"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 30 august 2023

Soari, prima și singura marcă înregistrată de îmbrăcăminte și accesorii cu protecție solară din RomâniaLuna aceasta am avut ocazia să fac cunoștință cu brandul Soari - prima și singura marcă înregistrată de îmbrăcăminte și accesorii cu protecție solară din țara noastră. 

Mai jos vă las un comunicat de presă din care puteți afla mai multe informații despre ce înseamnă acest concept în esența lui, precum și o descriere a brandului Soari. 

Eu port în imaginile alăturate articolului, șalul Soari UPF 50+ în nuanța crem. L-am purtat toată luna august și m-am convins de calitățile sale. Cel mai util mi s-a părut a fi acest șal în mașină, într-o călătorie de câteva ore, când am simțit cum mă arde soarele aspru prin parbriz. Pe lângă faptul că m-a protejat eficient împotriva razelor UV, nu am putut să nu remarc și avantajele senzoriale pe care le conferă materialul din care sunt confecționate produsele Soari. Placut la atingere, fin și răcoros - cam acestea ar fi atributele cu aș putea descrie materialul șalului meu. 
Super versatil, el poate fi purtat la tot felul de ținute, atât pe umeri, cât și pe cap sau ca fustă de plajă. Mărimea sa permite să fie folosit și ca păturică pentru copilași și bebeluși. 

Șalul Soari mi-a devenit de acum indispensabil vara, alături de crema cu protecție solară, pălăria și ochelarii de soare! 


Iar ca să te convingi de calitățile materialului UFS 50+ , acum poți comanda o mostră gratuită de aproximativ 15 X 15 cm. Vei plăti doar contravaloarea transportului, 15 lei, valoare care ți se va returna integral la următoarea comandă care va conține cel puțin un produs Soari. 
 Să facem cunoștință cu brandul Soari


Misiunea noastră este să oferim o soluție simplă și eficientă pentru a proteja pielea de radiațiile UV, care în același timp să elimine senzația de căldură extremă produsă de razele infraroșii pe pielea expusă la soare.

 
Povestea Soari

După 2 ani de testat diverse materiale și îmbrăcăminte cu UPF 50+ am conceput o garderobă capsulă compusă din 5 accesorii și obiecte de îmbrăcăminte UPF 50+. Mănușile scurte și lungi, gulerul, șalul și poncho-ul pot fi purtate în orice împrejurare pentru a proteja pielea de radiațiile UV.
Astfel a luat naștere Soari®, prima și singura marcă înregistrată de îmbrăcăminte și accesorii cu protecție solară din România, în colaborare cu fabrica CottonTex din Timișoara.

Pentru îmbrăcămintea Soari am ales materialul textil sintetic Sensitive® Plus, ultra lejer și răcoros, dar în același timp cu performanță excelentă pentru protecția UV.

Menținând producția la nivel local, sprijinim locurile de muncă din orașul nostru, ne reducem amprenta de carbon, și contribuim la comunitatea noastră.

 


Protecția solară nu este un moft, ci o necesitate

Pielea este expusă la radiațiile solare din primul minut în care este expusă la lumina solară, indiferent de anotimp. Pentru a preveni distrugerile celulare cauzate de radiațiile solare trebuie să protejăm toată pielea expusă la lumina solară, nu doar tenul.

Crema cu SPF, hainele cu UPF, ochelarii de soare, pălăria cu boruri late și umbrela de soare protejează întreg corpul de radiațiile UV, fiecare oferind o anumită protecție UV.

Toate dezavantajele folosirii cremei cu protecție solară pe corp - reaplicare frecventă, în strat uniform și generos, protecție UVA mai mică decât UVB, textura lipicioasă a cremelor - au fost motivele pentru care am căutat o soluție mai simplă.

Textilele cu protecție solară oferă protecție UV completă, uniformă și constantă pe toată durata folosirii și în plus, pielea acoperită de haine este afectată mult mai puțin de radiațiile IR (infraroșii) care provoacă senzația de căldură.

 


Produsele Soari® pot fi folosite cu ușurință în orice ocazie, la orice ținută

Compoziție

73% microfibre PA
27% EA (LYCRA®)

Protecție UPF 50+

testat pe standardul AS/NSZ 4399 (Australia/New Zealand) și EN 13758-2 (Europa)

 


Avantajele UPF 50+

- protecția solară pe care vrei să o porți, ultra lejeră, cu elasticitate tridimensionala și uscare rapidă.

- previne arsurile solare și oferă senzație de răcoare pe timpul purtării la soare.

- protecție solară UPF 50+ uniformă pe toată durata folosirii, blochează 98% din radiațiile UVA și UVB.

 

Produsele se pot achiziționa on-line de pe siteul nostru www.soari.ro!Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!