"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 22 august 2022

Vara port rochii midi din viscoză| Rochia roz bombon cu umeri goi


Dacă în articolul precedent v-am arătat una dintre cele mai frumoase rochii de vară pe care am purtat-o vreodată, am decis ca și de această dată să rămân în același registru și să vă arăt o altă rochie potrivită pentru zilele călduroase de vară. O rochie adorabilă, într-o culoare saturată - roz aprins - feminină și perfectă pentru absolut orice tip de siluetă. 



Eu am ales să o port cu talia subliniată, am pus o curelușă subțire pentru asta, dar arată foarte bine purtată și în mod liber, fără niciun artificiu. Cred că ar ”ascunde” în mod delicat și o burtică de viitoare mămică. Iar confortul pe care îl conferă materialul (100% viscoză) este un mare plus în aceste zile extrem de călduroase de august. Eu am ales mărimea 34, merge bine până la M, aș spune eu, datorită modelul larg. 


Nu este prevăzută cu căptușeală și se poartă cu umerii descoperiți. O piesă feminină și delicată prin croiala și prin culoarea sa tinerească. Poate fi integrată cu succes într-0 ținută de tip boho chic, cu cizme în stil cowboy sau sandale de tip gladiator. 



Pe site, rochia roz aprins este stilizată foarte interesant, cum eu nu m-aș fi gândit să o port. Cu sandale cu tocuri înalte în aceeași nuanță de roz bombonică. Îmi place tare mult și varianta propusă de Bonprix și cred că accesorizată inspirat, poți crea și un look casual-elegant cu această piesă. Data viitoare eu voi încerca sandalele cu platformă pentru această rochie midi. 

Ce spuneți, ați alege o astfel de rochie pentru zilele acestea de vară?




Blog editor: Simona Tucu

9 comentarii:

  1. Ce frumoasa e! Imi place culoarea, te prinde bine. Si modelul e frumos, eu una am o feblete pentru rochiile cu umerii descoperiti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine rochia, imi place si mie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador rochiile și culorile!
    Îmi place alegerea ta de pe Bonprix!
    Să o porți cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. se aseaza tare frumos si imi inchipui cat de comoda si lejera este. Iti sta superb

    RăspundețiȘtergere
  5. Da. Îmi plac foarte mult rochiile de genul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daaaaaa ... si iar daaaa! Superba este rochia. Imi place la nebunie!
    Clar este si meritul modelului <3

    RăspundețiȘtergere
  7. E frumoasa si boema rochita asta, va puneti reciproc in valoare! Observ cu bucurie ca au si masura 32... ii pasez linkul copilei mele care-i subtire ca trestia! Multumesc, draga mea Simo! Hugs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, neaparat sa alegeti 32. De obicei masurile Bonprix, cu mici exceptii, sunt cu o marime mai mari. In cazul acesta cred ca si mie mi-ar fi prins bine 32. :P

      Poate facem cate o poza cu rochii gemene, cu fiica ta de data asta :D

      Ștergere
  8. Imi plac tare mult culoarea, te prinde atat de bine.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!