"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 9 iunie 2015

Party Tupperware cu bloggerițele din Timișoara. Impresiile mele despre produsele Tupperware

Nu știu dacă sunteți familiarizate cu conceptul Tupperware, eu recunosc că abia anul acesta am aflat, prin intermediul colegelor mele bloggerițe de beauty, despre lumea magică a produselor Tupperware, și zic magică, după ce am avut ocazia să particip luna trecută la un party Tupperwarre în Timișoara, unde am avut parte de o demonstrație live a modului în care aceste produse ne pot ușura munca în bucătărie. Adevărul este că până nu am testat în mod activ produsele Tuppereware nu am crezut că poți găti brioșe în doar 20 de minute fără să utilizezi jumătate din vasele din bucătărie, sau să coci o pâine frumoasă și gustoasă fără să fie nevoie de frământarea prealabilă, ci doar de un vas din plastic cu capac pe care l-am scuturat de două ori pentru a amesteca ingredientele. 
Toate acestea ne-au fost demonstrate la petrecerea despre care vă vorbeam mai sus, acesta fiind modul în care produsele Tupperware se comercializează. Așadar, dacă dorești să descoperi cum poți să îți schimbi modul de a găti și dorești să cunoști mai multe despre produsele Tupperware în bucătarie, nu trebuie decât să aduni câteva prietene, vreo 4-5, să cumperi ingredientele și să apelezi un reperezentat Tupperware. El va organiza impreună cu tine o petrecere în bucătărie, adică veți găti împreună, cu ajutorul produselor din plastic Tupperware rețete simple și extrem de rapide,  dar foarte gustoase. De acest lucru vă asigur eu pentru că la petrecerea organizată luna trecută am gustat pâine de casă, brioșe aperitiv și maioneză dietetică, toate pregătite într-un timp record și am băut vin roze, pe care l-am desfăcut singură-singurică utilizând un dispozitiv Tupperware, care mi-a ușurat incredibil de tare această misiune dificilă.


Subsemnata în plină misiune
Recunosc că am avut emoții cu privire la acest eveniment, neînțelegând exact conceptul după care funcționează acest party, însă am avut ocazia să întâlnesc la sediul de pe str. Cosminului, o atmosferă foarte relaxată, oameni pozitivi și efervescenți, alături de care am petrecut cam o oră și jumătate fără să îmi dau seama cum trece timpul și fără să fiu distrasă niciun minut de la demonstrațiile extrem de interesante, la care, noi bloggerițele am participat în mod activ. Eu m-am ocupat de sticla de vin, după cum am specificat mai sus, iar restul rețetelor au fost pregătite de câte o colegă bloggeriță împreună cu reprezentantul Tupperware.


Am fost extrem de impresionată de Turbo Chef, un mixer manual, cu ajutorul căruia poti toca legume, brânzeturi, șuncă etc, fără curent electric, într-un timp record și cu efort minim. Atașez o demostrație youtube. 


De asemena, datorită faptului că am primit și câteva produse Tupperware pentru testare, am avut ocazia să mă bucur de vasul verde neon în care am păstrat legume proaspete, precum salata din imagine, sau frunzele de pătrunjel, timp de o 9 zile (doar atât le-am testat eu, dar voi încerca să văd exact până când pot prelungi durata de păstrare a frunzelor verzi). Alături de aceste produse, gama Tupperware cuprinde o mulțime de vase inteligente cu ajutorul cărora se pot pregăti mâncăruri sau se poate prelungi prospețimea alimentelor păstrate la frigider, se pot găti mâncăruri la microunde sau la cuptorul tradițional, se poate păstra sau se poate transporta mâncarea în deplină siguranță


Cel mai folosit produs Tupperware pentru mine rămâne sticla Eco Tupperware, pe care o iau după mine la sală, la plimbare sau la serviciu, fiind de altfel, primul produs Tupperware de care am auzit.
Începând cu 2010 produsele Tupperware sunt etichetate BPA free.


Mai multe imagini de la petrecerea Tupperware la care am luat parte, puteți vedea aici. Dacă sunteți interesate de vreuna dintre rețetele gătite acolo, dați-mi de știre și o fac publică.


Voi cunoașteți produsele Tupperware?



VintageLook

6 comentarii:

  1. am auzit de ele, dar nu prea stiu ce si cum. mersi ,pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu o sticla Tupperware, dar a mea are sectiunea patrata. au obiecte de calitate altfel n-ar fi rezistat atata amar de timp peste ocean, iar petrecerile lor sunt legendare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu sticla si o folosesc cu mare incredere in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesante toate, mixerul mi se pare foarte bun, cel putin din filmulet. Vasul verde mi se pare ideal sa il ai in bucatarie, as vrea si eu sa imi reziste salata verde mai mult timp. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca am mai auzit pana acum de Tupperware, sunt curioasa ce preturi practica pentru ca recunosc, mi-ai trezit interesul :D
    Pupici
    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!