"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 1 iunie 2021

Am comandat produse de skincare de pe Yesstyle.com

Pe site-ul yesstyle.com am descoperit o mulțime de produse de skincare foarte interesante, unele care erau pe wishlist-ul meu de foarte mult timp, dar și o categorie de haine și accesorii vestimentare cu articole care mi-au stârnit curiozitatea. Nu m-am putut abține și am plasat câteva comenzi, mai exact trei la număr.



Prima comandă este rezultatul unei colaborări cu respectivul magazin online cu produse de skincare, dar pe care nu am reușit să o ridic încă de la poștă, pentru că, din câte cred eu, a ajuns la poșta vamală, cu care, precum știți, se colaborează destul de greu. Nu am primit încă aviz, iar fără el e greu să ridici ceva de la ei. 

A doua comandă a ajuns la poșta din cartier, lucru care m-a bucurat nespus. Din aceasta fac parte și aceste produse de skincare pe care le-am comandat exclusiv în format mini. Unul dintre avantajele cumpărăturilor de pe acest site, este posibilitatea de a comanda și astfel de produse. Pentru pasionatele de skincare, aceste mini-uri sunt extrem de apreciate și asta din mai multe motive. Iată două dintre ele:

  1. Este posibil ca un produs, oricât ar fi de studiat înainte de a fi achiziționat, să producă surprize la aplicare și să constați că nu ți se potrivește. Eșantioanele sau aceste produse de tip travel size sunt binevenite în acest caz pentru că te scutesc de cheltuieli prea mari.
  2. Pe de altă parte, o cantitate de 30 de ml de toner, de exemplu, este suficientă pentru a fi aplicată o perioadă destul de lungă de timp, și poate satisface curiozitatea, precum și nevoia sau plăcerea de a testa produse noi. Eu recunosc că mă plictisesc deseori de produsele pe care le folosesc, deși sunt eficiente, și caut mereu alte tentații, așa că aceste recipiente de mici dimensiuni sunt perfecte pentru a testa formule și texturi noi.

 

Așadar, la această comandă yesstyle, mi-am ales:



  • By Wishtrend – Mandelic 5% Skin Prep Water – un acid exfoliant blând, cel mai blând, perfect potrivit pentru pielea mea sensibilă. Conține 5% acid mandelic, dar și beta-glucan, licoricee, acid hialuronic, centella asiatica, precum și alte ingrediente cu rol antoxidant. Nu conține alcool, parfum sau uleiuri esențiale, are o textură foarte lichidă, dar eu tot nu folosesc dischete și îl aplic cu degetele în rutina de seară. Recipientul acesta are 30 de ml.


  • Cosrx – Propolis Synergy Toner – un toner cu propolis în compoziție, pentru că mi-am dorit nespus să încerc și un produs care are acest ingredient în formulă. Are 72% extract de propolis cu acțiune antiinflamatoare și antibacteriană. Textura este mai vâscoasă și se absoarbe foarte repede în piele. Grăbește vindecarea urmelor de acnee. Recipientul meu are 50 de ml
  • I m from – Rice Toner – un produs pe care l-am văzut la mai multe pasionate de skincare din comunitate și despre care am citit numai lucruri bune. Îmi place textura lăptoasă, unică printre celelalte produse pe care le-am avut până în prezent. Este un toner cu 77.78% extract de orez în compoziție, care hidratează excelent și are proprietăți anti-aging. Recipientul meu are 30 de ml.


Cadou la comandă am primit:

  • Aromatica – Reviving Rose Infusion Cream Cleanser – o cremă de curățare cu extract de trandafir în compoziție, dar care are și multe extracte parfumate, ceea ce nu mă încântă în mod special, deși un produs de curățare nu ia contact cu pielea decât un timp limiatat, după care este limpezit de pe față. Cu toate acestea există produse pe care le consider mai potivite pentru pielea mea ușor sensibilă.

Produsele comandate fac ceva până în România, dar din punctul meu de vedere merită așteptarea. Prețurile sunt foarte bune, diversitatea este foarte mare, există mereu coduri de reducere de care poți beneficia și tot felul de campanii. 

Ai la dispoziție două câmpuri pentru a introduce codurile de reducere, iar unul dintre ele este Rewards Code unde poți introduce codul meu de afiliere SIMONA81 pentru o reducere de 5% la întreaga comandă.

 

Din această comandă mai am și două rochii pe care o să vi le arăt, dar mai aștept încă două colete, unul cu produse de skincare și unul cu produse de makeup, pentru că au coreeni și niște produse pentru colorarea buzelor (și nu numai) care te scot din minți! Abia aștept să vină!

 

Tu ai comandat de pe Yesstyle?


                            Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!