"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 27 aprilie 2021

Dolce & Gabbana The One Essence - parfumul meu semnătură

Dolce & Gabbana The One 

Idila mea cu The One by Dolce & Gabbana a început ca o joacă în 2014, neanticipând nicio secundă, în momentul în care el mi l-a pulverizat pe piele, că va deveni într-un final parfumul meu semnătură.

Dolce & Gabbana The One

L-am găsit (sau poate el m-a găsit pe mine) căutând cu totul altceva. Fiind încă sub influența trandafirului bulgăresc desăvârșit de Thierry Wasser, dar cu suflet flămând de mixuri noi, căutam o aromă distinctă de trandafir, mai brută, mai puțin rafinată, ceva potrivit pentru adolescenta din mine căreia, pe atunci, nu îi dădusem încă voie să crească.

El a venit cu sticluța aurie, stilizată și mi l-a pulverizat pe încheietura mâinii. Un parfum oriental-floral pentru o femeie-copil, a fost o acțiune riscantă din partea lui. Mi l-a inspirat flămând de pe piele cu ochii îmbătați de satisfacție. I-am copiat gestul și stomacul mi s-a strâns la contactul cu aroma obraznică. L-am urmărit cum se desface olfactiv pe pielea mea, hipnotizată cu totul de noua experiență senzorială. The One e cald și intim, șoptește răgușit despre dragoste și pasiune, te învăluie în miresme coapte, suculente, îți penetrează pielea și rămâne acolo… pentru totdeauna.

Și a rămas. E parfumul pe care am ales să îl port în ziua nunții mele pentru că am vrut să îi imprim o amintire cu totul specială, dar și pentru că nu puteam alege, pentru cel mai important eveniment din viața mea, un parfum mai potrivit pentru femeia care începusem să devin.

Dolce & Gabbana The One Essence

La doar un an distanță de nunta mea, în 2015, Dolce & Gabbana lansa varianta The One Essence – un elixir mai concentrat, mai intens, dar la fel de seducător și sugestiv.

Dolce & Gabbana The One Essence

Îl inspir și eu acum, după 6 ani de la lansare, cu aceeași arsură în stomac ca la prima întâlnire cu varianta sa originală, și e chiar mai obraznic decât îl știam, mai îndrăzneț și mai insistent. Un nectar dulce de piersică bine coaptă și zemoasă care se topește pe piele într-o ploaie citrată de mandarină și bergamotă. Nu resimt notele florale de mijloc nici de această dată, și efervescența sa durează doar câteva clipe, pentru că vanilia încălzește din nou sucul dulce de piersică, iar ambra îl desăvârșește. Tânjesc un pic după finalul de mosc seducător al variantei originale, dar The One Essence e și mai cald, mai intim, mai senzual, te ademenește și te îmbată și te ispitește și te cucerește iremediabil.

The One Essence

Ador The One Essence pentru capacitatea sa de a-mi stimula imaginația, de a mă transfigura și de a-mi pune în valoare feminitatea. Pentru felul în care rămâne cu mine toată ziua, tatuat în pielea mea și pentru că mă face să zâmbesc seara cu obrajii îmbujorați când îl regăsesc pe piele la fel de ispititor și necenzurat.


NOTE DE VÂRF: piersică, mandarină, bergamotă, litch,

NOTE DE MIJLOC: lăcrămioare, iasomie, crin,

NOTE DE BAZĂ: vetiver, ambră, vanilie.

 

esenta de parfum

Și The Only One by Dolce & Gabbana? Mă întreb, oare ce poveste are el pentru mine?

 


                            Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

 

9 comentarii:

  1. Valeria Chertes6 mai 2021 la 13:39

    Sa îl folosești cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parfumurile bune sunt un accesoriu important ce subliniaza eleganta femeii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut o variantă, cred că Th One simplu se numea, un cadou din parte cuiva care mă cunoaște foarte bine. Mi-a plăcut, dar până acum nu l-am mai avut, Îl voi încerca pe acesta, mă tentează.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut o mostra si m-am indragostit si eu de el. Sigur mi-l voi cumpara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce poza frumoase. Am avut o mostra și miroase tare bine acest parfum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am atat varianta pentru femei cat si pentru barbati si trebuie sa recunosc ca imi place tare mult

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu acest parfum si chiar miroase tare fain!

    RăspundețiȘtergere
  8. Super parfumul. Chiar daca nu prea ma dau in vant dupa Dolce & Gabbana, acesta e o recomandare chiar buna.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!