"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 27 august 2022

Eros Versace - un parfum intens, seducător pentru un bărbat puternic și pasional

 

Eros Versace apă de toaletă

Alegerea unui cadou pentru partenerul de viață mi s-a părut mereu o întreprindere extrem de dificilă. Norocul meu este că soțul este pasionat de parfumuri și am la îndemână posibilitatea de a-i mări colecția de parfumuri, adică de a-i face cadouri reușite, fără ca acest lucru să presupună mari eforturi din partea mea.

Luna aceasta am decis să îi fac eu o propunere pentru cadoul de ziua lui (de obicei are el propria lui listă de parfumuri) și am ales apa de toaletă Versace Eros. Din fericire pentru mine, am făcut o foarte bună alegere pentru că s-a dovedit a fi un parfum pe placul său. Versace Eros l-am găsit în top 10 parfumuri pentru bărbați, un top disponibil pe Notino, de unde l-am și comandat, de altfel.

Din păcate, în efervescența comenzii am uitat de serviciul de gravare parfumuri pus la dispoziție de site-ul Notino, serviciu de care abia așteptam să beneficiez. Va trebui (copiii și cu mine) să așteptăm următoarea ocazie pentru a testa acest serviciu. Cel mai probabil, ca să ne revanșăm, de Crăciun îi vom lua un alt parfum pe care îl vom grava cu o dedicație inspirată.

Eros Versace s-a încadrat perfect în bugetul pe care l-am avut la dispoziție pentru cadoul de ziua lui din acest an. Am ales varianta de 100 ml, de care cu siguranță se va bucura mult timp.


Creed Aventus parfum barabati


Recunosc că mi-ar fi plăcut să am un buget mai mare. Unul dintre parfumurile pe care și le dorește de mai mult timp este Creed Aventus. Cu ocazia unei comenzi mai vechi, i-am cumpărat un eșantion de 2 ml Creed Aventus cu ajutorul căruia a putut testa parfumul direct pe propria sa piele și în mai multe contexte și situații de viață. Este într-adevăr un parfum care își merită renumele și pe care, cu siguranță, aproape orice bărbat, s-ar bucura să îl aibă în colecție. Dacă bugetul îți permite să achiziționezi acest parfum de nișă, eu nu pot decât să te încurajez să o faci. Este special, nobil, surprinzător și fascinant.

 

Dar până când voi reuși să îi dăruiesc un parfum de nișă precum Creed Aventus sau unul din categoria de parfumuri arăbești, precum Opulent Shaik Blue No.77, sunt mai mult decât mulțumită de alegerea din acest august 2022. Eros Versace vine ambalat într-un flacon din sticlă albastru-turcoaz decorat cu efigia Meduzei, binecunoscutul simbol al brandului Versace. Capacul cu elemente aurii subtile este decorat cu același logo. E un parfum atrăgător ca design, emană masculinitate și forță.  

parfum de bărbați Eros Versace


Este creat în anul 2012 și parcă abia recent descoperit și intrat în topuri. Piramida parfumului are o distribuire interesantă:

Note de vârf: mentă, măr verde și lămâie

Note de mijloc: boabe de tonka, ambroxan și mușcată

Note de bază: vanilie de Madagascar, cedru de Virginia, cedru de Atlas, vetiver și licheni.

O combinație complexă de note care îi conferă parfumului Eros Versace un caracter proaspăt și plăcut, ideal pentru primăvară-vară, aș zice eu. Aș merge chiar mai departe și m-aș risca să menționez că îl apreciez ca fiind acel gen de parfum pe care îl poți lua cadou unui bărbat căruia nu îi cunoști gusturile în materie de parfumuri, pentru că mi se pare aproape imposibil să dai greș cu el.

 

Tu îl cunoști, cum îl apreciezi?

 

Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!