectivă mai obiectivă asupra produselor și mă ajută să iau mai ușor decizia de cumpărare.

 

Primul gând atunci când mă gândesc la articolele necesare pentru plajă, se duce la încălțămintea acvatică. Din cauza plajei și a intrării în apă cu pietricele, față de anii anteriori, acești pantofi sunt un must-have. Sinceră să fiu, nici nu cunosc un alt magazin de unde pot cumpăra încălțăminte subacvatică, așa că Decathlon rămâne în mod categoric singura mea opțiune.

Încălțăminte Aquashoes 120 sunt alegerea mea în acest sens pentru protejarea picioarelor copiilor. Am găsit o nuanță frumoasă de corai pentru fată și mai multe nuanțe de albastru pentru băiat.



Sunt confecționați din materiale speciale care permit evacuarea apei și uscarea foarte rapidă, fiind suficient de elastici, astfel încât să poată încălța ușor și un picior îngust. Au o talpă cu crampoane de 5 mm care nu lasă piciorul să alunece. Iar prețul este perfect pentru bugetul alocat de mine fiecărui copil.

 

Sandale piscină sunt un alt tip de încălțăminte de care am nevoie pentru acest concediu. Sunt papuci prevăzuți cu o structură ușoară, dintr-o singură bucată, pentru deplasările pe marginea piscinei și nu numai. Sunt prevăzuți cu o chingă în spate pentru mai multă stabilitate și cu striați pe talpă anti-alunecare.

 


Prosoapele din microfibră de la Decathon sunt pe lista mea de cumpărături încă de anul trecut. Sunt absolut ideale pentru a fi luate în bagajul de vacanță pentru că sunt subțiri și nu ocupă mult loc. Le puteți găsi pe site-ul celor de la Decathlon pe mai multe dimensiuni și culori. Se usucă foarte rapid, sunt compacte și foarte rezistente.

 


Șortul de baie Hendra pentru bărbați costă doar 21,99 lei și îl pun și pe el pe listă. La fel și aripioarele de înot la doar 11.99 lei. Pentru mine, doar o pereche de colanți Domyos, recunosc că nu pentru fitness, ci pentru libertatea de mișcare de care voi avea nevoie pe drum.





Voi completa bagajul cu câteva tricouri anti-UV, o pălărie anti-UV și o șapcă anti-UV pentru băiat. Costume de baie avem, dar și pentru această categorie găsiți nenumărate variante la Decathlon.

 


Voi v-ați făcut bagajele pentru vacanța de anul acesta? Ați cumpărat ceva de la Decathlon?


 Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!