"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 14 aprilie 2021

Femme Luxe Nude Outfit| Articole vestimentare din cea mai recentă comandă femmeluxe.co.uk

 


Și în sfârșit a venit și primăvara mult așteptată. Deși am ieșit foarte puțin, deh, contextul, am profitat de soarele călduț și am purtat o din ultima comandă femmeluxe. 


Unul dintre articolele mele preferate comandate recent este acest compleu din tricot format din fustă conică peste genunchi și crop top într-o nuanță frumoasă de nude, ușor de integrat în orice combinație cromatică.


Eu am ales să îl port într-o ținută neutră cu accente aurii. Am completat cu bascheți aurii, geantă nude cu feronerie aurie și bijuterii aurii și ele, desigur. 

Nu am avut nicio problemă legată de mărime de această dată. Compleul îmi vine perfect, este bine lucrat și arată minunat purtat, atât împreună, ca set, cât și în mod separat. 


Fusta are talie înaltă și betelie lată, care o face extrem de confortabilă. Nu se ridică la mers, ceea ce mi se pare extrem de important pentru o fustă conică. 

Modelul permite și purtarea acesteia peste bust, ca rochiță fără bretele, motiv pentru care se pot crea foarte ușor, două outfituri distincte.



La fel de frumos arată acest compleu și cu tocuri. Eu am ales o pereche de botine maro camel, aveam și aurii, dar m-am gândit să schimb puțin direcția. 


 

Am încercat atât varianta cu fustă scurtă, cât și pe cea cu lungimea originală, adică midi.


Nu știu vouă, dar mie îmi place mai mult cum arată peste genunchi, atât cu teniși, cât și cu tocuri. 
Verificați categoria nude dresses pentru rochii și seturi de două piese în superbe și versatile nuanțe de nude. 

Al doilea articol comandat a fost tot un set din categoria Loungewear a cărui calitate îmi este cunoscută de anii trecuți. Material elastic care se așază bine pe corp, talie înaltă și betelie lată pentru leggings. Am mai multe culori pentru aceste seturi și toate îmi plac, în egală măsură. 


Pe site îl găsiți sub denumirea de Black Ribbed Belt Belted Loungewear Asia, dar nu vă limitați doar la culoarea neagră pentru se găsește într-o mulțime de nuanțe foarte frumoase. 

Eu, precum vedeți nu îl port doar prin casă, pantalonii îi port deseori pe afară.



Așa arată alte două nuanțe pe care eu le am. Cele deschise la culoare am observat că tind să fie mai transparente, însă topul acoperă șoldurile. 


O altă piesă drăguță pe care am ales-o de data asta, este această bluză peach din organza cu print floral, căreia trebuia să îi aleg însă un număr mai mare. Este perfect transparentă, motiv pentru care trebuie să vă gândiți bine ce purtați pe sub ea. Eu i-am pus un maieu din satin în aceeași nuanță și arată foarte bine împreună. Impresionează prin mânecile supradimensionate care se închid la manșete cu năsturei în aceeași nuanță. 


Eu m încercat pentru exemplificare, un look simplu cu pantaloni scurți din jeans cu talie înaltă. O găsiți pe site sub denumirea Pink Lace Floral High Neck Cuffed Mesh Organza Top!

Mi-a trebuit ceva curaj să comand ultimul articol - Black Floral Lace Sheer Mesh Cut Out Cupped Strappy Bodysuit - Maura - un neglije din dantelă neagră absolut grozav. 


Am nimerit perfect mărimea, iar modelul se așază perfect, întocmai ca pe site. Materialul și cusăturile sunt de bună calitate și mi se pare un item grozav pentru prețul pe cate îl are pe site. 


Pe site sunt foarte multe modele de neglijeuri și lenjerie intimă din dantelă care arată absolut minunat și prețurile mi se par foarte decente. Recomand această secțiune!


Acestea sunt ultimele articole comandate de pe Femmeluxe.co.uk de această dată. 

Preferatele mele sunt compleul nude și neglijeul negru. Vouă ce vă place?



                         Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



5 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!