"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 11 aprilie 2021

Orange outfits

Oranjul este culoarea bucuriei, a exuberanței și a poftei de viață! Nu, în mod paradoxal nu descrie deloc personalitatea mea, deși oranjul se află în top 3 culori preferate. Sunt o fire emotivă, sensibilă și rareori ies din zona mea de confort. Îmi place rolul de observator, cel care stă mereu pe margine și se bucură de spectacolul vieții, fără a manifesta interes pentru a se plasa în mijlocul acțiunii. 

Cu toate astea am un curaj surprinzător atunci când vine vorba să port culori puternice, vesele, țipătoare cum li se spune în popor (și pe bună dreptate pentru că portocaliul țipă "Sunt aici, admiră-mă!").

Îmi place întreaga gamă de culori solare și din acest motiv, printre piesele din garderoba mea se regăsesc și câteva articole portocalii. 


Ultimul cumpărat ar fi acest pulover portocaliu LC Waikiki pe care mi l-am achiziționat tocmai pentru culoarea sa puternică, acest oranj saturat absolut încântător! 
Îl port în diverse combinații vestimentare. Una dintre preferatele mele este alăturarea acestei fuste-pantalon vintage. Lookul este completat de ciorapi plasă și bocanci din piele înalți pe gambă. 



Fusta portocalie cloș cu peștișori aurii este una dintre fustele mele preferate. Este amplă, are lungimea potrivită (peste genunchi), nasturi aurii bijuterie și, desigur, vine în aceeași nuanța intensă de portocaliu. 
Îmi place să o port în ținute casual cu bascheți sau sandale cu talpă joasă, dar și în ținute mai sofisticate cu pantofi cu toc înalt și topuri prețioase. 



Iarna trecută am făcut o alăturare frumoasă a celor două piese și a ieșit acest outfit minunat pe care l-am purtat într-o vizită la Castelul Corvinilor. 



Mai am în dressing un sacou portocaliu, o pereche de pantaloni portocalii și o cămașă portocalie din mătase, absolut superbă, pentru care vreau sa pregătesc o postare separată. Și mai am o rochie portocalie pe care nu am purtat-o de o mie de ani. 
Am folosit-o pe post de cămașă pentru această fustă cloș în stilul anilor '70. Un look care încă mă reprezintă și pe care mi-ar plăcea să îl reproduc. Încă mai am toate elementele (cu excepția genții, care oricum nu era un model prea reușit). 

Ce relație aveți voi cu portocaliul? 





Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!