"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 27 august 2023

Cei mai potriviți pantofi pentru cele mai cool ținute estivale

 


Uitându-mă recent pentru colecția mea de pantofi, am observat cu nostalgie că înălțimea tocurilor a scăzut odată cu înaintarea în vârstă. Adevărul este că majoritatea pantofilor mei au talpa joasă, potrivită pentru ieșirile cu copiii și activități care presupun un ușor efort fizic.

Am hotărât să schimb acest lucru vara aceasta și să încerc un compromis – să port tocuri, dar nu foarte înalte. Un maxim de 5-7 cm consider că ar fi suficient de eleganți pentru a conferi un plus de rafinament ținutelor mele, dar suficient de comozi pentru a mă putea deplasa cu ușurință și a grăbi pasul atunci când situația o cere.

Am ales site-ul Bonprix pentru asta pentru că am găsit două perechi de pantofi exact așa cum mi-am dorit eu – o pereche de platforme roșii și o pereche de saboți portocalii. Pentru că îmi plac culorile puternice, solare.

 

Sandale cu talpă ortopedică pentru vacanțe de poveste

 

Primele pe listă au fost sandalele cu talpă ortopedică, dar cu talpa mai joasă decât precedentele. Mai comode decât acest tip de sandale, nu cred că există pantofi. Materialul superior este textil, cu aspect de pânză tare, iar talpa este decorată cu împletituri din iută. Am ales numărul 36 și pot să vă asigur că pentru acest produs, mărimea corespunde perfect.

Pe site nu le mai găsiți în această nuanță de roșu, dar și cei bleumarin sunt la fel de atractivi din punctul meu de vedere.

Haideți să vedeți trei ținute pe care le-am purtat cu aceste sandale.







Papuci eleganți oranj-dovleac pentru cele mai cool ținute estivale

 

Încă de când au fost introduse pe site, am pus ochii pe acești saboți de culoarea oranjadei. Am atâtea rochițe și fuste cu care aș putea să îi asortez... Din păcate mărimile nu corespund pentru acest produs. Am ales numărul 36, însă am descoperit cu tristețe că îmi sunt cu cel puțin jumătate de număr mai mici, în condițiile în care mărimea mea este 36 și jumătate.




Acești saboți portocalii sunt superbi, absolut superbi. Eu îi voi returna și voi alege un număr mai mare, dar nu am putut între timp, să nu vi-i arăt și vouă totuși.

Sunt din material sintetic, imitație din piele, cu toc pătrat de 7 cm.

 


Care sunt preferații tăi?

 


 Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!