"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 16 iunie 2015

Fusta cloș cu talie înaltă. Gentuța neagră cu print croco


                    Pentru a rămâne în zona acelorași alegeri vestimentare, am pregătit pentru seara aceasta un alt outfit care are în centru fusta cu talie înaltă. De data acesta modelul este unul cloș, prevăzut cu buzunare laterale, un denim subțire potrivit pentru temperaturile de afară, asta în cazul în care vă simțiți destul de curajoase pentru a purta o fustă cloș până la genunchi în acest iunie torid. Eu trebuie să recunosc că pozele sunt făcute săptămâna trecută, într-o zi fără cu soare mai domol.


Am trădat ușor pasiunea mea pentru galben și am ales pentru partea de sus, o cămașa (de fapt este o rochița vintage mai puțin spectaculoasă ca model) într-o nuanță puternică, saturată de oranj.


Sandalele negre stiletto pe care le port de câteva postări încoace îmi sunt cele mai la îndemână încălțări mai ales când vine vorba despre fustițele cu mult volum pe șolduri. 



Gentuța cu print croco prevăzută cu sistem de închidere invers este una dintre cele mai inteligente achiziții în materie de genți pe care le-am făcut în ultima perioadă de timp – extrem de versatilă prin modelul de mici dimensiuni și culoarea neagră cu accente aurii, dar și extrem de accesibilă ca preț, în condițiile în care magazinul online de unde am achiziționat-o are transport gratuit.


Am forțat nota și am adăugat cămășii un colier în aceeași nuanța puternică, contrastul lăsându-l pe seama cerceilor cu piatră verde smarald, extrem de delicați.




Un outfit deloc greu de construit și foarte ușor de purtat. 
Dacă vă place ceva de pe site-ul cu care am colaborat eu pentru acest look, nu uitați că transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, iar folosind codul meu RGE0521 puteți beneficia de o reducere suplimentară. Coletul ajunge la poșta vamală de care aparțineți. 




Cum vă împăcați cu fustele cu talie înaltă? Care este modelul vostru preferat, ce vă avantajează cel mai mult? 



VintageLook

26 de comentarii:

  1. you are so pretty! I do like your feminine outfit...orange and blue is a great colour combo.

    That orange skirt looks amazing when paired with that blue skirt!!!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tinuta superba, n-sm cuvinte. E foarte pe gustul meu, imi place si fusta, faptul ca are talie inalta si buzunare, camasa portocalie dar si sandalele stilleto sunt superbe! N-as fi crezut ca un colier portocaliu se vede atat de bine pe o camasa in aceeasi nuanta.
    Frumoasa foc! Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Fede, ma bucur ca gasesti tinuta mea pe gustul tau, nu ma gandeam ca iti plac fustele acestea :P Cat despre colier, am fortat putin lucrurile, de ce atatea reguli pana la urma... :P
      Pupici! Multumesc pentru vizita!!

      Ștergere
  3. Gentuta este tare frumusica, cu un astfel sistem de inchidere nu am mai vazut pana acum. Cerceii au ceva regal, prin forma si culoare, tu esti frumoasa orice ai imbraca.
    Mie la fustele cu talie inalta daca nu le fixez bine imi cade pe solduri, nu am gasit una potrivita ori nu mi se potrivesc.
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu mai am nicio geanta cu sistem similar de inchidere, dar sa stii ca e la fel de practic ca si cel obisnuit, magnetul o tine bine.
      Cat despre fustele cu talie inalta, sunt sigura ca una cu mult volum, ca cea pe care o port eu, te avantajeaza foarte bine, cu talia poti rezolva foarte usor la croitorie. Si mie mi se intampla frecvent sa le stramtez, nu e cazul acesteia, dar majoritatea trebuie sa le ajustez pe talie.
      Iti multumesc mult pentru aprecieri, te pup!

      Ștergere
  4. Ce bine îți vine fusta și ce frumos o completează cămașa! Îmi place mult întreaga ținută, gentuța e foarte finuță, iar cerceii m-au cucerit total!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ma gandeam eu ca cerceii o sa cucereasca multe fete. Sunt atat de ieftini, dar impecabil lucrati, niste mici bijuterii :)
      Iti multumesc mult, draga mea, te pup!

      Ștergere
  5. Gentuta este superbaaaa, vreau si eu una msi micuta dar pe alta culoare pentru ca am deja pe negru. Foarte bine iti vine fusta, parca imi vine sa merg sa incerc una cand o vad la tine :P Sa le porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu gentuta ta neagra, e supeba, nu iti trebuie alta, poate una bej :P Eu visez la una bej cu auriu acum, chiar am vazut una foarte faina pe rosegal :P
      Multumesc frumos, Criss, te pup!!

