"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 23 august 2022

Începe școala și grădinița, ne pregătim cu articole de îmbrăcăminte pentru toamnă

 


Din punctul meu de vedere, pregătirile pentru începerea școlii nu ar trebui niciodată să fie lăsate pe ultima sută de metri, ci ar trebui să înceapă din a doua jumătate a lunii august. Cu puțin noroc mai poți beneficia de ultimele reduceri de vară, deși majoritatea articolelor necesare pentru scoală și grădiniță fac parte din noile colecții de toamnă.

Nu îmi place să amân prea mult cumpărăturile pentru noul an școlar și nici să mă aglomerez cu o mulțime de oameni prin magazine, așa cum se întâmplă mereu în luna septembrie, motiv pentru care, încerc să mă organizez din timp.

Am doi copii preșcolari și am învățat devreme, că o organizarea este esențiala pentru o bună funcționare a lucrurilor. Pentru asta, obișnuiesc să fac liste, multe liste, împărțite pe categorii. Agenda este cea mai bună prietenă a mea în ultimii ani. La fel și internetul. Încerc pe cât posibil să fac cumpărături online pentru a economisi timp. Sunt atentă la politica de reduceri a fiecărui magazin, compar prețurile și verific întotdeauna costurile legate de transport. Mă declar a fi un cumpărător online cu experiență și deja am o listă de magazine preferate.

Atunci când vine vorba de cumpărături pentru copii, Decathlon este unul dintre site-urile mele preferate. Îmi place teribil să fac shopping și în magazinul fizic din Timișoara, însă acesta este mult prea departe de mine, la capătul opus al orașului, motiv pentru care prefer cel mai des varianta online.

Calitatea produselor Decathlon îmi este cunoscută de ani de zile, atât pentru haine și încălțăminte, cât și pentru echipamente sportive și alte tipuri de accesorii.

Am făcut și în acest an un scurt wishlist cu articole necesare celor doi copii ai meu care vor începe grădinița.

Avem nevoie de treninguri pentru copii și am optat pentru modelul Domyos trening baby gym disponibil pe bleumarin și roz. Este un trening simplu care poate fi ușor descompus și purtat și separat. Este prevăzut cu elastic în talie și la glezne. Conține 48% Bumbac, 46% Poliester, 6% Elastan.



Ceea ce mi s-a părut interesant la acest produs este conceputul Minimal Waste după care este produs. M Minimal Waste este o nouă metodă de fabricare, pentru a reduce deșeurile de material în etapa de design. Produsul este gândit și realizat în baza unui tipar și nu doar în baza unui desen. Producătorul se asigură că diferitele părți componente se îmbină perfect, precum un puzzle, pe tipar, ceea ce generează un minimum de pierderi.

De asemenea, treningul este creat cu maximă atenție pentru materiale, sunt alese țesături și vopsea care nu reprezintă niciun risc pentru cei mici, precum și accesorii (nasturi, șnururi, strasuri), ce nu pot fi ingerate.

Iar dacă vorbim despre preț, unul dintre cei mai importanți indicatori care determină decizia finală de cumpărare, atunci trebuie să vă spun că acesta este unul excelent – doar 37 de lei. Practic pot achiziționa cele două treninguri pentru copii cu un preț de sub 100 de lei.

 


Fetița poartă foarte des colanți. Îi accesorizăm într-un mod cât mai creativ, uneori chiar cu fuste din tull și bascheți colorați, motiv pentru care are foarte multe modele și culori în garderobă. Am găsit pe site-ul celor de la Decathlon un model cu 26% reducere – Domyos Colanți baby gym. Conțin  95% Bumbac, 5% Elastan, sunt confortabili și permit o libertate maximă de mișcare, lucru esențial atunci când alegi îmbrăcămintea pentru copii. Există mai multe variante de culoare, ceea ce mă încântă peste măsură.

 


Despre importanța vestelor în ceea ce privește îmbrăcămintea copiilor, am mai vorbit. Nu există ca acest articol să le lipsească celor doi copii ai mei din garderobă. Am găsit și pentru acest an un model simplu și perfect pentru nevoile lor. Vestă din polar călduroasă drumeție la munte MH150. Este concepută pentru drumeție la munte pe vreme rece, dar este perfectă și pentru activităților zilnice, mai ales pentru cele de dimineață, din curtea grădiniței. Este o vestă practică, ușor de îmbrăcat (criteriu extrem de important atunci când ai doi copii micuți), confortabilă și din 100% material reciclat. Asigură confort termic și libertate de mișcare. Și cu această vestă mă încadrez liniștită cu bugetul sub 100 de lei.

 


Neapărat pentru această toamnă ne trebuiesc cizme de cauciuc. Este imposibil să trecem prin acest anotimp fără să ne bucurăm de plăcerea pe care ți-o oferă țopăiala prin bălți, motiv pentru care am vânat și un model de cizme de cauciuc pe site-ul celor de la Decathlon. Mi-ar fi plăcut modelul galben pui, dar mai ușor de asortat sunt clasicele culori roz și albastru. Oferta de pe site în ceea ce privește cromatica, este însă una variată. Sunt, desigur, impermeabile, din elastomer și nu conțin PVC.

 




Cam acestea sunt lucrurile de care am avea noi nevoie în acest început de an școlar, dar pe site-ul și în magazinele Decathlon găsiți nenumărate articole atât pentru cei mari, cât și pentru adulți.


Să avem un nou an școlar excelent!!

Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!