"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 30 mai 2021

Cum să decorezi un perete cu postere în stil scandinav de la Poster Store

 

cum sa decorezi cu perete cu postere

Amenajarea locuinței noastre a fost una dintre marile mele provocări din ultimii ani și un proiect la care lucrez în mod continuu pentru că încă nu am reușit să-l duc la bun sfârșit.

De când au venit și copiii în familia noastră, a trebuit să fac anumite schimbări absolut necesare pentru a acomoda spațiul cu noua formulă lărgită. Este cazul și unui perete care a acoperit o fostă intrare în dressing și pe care era neapărată nevoie să îl accesorizez după o idee pe care o aveam de ceva timp în minte, de pe vremea când am descoperit pe Instagram superbele postere cu imagini inspiraționale ale celor de la Poster Store. Fiindcă l-am gândit ca pe o bucățică personală de vis și fantezie, de reîncărcare emoțională și remontare psihică, am ales imagini exclusiv din categoria Postere Natură.

postere poster store pe perete


Și nu orice imagini, ci frânturi de emoții care mi s-au cuibărit în suflet de pe vremea când viața se trăia cu mai puține griji, când tălpile mele călcau nisip fierbinte și părul meu purta aromă de mare sărată. Am ales așadar tablouri de diferite mărimi cu imagini de plaje romantice și detalii de frunze de palmier care completează frumos ansamblul unui decor interior pe care l-am gândit și l-am construit pe parcurs plecând de la cromatica nisipie a tapetului și a celorlalte decorațiuni interioare în nuanțe de auriu antichizat.

Postere pe perete Poster Store


Despre plăcerea de a te trezi dimineața cu raze timide de soare care mângâie delicat peretele meu de visare și îmbrățișări calde de copii fericiți, aș putea să vă vorbesc la nesfârșit, dar aș subestima și celelalte categorii de afișe de pe site-ul celor de la Poster Store, pentru că plaja de imagini este una extrem de largă. Pe site există o selecție impresionantă de postere cu diferite tematici împărțite pe categorii  – fashion, vintage, animale, arhitectură, fotografie etc – pentru absolut toate preferințele, și mai mult decât atât în fiecare MARȚI se lansează câte o colecție nouă.

afise plaja poster store

frunze de palmier poster store


În căsuța de căutare poți introduce un anumit element pentru care îți dorești o galerie de imagini, de exemplu poți căuta tablouri după o anumită culoare și poți construi ansambluri creative în jurul acesteia cu posterele sugerate pentru respectiva căutare.

Există chiar și o categorie de afișe cu diverse tematici pentru copii cu o galerie de peste 100 de imagini. La camera copiilor încă mai avem de lucru, dar am găsit câteva sugestii care ar completa designul minimalist pe care l-am gândit pentru această cameră. Dar până acolo mai este.

afise poster store


Deși aveam în minte destul de bine conturată ideea pe care voiam să merg pentru dormitorul nostru, multitudinea de opțiuni de pe site m-a derutat și m-am lăsat angrenată în jocul imaginației creând în ”favorite” diverse colecții inedite de imagini inspirate din natură. Alegerea pe care am făcut-o însă într-un final este perfectă și nu am niciun regret. Mai mult decât atât, posterele sunt realizate cu materiale de foarte bună calitate și cu o grafică excelentă care se păstrează perfect și pentru printurile de mari dimensiuni, lucru pe care l-am sesizat cu bucurie atunci când mi-a sosit comanda acasă.

 Eu am ales două dimensiuni de postere: 50|70, respectiv 30|40. Am ales rame aurii desigur, rame cu design scandinav trendy și accesibile și sticlă acrilică – material mai ușor decât sticla, dar mai rezistent și care prezintă calități reflexive.

poster store


Și oferta de rame este una generoasă, pe site poți găsi rame în diferite nuanțe astfel încât să le poți integra cu ușurință în designul casei tale, iar imaginile unice ale posterelor îți vor stimula imaginația și creativitatea, astfel încât să poți crea propria ta galerie de artă chiar la tine acasă.

 

Perete cu afise poster store

Pe site există și o categorie gândită ca inspirație pentru decor interior unde poți găsi extrem de mult material din care te poți inspira pentru a crea decoruri impresionante. Este imposibil să nu existe cel puțin o imagine cu care să rezonezi și pe care să îți dorești să o acomodezi designului căminului tău sau biroului tău sau oricărui perete care are nevoie de o tușă personală. 

 

Sper că v-au plăcut alegerile mele și că ați găsit pe Poster Store imagini care să vă inspire și în crearea propriilor voastre galerii. Iar pentru asta am și un cod de reducere pentru voi - vintagelooksimona35 - pe care îl puteți folosi la orice categorie de pe site, cu excepția celor Selection. Nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabil pentru rame. 

 

                            Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

 


7 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!