"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 5 iunie 2021

Bioderma Biphase Lipo-alcoolique - dezinfectantul pentru mâini care nu usucă pielea, ci o hrănește și îi reface echilibrul hidro-lipidic.

 


Pandemia Covid-19 a produs schimbări majore în toate sectoarele vieții noastre. A afectat în mod ireversibil modul în care ne raportăm la igiena personală și modul în care interacționăm cu cei apropiați sau cu persoanele nou întâlnite.
Dezinfectanții sau produsele antibacteriene ambalate în recipiente mici au devenit un must-have în geanta oricărei femei, iar folosirea lor frecventă a adus schimbări importante și în ceea ce privește rutina noastră de îngrijire a mâinilor. 
Din păcate, folosirea excesivă a acestor soluții de dezinfectare a produs daune serioase barierei de protecție a pielii. A trebuit să învățăm să construim și să adoptăm noi obiceiuri pentru repararea pielii uscate și deshidratate și a trebuit să găsim cele mai potrivite produse pentru a repara acest dezechilibru lipidic major. Din păcate procesul găsirii celor mai eficiente produse este unul greoi și costisitor.
Cum ar fi însă dacă a-i putea folosi un dezinfectant care să elimine în mod eficient bacteriile și virusurile, dar care să nu usuce mâinile și nu deshidrateze pielea?






Acest dezinfectat există și a fost creat de laboratoarele NAOS!!!







Eu am așteptat cu mare entuziasm noua lansare Bioderma - Biphase Lipo-alcoolique - o soluție bifazică pentru mâini cu dublă acțiune:
Acțiune biocidă: elimină peste 99% din virusuri, bacterii și levuri (74,5% etanol)
Acțiune de refacere a lipidelor: produsul menține bariera de protecție a pielii (10% unt de shea și squalană).



Este practic un dezinfectat de mâini care nu usucă pielea, ci o hrănește și o protejează.


Biphase Lipo-alcoolique este o inovație dermatologică brevetată la nivel mondial. Este o reinterpretare a soluțiilor hidro-alcoolice, doar ca Bioderma a înlocuit apa cu un ulei care reface lipidele din stratul de protecție al pielii.


Flaconul trebuie agitat bine înainte de pulverizare, culoarea albastră fiind un indicator al faptului că cele două faze s-au amestecat perfect.


Într-adevăr, acest dezinfectant este cu adevărat unic, după aplicare mâinile se simt catifelate, pielea este îmbrăcată într-un strat protector care se simte ușor siliconat. E ca și când ai folosi o cremă de mâini cu absorbție rapidă.


100% din profiturile generate de vânzarea produsului Biphase Lipo-alcoolique, în țările unde își desfășoară activitatea filialele NAOS, vor fi donate fundațiilor și asociațiilor care luptă împotriva epidemiei.






Ați testat acest dezinfectat?
După ce am încercat Biodema Biphase Lipo-alcooliqu, pot să afirm că e  cam greu sa te reîntorci la un dezinfectant clasic, diferența este una foarte mare!




                      Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!