"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 25 iunie 2021

Exemplu de rutină de skincare de dimineață #3 (cu produse de pe sole.ro - SOLE3011 cod de reducere 5%)

 


Dimineața îmi place să îmi încep ziua cu o rutină de #skincare în mai mulți pași.

Am mutat mare parte din produsele mele de îngrijire a pielii în bucătărie și astfel îmi este mai ușor, printre sarcinile zilei, să mă ocup și de pielea mea. Nu beau cafea, în schimb acest ritual mă energizează și mă binedispune, chiar dacă nu reușesc să am un timp special dedicat, așa cum se întâmplă seara.


Un trio perfect pentru rutina de skincare de dimineață!
 

Una dintre combinațiile mele preferate pe care o folosesc dimineața este compusă dinaceste trei produse care se găsesc pe soleshop.ro

 

PASUL I: Toner iUnik Vitamin Hyaluronic Acid Vitalizing Toner - un toner vâscos, cu textură de Essence mai mult. Este cel mai complex toner pe care l-am avut și l-am încercat până în prezent. Are niacinamide sus în lista de ingrediente, motiv pentru care nu am mai adus în rutină un ser special cu niacinamide, după ce am terminat Discoloration Correcting Serum cu 4% niacinamide. Pe lângă acest ingredient care m-a interesat pe mine în mod special, tonerul iUnik conține 45% acid hialuronic, 5% extras de cătină și un complex brevetat de plante cu rol antioxidant. Nu conține alcool, parfum sau alte ingrediente cu potențial iritant. Poate fi aplicat și ca unic produs de hidratare în mai multe starturi succesive - o tehnică pe placul unui ten gras și nu numai.

 


PASUL II: Ser iUnik - Beta-Glucan Power Moisture Serum - este pentru mine cea mai faină revelație în materie de skincare a anului 2021. L-am tot lăudat în instastory și, chiar și după multiple utilizări, entuziasmul nu mi s-a diminuat. Este un ser cu efect imediat pe tenul meu, iar asta mă încântă la fiecare folosire. Conținutul mare de beta glucan îi conferă o putere mare de hidratare, cred acel efect de plump specific produselor cu acid hialuronic. Despre că beta glucan se spune că ar fi cu 20% mai potent decât HA, iar acest lucru ar trebui să se traducă în primul și în primul rând prin acest efect imediat de umplere a volumului. Într-adevăr eu observ acest efect mult mai evident decât în cazul acidului hialuronic. Desigur nu aș renunța la HA, așa că mi-am compus ruitna cu ambele ingrediente.

În prezent are o reducere de 15% pe site, iar folosind codul meu de afiliere de mai jos, poți adăuga o extra reducere de 5%. 

PASUL III: Cremă Vegreen- 730 Daily Moisture Cream, un produs folosit intens. Este o cremă cu ingredient simple, dar care funcționează perfect. Are o textură ușoară, non-lipicioasă și non-grasă, dar care hidratează extrem de bine și care este minunată atât pentru un ten gras, care nu suportă texturi grele, dar și pentru un ten mai uscat, cu nevoi crescute de hidratare și emoliere. Este ideală pentru sigilare sau ca unic produs aplicat sub spf. 

În prezent are o reducere de 15% pe site, iar folosind codul meu de afiliere de mai jos, poți adăuga o extra reducere de 5%. 

 

Nicinul dintre cele 3 produse nu conțin alcool, uleiuri esențiale sau parfum.

 

Crema cu protecție solară o aplic doar când ies afară.



Cu codul meu de afiliat 𝗦𝗢𝗟𝗘𝟯𝟬𝟭𝟭 beneficiați de o extra reducere de 5% pentru întreaga comandă.


Citiți și despre prima mea propunere de rutină pentru dimineață și despre cea de-a doua


                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!