"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 18 august 2022

Cea mai frumoasă rochie roșie pentru vara 2022

 


Frumoasele zile de august, cu soare fierbinte și dor de mare!! Mă declar îndrăgostită iremediabil și pentru toată viața de marea noastră - Marea Neagră, marea copilăriei și adolescenței mele. O port în suflet și îi simt chemarea în fiecare august, an după an. 

Vara aceasta însă nu ne-am întâlnit, deși mi-am pregătit cea mai frumoasă rochie roșie pentru tine, marea mea dragă! 


Delicată, feminină, subliniind perfect talia și croită cu volănaș în partea inferioară, numai bună de sărutat valuri de mare învolburată! 


Amplă, subțire și confortabilă (100% viscoză) așteaptă mângâieri de briză sărată în dimineți călduțe de august. 


Perfectă pentru plimbări romantice în apus de soare, rochia mea Carmen este una dintre cele mai frumoase piese din colecția mea de rochii. Extrem de versatilă, poate fi purtată atât cu tocuri pentru un look casual-elegant, cât și cu sandale cu talpă joasă sau de ce nu, cu picioarele goale pe nisipul fierbinte al Mării Negre. 




O frumusețe de rochie, croită cu respectarea măsurilor, care îmbracă foarte frumos orice siluetă. Am ales mărimea 34, care de această dată, aș aprecia că este un XS sau un S mai micuț.  

Am purtat-o cu sandale aurii cu tocuri înalte și cercei supradimensionați, aurii și ei. Nu am purtat pălăria din imagini, am simțit că i-ar știrbi din frumusețe. Am decis să o folosesc doar pe post de recuzită pentru poze. 

Spuneți și voi dacă nu e superbă?





Blog editor: Simona Tucu


4 comentarii:

  1. Wow, chiar e superbă, te prinde de minune această culoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. O rochie rosie minunata mi-am luat si eu din Italia, aveau croiul perfect, am cumparat-o fara sa stau pe ganduri, o ador!

    RăspundețiȘtergere
  3. Rosul pe brunete se potriveste manusa. Iti vine tare frumos si modelul imi polace mult de tot

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!