"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 12 iunie 2021

Rochie de vară cu motive florale pentru un look modern cu iz romantic


Vremea ploioasă a trecut, e timpul să aducem rochiile în prim plan. Eu mi-am îmbogățit colecția, încă de anii trecuți, cu câteva piese lejere, de primăvară-vară, în majoritatea lor rochii cu print floral și volane suprapuse

Mă simt tot mai atrasă de acest stil boho chic, romantic și plin de feminitate, motiv pentru care mi-am făcut câteva achiziții pe care le pot purta pe termen lung, indiferent de succesiunea trendurilor în materie de fashion. 


Rochia scurtă cu print floral este una dintre aceste achiziții. E marca H&M și am luat-o în sezonul de reduceri. Aș fi preferat-o supradimensionată pentru un volum mai generos în partea de jos, dar a trebuit să mă mulțumesc cu ce am mai găsit pe raft. 


Este o rochie din chiffon cu mânecă lungă care arată la fel de bine și cu o centură pentru sublinierea taliei, dar și lăsată liberă. 

Eu am ales să o accesorizez cu o pereche de ghete înalte, geanta mea neagră Michael Kors care m-a salvat în multe situații și cureaua neagră cu elemente metalice aurii pe care o port foarte des. 


Aștept căldura de iulie pentru a o purta cu sandale sau teniși comozi pentru plimbările urbane. O iubesc pentru că mi se pare o rochie extrem de versatilă, poate ascunde și o burtică de viitoare mămică, precum și o siluetă aflată în recuperare după naștere. Arată la fel de bine și pe o siluetă subțire, precum și pe una cu forme mai generoase. 

Chiar dacă are mânecă lungă și se încheie la gât cu un șnur, este potrivită pentru vară, datorită materialului subțire și ușor.

Eu am această rochie în două variante, am reușit să pun mâna și pe una animal-print, dar creează cu totul altfel de lookuri datorită printului, deși croiala este identică. Însă rochii boho am reușit să adun din colecțiile mai multor magazine online și abia aștept să le port pe toate. 

Multe modele de rochii de femei în diferite culori, stiluri și mărimi puteți găsi online în magazinele dedicate. Din fericire nu mai suntem obligate să le asortăm masca pentru acest sezon, astfel încât totul a devenit mai simplu și mai aproape de normal. 


Vouă vă plac astfel de rochii? 


                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!