"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 24 iunie 2015

Wishlist bijuterii placate cu aur de pe Online Bijoux

               Săptămâna trecută v-am povestit despre magazinul de bijuterii Online Bijoux și despre reducerile de vară care încă se derulează pe site, iar astăzi a venit timpul să vă arăt și wishlist-ul meu pe care l-am creat cu bijuterile de pe respectivul site. Recunosc că mi-a luat ceva timp până am ales cele mai frumoase piese pentru mine, pentru că era musai să se încadreze în mai multe criterii, cum ar fi bugetul pe care l-am alocat pentru comandă și versalitatea bijuteriilor alese. Pentru mine e necesar ca ceea ce cumpăr să poate fi purtat cu cât mai multe bijuterii dintre cele pe care le posed deja în colecția mea, dar recunosc că și piesele unice, diferite total de ceea ce am în prezent mă atrag foarte tare și le consider binevenite pentru a ieși ușor din zona de confort. O astfel de bijuterie, în cazul meu, ar fi o brățară supradimensionată, de exemplu, eu nefiind o prietenă foarte bună cu astfel de bijuterii.

                Așadar, ca și în articolul precedent, din întreg magazinul online nu am putut să mă îndrept spre alte brățări, poate mai accesibile ca preț, altele decât cele din categoria bijuterii handmade, pentru că cele trei modele din colajul alăturat m-au cucerit pur și simplu. Toate trei sunt placate cu aur de 24K, iar pietrele din compoziție sunt sticlă de Murano. Conceptul în sine mi se pare pur și simplu minunat și, deși nu sunt o mare purtătoare de brățări, recunosc că mă văd purtând la mâna dreaptă o astfel de piesă.


            Dacă nu sunteți fane ale bijuteriilor aurii, variante apropiate din punct de vedere al designului, puteți găsi și placate cu argint 999, iar pietrele – cristale Swarovski, perle delicate sau aceeași sticlă Murano ca cele aurii.

             Dar pentru că bijuteriile mele preferate rămân pentru totdeauna cerceii, am găsit în categoria bijuterii placate cu aur și o pereche de cercei cu pietre verzi și zirconii albe, singura combinație de care nu am cum să mă plictisesc, model vintage, foarte potrivit restului de bijuterii pe care le am, dar și stilului meu.


Aici puteți găsi cerceii cu piatră verde - lungime de 3 cm, placați cu aur de 18k.

          Doar pentru distracție, și nu pentru că așa avea nevoie, am căutat și un inel care să completeze cerceii aceștia drăguți și am găsit unul, însă doar cu piatră șlefuită, dar montura este foarte asemănătoare, la un preț de doar 48,60 lei, zirconiu și placare cu aur de 18K.


Reducerile și oferta potrivit căreia la cumpărături de peste 200 de lei puteți alge un ceas colorat de vară, încă se mențin pe site.


Voi ce bijuterii preferați, aurii sau argintii? Ce bijuterie v-ar plăcea de pe Online Bijoux?




                          VintageLook

10 comentarii:

  1. Eu le prefer pe cele argintii, dar imi plac foarte mule alegerile tale :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ceea ce am vazut eu, majoritatea le prefera pe cela argintii, dar ma bucur ca iti plac si cele alese de mine! :)
      Multumesc pentru vizita, te pup!

      Ștergere
  2. vai, ce dragute sunt bratarile.. :X
    m-am indragostit de ele. arata super bine si cercelusii dar euc red ca raman la bratari. :D
    puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, asa am zis si eu, nu prea port bratari, dar modelele acestea m-au cucerit pana si pe mine! :)
      Puuup si eu!!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac, chiar mi-i doresc foarte mult, cred ca se potrivesc foarte bine stilului meu!
      pupici!

      Ștergere
  4. Da, au chestii dragute pe site, si eu ii "vizitez" din cand in cand. Bratarile sun grozave, eu le port din belsug vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt impresionante bratarile acestea handmade, nu am mai vazut modele asemanatoare, m-au cucerit si pe mine, desi nu prea port bratari :P

      Ștergere
  5. wonderful wish list. I especially like that ring with the green stone.

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!