"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 5 august 2022

Am testat cea mai ieftină cremă cu protecție solară pentru față| Cosmetic Plant Sun Oliv SPF50

 

SPF50 Cosmetic Plant Oliv

Crema cu SPF 30 sau 50 este nelipsită din rutina mea de îngrijire a tenului. Am încercat zeci de variante până în prezent, atât variante cu filtre minerale, preferatele tenului meu sensibil, variante cu filtre chimice, mult mai plăcute ca finisaj, cât și nenumărate variante cu filtre combinate, adică produse care au în formulă atât filtre minerale (fizice), cât și filtre organice (chimice).

Fiecare are atât avantaje, cât și dezavantaje. Am un top al produselor de protecție solară preferate, dar până în momentul de față nu aș putea spune că am găsit produsul perfect.

Companiile cosmetice lansează an după an produse de protecție solară tot mai performante, așa că nu îmi pierd încă speranța, iar la urma urmei, testarea produselor de skincare este una dintre pasiunile mele.

 
Cel mai ieftin SPF pe care l-am descoperit în 2022

 

Cremele de protecție solară nu sunt foarte prietenoase cu bugetul, iar dacă aplici produsul în fiecare zi în cantitatea corectă recomandată de producător, vei vedea că un flacon de 50 de ml se va termina foarte rapid.

Cremele cu protecție solară intră în categoria consumabilelor curente și pentru că se folosesc în fiecare sezon (celo puțin varianta pentru față), va trebui să ai mereu un buget alocat pentru această cheltuială.


Anul acesta am descoperit cea mai ieftină crema cu SPF50 pe care am încercat-o până acum. Este vorba despre Oliv Cremă pentru față cu SPF50 de la Cosmetic Plant.

 

Crema Oliv SPF50 asigură atât protecție UVA, cât și UVB, conține atât filtre chimice, cât și filtre fizice (Titanium Dioxide), dar și ingrediente cu rol emolient precum ulei de măsline, vitamina E, panthenol pentru calmarea pielii și extract de ceai verde cu rol antioxidant.

Nu conține alcool, parfum sau uleiuri esențiale, motiv pentru care crema cu SPF50 de la Cosmetic Plant este recomandată chiar și unui ten sensibil și reactiv. Nu conține oxibenzonă, pentru care s-au raportat nenumărate probleme cu iritațiile oculare și nici parabeni, pentru cei care doresc produse fără aceste ingrediente.

 
Cosmetic Plant Sun Oliv Cremă protectoare pentru față SPF50

 

Crema Oliv SPF50 are o consistență bogată, la aplicare lasă o peliculă albicioasă și onctuoasă pe piele, însă odată masată, aceasta se absoarbe frumos și pielea se matifiază. Așadar, lasă un finisaj fără luciu și fără peliculă albă. Fondul de ten aderă foarte frumos la acest SPF (am folosit doar Double Wear) și se menține bine câteva ore. Pe parcursul zilei în cazul tenului meu normal, a început să luceasă în zona T.

 

Cred că este un SPF potrivit unui ten uscat mai degrabă, dar nici pe un ten normal sau mixt nu arată deloc urât, dat fiind faptul că la aplicare este destul de mat și se poate construi un machiaj frumos folosindu-l ca bază.

Eu am aplicat crema și în jurul ochilor și nu am experimentat nicio neplăcere.

 

Și pentru că am spus că este cea mai ieftină cremă cu SPF pentru față pe care am încercat-o până acum, te invit să descoperi pe site Cosmetic Plant SunOliv crema protectoare de față la doar 24,41 de lei.

De asemenea, pentru achiziții de minim 130 de lei, după înscrierea la newletter, primești un cod de reducere de 30%.

 

Produsele Cosmetic Plant se găsesc și în Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, DM etc

 

Blog editor: Simona Tucu

4 comentarii:

  1. Ma bucur ca exista produse ieftine si bune! Eu nu imi permit sa dau foarte multi bani pe cosmetice...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi s-a întâmplat și mie să descopăr produse ieftine, dar de calitate. Cosmetic plant chiar are niște produse bune, la prețuri foarte bune. Uite că mi-ai dat un pont pe care îl voi folosi. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa încerc și eu acest produs, mai ales ca este ieftin și bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. De multe ori gasim produse super bune si ieftine.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!