      Ștergere
  6. La tine - sigur ca imi place si fusta clos; si midi e asa ... vintage-like, doar nu este vintagelook degeaba. Iar portocaliul nu e tradare mare fata de galben, sunt rude apropiate. M-a surprins colierul, e interesant asa, parca face parte din bluza. Cerceii - love, love, love :)
    Gentuta e foarte frumoasa si versatila - am vazut ca au multe modele acolo, deci cate ceva pentru toate gusturile.
    Cat despre intrebarea ta - incerc fuste/rochii in fata oglinzii, apoi ma intorc la pantalonii mei :D
    O zi frumoasa si o saptamana buna!
    Pupici <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, asa ma gandeam si eu in ceea ce priveste portocaliul,nu e mare tradare, tot pe acolo sunt :P Ma bucur ca iti plac cerceii, spuneam si mai sus ca eram sigura ca vor fi foarte apreciati, spre deosebire de alte gablonturi asiatice, acestia chiar sunt lucrati foarte bine si sunt tare interesanti ca forma.
      Ma bucur ca iti place tinuta, ma reprezinta foarte bine, e foarte ... stilul meu, vintage, da... :)
      Iti multumesc mult pentru vizita si pentru feedback, chiar imi e dor de tine, sa stii ca imi pare tare rau ca nu mai scrii...cate generatii de pui au crescut intre timp, ma intreb, si noi nu mai stim nimic, nicio poveste :P
      Pupici multi!!

      Ștergere
    2. Tot admir eu culori si vintage la voi, fetele astea frumoase.
      Eu lucrez si citesc si ... cam atat :D
      Mai nou citesc la Andreea pe blog (Thrill of the Heel) - nu intrasem pana acum, ma gandeam ca sunt doar tocuri pe acolo, dar e cu aer vintage si e amuzanta.
      Asa deci puiutii mei sunt memorabili - parca din 2013 n-am mai scris, deci generatiile 2014 si 2015 lipsesc :) Anul asta am un motat cu gatul gol care seamana cu garzile de la Buckingham Palace - din pacate mi-am blocat cardul de la aparatul foto si cardul nou nu vrea sa functioneze - ghinion, vorba d-lui presedinte :)
      Pupici si soare si ganduri bune <3

      Ștergere
  7. Tinuta ta e minunata!
    Ador fustele cu talie inalta iar modelul pe care il porti este perfect si iti sta foarte bine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, ma bucur ca iti place modelul acesta, si eu ador fustele cu cat mai mult volum, o sa revin si cu alte modele, am destul de multe pe stilul acesta... Puup!

      Ștergere
  8. Ce bine iti vine tinuta!
    Cerceii sunt deosebiti! Ador verdele smarald.
    Sa le porti pe toate cu mare drag!

    http://cosmetice-afaceri-online.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Claudia, si bine ai venit pe blogul meu!
      Si eu sunt innebunita dupa bijuteriile cu pietre in culoarea aceasta, verde smarald, chiar am adunat cateva de-a lungul timpului :)
      Pupici!!

      Ștergere
  9. Combinatia orange- albastru inchis este foarte reusita! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, ai dreptate, una dintre perechile de complementare, intotdeauna mergi la sigur cu ea, daca esti atenta la dozaje si intensitati.
      Pupici, multumesc mult pentru vizita!

      Ștergere
  10. tare bine iti vine cu midi,perfect! foarte frumos outfit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Stella, apreciez, ma bucur ca iti place tinuta!
      Pupici!!

      Ștergere
  11. Imi plac produsele pe care ti le-ai ales dupa Rosegal.

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac, Ramona, recunosc ca mi-a fost foarte greu la geanta, stiam ca vreau una neagra, de mici dimensiuni, dar sunt multe modele foarte dragute.
      Multumesc frumos, te pup, seara faina!

      Ștergere
  12. Foarte frumoasa fustita! eu am inceput sa fac o pasiune pentru culoarea portocaliu vara aceasta, pasiune care se reflecta in topuri si in oje :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu ma prea impac cu fustele in general.. hehe.. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cerceii sunt foarte faini!Cocheti si de bun gust.

    Tinuta este super!Genul acesta de tinuta as purta mereu!Fusta are o lungime perfecta,talia inalta ma avantajeaza foarte mult.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!