"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 16 iunie 2023

Pro-Collagen Multi-Peptide Booster - cel mai complex produs Paula's Choice pe care l-am încercat până acum

 


Pro-Collagen Multi-Peptide Booster este una dintre lansările Paula's Choice de anul acesta, de care eu personal, mă declar cu adevărat îndrăgostită.

Am fost un consumator fidel al primei variante cu peptide din portofoliul acestui brand – Peptide Booster, despre care am afirmat mereu că este cel mai complex produs cu peptide pe care îl cunosc și de ale cărui beneficii m-am convins de-a lungul timpului.

Iată că Paula's Choice a lansat o ediție și mai complexă – un booster care înglobează atât beneficiile peptidelor, cât și pe cele ale acidului hialuronic, ceea ce pe mine m-a determinat să scot pasul aferent acidului hialuronic pe care obișnuiam să îl aplic imediat după toner sau apă termală, rămânând astfel doar cu acest produs în seara de hidratare sau dimineața sub SPF.

 

Complexul Power Peptide este o tehnologie de ultimă oră care vizează proteinele cheie din matricea extracelulară a pielii pentru rezultate anti-îmbătrânire vizibile în 15 minute* și rezultate de durată după doar 4 săptămâni. (*efect vizibil pe termen scurt).

  • Rezultate imediate: linii fine netezite.
  • Rezultate pe termen scurt (4-8 săptămâni): piele cu aspect vizibil mai tânăr, reducerea ridurilor profunde, îmbunătățirea fermității.
  • Rezultate îmbunătățite în timp (6-12 luni): piele mai netedă și mai fermă, cu volum natural și rezistență îmbunătățită la tracțiune


Varianta Pro-Collagen Multi-Peptide Booster conține un complex de 6 peptide:

  1. Tridacapeptide-1
  2. Sh-Polypeptide-121
  3. Palmitoyl Tripeptide-5
  4. Palmitoyl Tetrapeptide-72 Amide
  5. Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutroyl Hydroxythreonine
  6. Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate

 

Și este un produs potrivit pentru absolut toate tipurile de ten, inclusiv tenul sensibil, are o textură de gel mătăsos absolut sublimă. Categoric din punct de vedere al texturii, acest booster oferă o experiență senzorială care nu are cum să nu te impresioneze.

Ca orice booster din portofoliul Paula's Choice, el se folosește fie adăugat în serul sau crema obișnuită (circa 2 picături), ori direct pe piele, urmat de crema de sigilare în rutina de seară, respectiv SPF dimineața.



Senzația de hidratare este instantanee. Pe lângă cele 6 peptide de mai sus, boosterul conține acid hialuronic, sub formă de hialuronat de sodiu, și aminoacizi, combinație care lucrează excelent pe principalele semnele de îmbătrânire a pielii: pierderea fermității pielii, riduri fine, piele ternă etc.

Eu nu îl amestec cu alt produs. Seara îl aplic după toner urmat de crema hidratantă sau după exfoliantul BHA sau serul cu acid azelaic și sigilez totul cu una dintre cremele mele hidratante.

Dimineața îl aplic peste apa termală și apoi pus crema cu SPF. Acum folosesc prin rotație Resist Youth Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 și Advanced Sun Protection DailyMoisturizer SPF 50, o altă nouă lansare Paulas Choice despre care o să vă vorbesc cât de curând.

 

În concluzie, fără să mă hazardez, pun Pro-Collagen Multi-Peptide Booster pe primul loc în topul produselor Paula's Choice preferate.

Vestea bună e că toată luna iunie Pro-Collagen Multi-Peptide Booster beneficiază de 15% reducere pe site-ul paulaschoice.ro 

 


Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!