"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 6 iunie 2015

Produse noi pe care le testez în prezent

Bună, dragilor!
De ceva timp am introdus în rutina mea de îngrijire câteva produse noi, despre care urmează să vă vorbesc pe blog în lunile ce urmează. 
Ca fiecare femeie, deși mă înțeleg foarte bine cu anumite produse de îngrijire, nu pot să mă opresc doar la ele, sunt mereu curioasă să testez brand-uri și combinații de ingrediente noi, așadar când mi se ivește ocazia nu refuz niciodată un produs care se consideră a fi interesant și ofertant în materie de ingrediente benefice pielii/părului sau unghiilor. 



Tea Tree Oil - Thursday Plantation - ulei din arbore de ceai


În acest sens, după ce am testat Gloves in a bottle, produs de care am fost foarte încântată, am ales sa testez de la aceeași echipă de vânzări, și uleiul tea tree Thursday Plantation, mai ales că a picat la fix, tocmai cautam informații pe net despre o marca bună de ulei din arbore de ceai. Un astfel de ulei produs chiar în Australia, acolo unde crește copacul tea tree, mi s-a părut a fi cea mai bună soluție. Așadar în prezent acest ulei se află în plină testare, iar luna aceasta testarea se va concretiza într-un review. 


Insta - Dri - Sally Hansen - top coat pentru uscarea ojei în câteva secunde



De la Ella s Beauty Corner am aflat despre top coat-ul pentru uscare rapidă Sally Hansen, aflat la reducere în magazinele DM (nu știu care este statusul său în prezent), astfel încăt chiar a doua zi am dat fuguța la cel mai apropiat punct de lucru și l-am cumpărat. De două săptămâni nu am mai avut timp să-mi reînnoiesc oja semipermanentă și am fost forțată să mă reîntorc la oja clasică, iar acest top coat îmi ușurează foarte mult munca, limitând timpul de așteptare pentru uscarea ojei. 


Îi voi dedica un review mai amplu în viitorul apropiat.



De la prietena mea Laura am primit două seruri pentru îngrijirea tenului. Știți cât de obsedată mă declar a fi eu după noțiunea de ser, așadar aceste două produse au fost mai mult decât bine primite. 

Andalou Naturals - Fruit Stem Cell - ser revitalizant


Primul l-am prezentat nu demult pe blog - este vorba despre un ser din celule stem din fructe, noțiune care nu îmi este foarte cunoscută, fiind primul produs de acest fel pe care am ocazia să îl încerc. Mai am nevoie de timp pentru a-mi forma o părere. În SUA produsele Andalou Naturals sunt foarte cunoscute și apreciate.


Hey Honey - Honey Silk Facial Serum - ser hidratant cu miere de albine


Al doilea ser primit tot de la ea, se numește foarte simplu și sugestiv Good Morning  și, așa cum e de la sine înțeles este un ser de zi, care se folosește dimineața înainte de aplicarea oricărui alt produs. Am sesizat printre ingrediente și squalane, un ingredient skin-identicals, care m-a făcut să-mi doresc să aflu mai multe despre gama Hey Honey. 



Varianta primită de mine este una mini, de 1o ml, tocmai de aceea de cele mai multe ori o folosesc doar în jurul ochilor. Voi evalua și acest ser cât de curând. 



Cam acestea sunt produsele pe care le testez în prezent, voi ce produse noi ați introdus în rutină?





VintageLook

16 comentarii:

  1. :) Printre noutatile in teste am si eu acelasi ulei din arbore de ceai... In plus, laptisorul de matca de la Apiland! Aaa, sa nu omit, fiolele Floritene si un antiperspirant crema de la acelasi brand!

    Cred ca sunt foarte misto acele serumuri, Laura a fost super inspirata! de-abia astept sa aflu impresiile tale, draga mea!

    Pupici multi, Simo! Sa ai weekend fain! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am tot amanat sa raspund invitatiei de a testa laptisorul de matca si nu am mai prins campania, imi pare rau acum, chiar mi-as fi dorit sa il pot testa. Fiole Floritene am tot zis ca imi cumpar, dar nu am mai reusit, astept cu foarteee mare interes review-ul tau.

      Multumesc mult, draguta, duminica frumoasa si tie!

      Ștergere
  2. si eu am in teste uleiul de tea tree, si de fapt, cobaiul e sotul meu, pentru ca el e plin de cosuri, mai ales pe spate. si am zis sa facem o proba. eu am citit in acele foicele ca ar fi bun si pentru gingii sensibile, asa ca ma pregatesc sa-l testez pe partea aceasta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca bine zici de gingii sensibile, cred ca ar trebui sa ii fac si eu un test si in sensul acesta.
      Sper sa ii fie bun uleiul sotului tau! Ne citim la review-uri! :P

      Ștergere
  3. Spor la testat si asteptam pareri! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Lucica, voi reveni cu impresii..
      Duminica frumoasa!

      Ștergere
  4. Nu stiam ca acel top coat se găsește in DM. Am sa ma uit si eu dupa el pentru ca am citit multe lucruri bune.

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu stiam ca DM comercializeaza si Sally Hansen, dar e bine de stiut, top coat-ului ii voi ramane fidela, e minunat! :P

      Ștergere
  5. ultimul ser pare foarte interesant, de abia astept sa citesc mai multe despre el :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e chiar fain, mai ales ca e special creat pentru zi, de noapte am destul de multe produse. O sa revin cu impresii!

      Ștergere
  6. Serul revitalizant Andalou Naturals - Fruit Stem Cell - ma tenteaza si pe mine de ceva vreme. Inca nu stiu daca sa-l comand sau nu. Astept impresiile tale:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mirela! Nu stiam ca se gaseste si la noi, tu de unde vrei sa il comanzi? E bine de stiut pe viitor, eu parca as mai vrea si alte produse Andalou :P
      O sa revin cu impresii!
      O duminica frumoasa! :)

      Ștergere
  7. Uleiul din arbore de ceai il am si eu in teste,si Insta Dri este best EVER,il folosesc la toate manichiurile,inainte de stampilare,sunt deja la a doua sticluta.Pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  8. eu recomand uleiul de tea tree pe bataturi!

    RăspundețiȘtergere
  9. pe primul il incerc acum, ultimul doresc sa-l incerc! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt foarte interesante serumurile, abia aștept să citesc despre ele!
    Mă bucur tare mult că îți place top coat-ul și că te-a ajutat recomandarea mea! Eu mi-am luat recent și peeling-ul lor pentru cuticule, profitând tot de oferta frumușică din DM și sunt foarte mulțumită și de el!
    Testez și eu uleiul din arbore de ceai și abia aștept să văd dacă apar ceva rezultate, că până acum mirosul m-a omorât. :))
    Te pup! Duminică frumoasă în continuare!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!