"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 17 iunie 2015

Online Bijoux - reduceri generoase pentru bijuterii cu personalitate

Am specificat de nenumărate ori pe blog că atunci când vine vorba despre bijuterii, accesoriile mele preferate sunt de departe cerceii. De multe ori, în compunerea unei ținute, plec de la cercei, în jurul lor construindu-se întreg outfit-ul și machiajul. Poate nu pare o ordine tocmai firească, dar noi femeile avem nevoie de elemente care să ne inspire în fiecare zi, iar bijuteriile cred că pot constitui un puternic factor stimulant pentru imaginația noastră.
În cazul meu, vara îmi deschide mereu apetitul pentru a purta bijuterii statement – cerceii despre care vă vorbeam mai sus neapărat aurii și prevăzuți cu aplicații colorate sau pietre semiprețioase în culori vibrante, coliere supradimensionate, inele și uneori chiar și brățări suprapuse (bijuterii cu care totuși nu sunt cea mai bună prietenă).

Așadar, astăzi vă vorbesc despre Online Bijoux, un magazin online unde putem găsi zeci de modele de bijuterii organizate pe categorii de prețuri și evident după materialul din care sunt confecționate, dar și după un element de care îmi place mie să țin cont de multe ori când îmi aleg o bijuterie cu piatră semiprețioasă, și anume zodia. În calitate de client ale cărui cumpărături sunt efectuate în marea lor majoritate în spațiul virtual, am afirmat mereu că îmi plac magazinele online care au cât mai multe filtre pentru sortarea produselor în funcție de mai multe criterii. Online Bijoux are chiar și subdiviziune creată în funcție de bugetul pe care ți l-ai alocat pentru cumpărături, așadar poți economisi timp prețios căutând doar în categoria de prețuri de care ești interesat.

Pe lângă bijuteriile de argint sau placate cu aur, pe site mai există și o categorie de bijuterii handmade, la care recunosc că am petrecut cel mai mult timp, categorie care cuprinde numeroase modele reduse cu 5% și transport gratuit pentru anumite piese. Am ales câteva imagini care mi-au plăcut mie cel mai mult din categoria mai sus menționată:




Voi ce părere aveți? Care colaj vă place cel mai mult?

Pe lângă reducerile menționate mai sus, o grămadă de alte modele, din celelalte categorii au discount-uri generoase, de până la 40% - așa cum este acest inel superb din bronz cu piatră verde redus la 33.60 lei. Cele mai multe astfel de bijuterii, le puteți vizualiza accesând subdiviziunea outlet bijuterii situată în josul paginii, la categoria top produse.
De asemenea, la cumpărăturile de minim 200 de lei, îți poți alege în mod gratuit un ceas colorat, perfect pentru sezonul estival.



Ce părere aveți despre magazinul Online Bijoux? Sunt curioasă, voi cum procedați în cazul bijuteriilor, preferați să faceți shopping în mod tradițional sau varianta online vă este mai comodă și mai la îndemână?




                         VintageLook

10 comentarii:

  1. Ador bijuteriile din acest magazin, chiar azi am primit o comanda de la ei .
    Primul colaj imi place foarte mult.
    Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie tot primul colaj imi place, eu sunt cu auriul! :)
      Ma bucur ca iti plac bijuteriile, sa le porti cu drag! Seara faina! :)

      Ștergere
  2. cele pe baza aurie mi se par mai interesante! Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Modelele sunt cu adevarat deosebite, si mie imi place cel mai mult!

      Ștergere
  3. Doamne cat de superb e inelul cu piatra verde, imi place mult. O sa intru pe site sa vad ce mai este. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt mai multe in genul acesta, sigur o sa gasesti si altele la fel de frumoase! :)
      Te pup si eu!

      Ștergere
  4. Sunt frumoase, am admirat cateva de la categoria handmade.
    Magazinele online sunt foarte usor accesibile, de aici si tentatia mare - nu bati drumul (fara ploaie, fara vant), nu e aglomerat si se gasesc de toate. Eu ma uit mai mult la coliere si bratari, mai ales argintii, pietre verzi, ambra ... ceva obsesie cu perlutele ... cam atat :))
    Sa te bucuri de 'stralucirile' tale!
    <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambra, ce intresant!! Nu cred ca am intalnit pana acum pe cineva care sa poarte ambra! M-ai facut curioasa de bijuterii cu ambra acum, trebuie sa caut :P

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Cele handmade iti iau ochii pur si simplu, imi plac si mie foarte, foarte mult!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!