"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 1 august 2022

Skin Functional Inflamed Red Blemishes - un ser cu vitamina C pentru tenul sensibil



Inflamed Red Blemishes este serul cu vitamina C pe care îl folosesc în prezent. 

Dacă ai tenul sensibil și nu tolerezi seruri cu vitamina C în concentrații puternice și dacă ești fan al rutinelor complexe, cu multe produse și îți dorești un ser cu vitamina C ușor, apos ca textură, care să nu încarce absolut deloc tenul, atunci acest articol este pentru tine!!

Skin Functional Inflamed Red Blemishes conține un derivat de vitamina C, mai exact 5% Sodium Ascorbyl Phosphate, ceea ce îl face foarte potrivit pentru tenul meu ușor sensibil. 

După ultimele seruri cu vitamina C folosite, mi-am dat seama că din păcate nu tolerez concentrații de acid ascorbic mai mari de 10%. Și chiar dacă serul cu 10% folosit anterior nu mi-a cauzat probleme, am decis că cel puțin o perioadă, pentru mai multă siguranță, să merg pe un derivat pentru uz zilnic. 

Varianta Skin Functional Inflamed Red Blemishes cu 5% fosfat de ascorbil de sodiu este exact cum mi-am dorit eu: are o textură super ușoară, apoasă, care se absoarbe aproape instantaneu în piele fără să lase nicio peliculă la nivelul acesteia. 

Mi-am dorit foarte mult un ser cu vitamina C pe care să îl folosesc dimineața sub SPF, iar această variantă, nu doar că este perfect compatibilă cu orice SPF, datorită texturii sale, dar permite să fie folosit chiar în rutine complexe, cu mai multe produse, dar fiind faptul că nu încarcă absolut deloc tenul. 

De ce să folosești un ser cu vitamina C în rutină? 

  • reduce apariția erupțiilor inflamatorii și neinflamatorii datorită efectului său de calmare al pielii,
  • are puternice efecte antioxidante,
  • oferă luminozitate tenului,
  • reduce semnele de îmbătrânire prematură prin stimularea producției de colagen,
  • folosit împreună cu un produs cu SPF potențează efectele acestuia

 

Îl aplic întotdeauna pe tenul curat sau cel mult după un toner ușor, urmând regula de aplicare in funcție de textura produsului, de la cel mai lichid la cel mai vâscos. 

NU conține parfum, alcool sau uleiuri esențiale, după principiul de bază după care sunt create produsele Skin Functional! Acestea pot fi găsite pe site-ul damas.ro. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 190 de lei, iar sub această sumă costă doar 9 lei
Urmăriți mereu promoțiile prezente pe site!

În acest articol de acum câteva luni am scris despre trei seruri cu vitamina C pură pe care le-am folosit de-a lungul timpului și pe care le consider demne de a fi luate în seamă, iar în această postare mai recentă am scris despre pereche mea preferată de produse pentru rutina de dimineață (include vitamina C, desigur). 


Voi aveți produse cu vitamina C în rutina voastră?



Blog editor: Simona Tucu

4 comentarii:

  1. In ultima vreme am inceput sa folosesc si eu si sa apreciez serurile si cremele cu vitamina C si sunt foarte multumita de cum arata tenul meu de cand le folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu folosesc ser cu vitamina c, si musai spf pe langa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer, nu am auzit de acest produs, dar după ce am citit articolul tău, mi-am dat seama că aș fi tentată să îl încerc. Îmi plac serumurile, iar cele cu vitamina C sunt grozave pentru ten.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am introdus destul de târziu serumul în rutina mea de îngrijire și încă nu am folosit un ser cu vitamina C.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!