"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 25 august 2023

Rimelul The One Wonder Lash 5-in-1 - un produs emblematic din portofoliul Oriflame

 

Machiaj realizat integral cu produse Oriflame

Oriflame a fost unul dintre primele  branduri de cosmetice care a intrat pe piața din România după Revoluție, reușind să-și mențină poziția de lider până în prezent.

Compania a început să opereze prin intermediul sistemului de vânzare directă, oferind produse cosmetice și de îngrijire a pielii prin intermediul reprezentanților săi independenți. În prezent, în mare parte sistemul a rămas același, însă o mulțime de produse Oriflame se pot achiziționa și online de pe Notino, lucru care consider că ușurează procesul de achiziționare enorm de mult.

De-a lungul timpului am răsfoit zeci de cataloage Oriflame, am cumpărat și am testat produse din toate categoriile, rămânând fidelă ani întregi multora dintre ele. Produse de makeup Oriflame se regăsesc încă în colecția mea, după 20 de ani de la prima întâlnire acest brand. Iar dintre toate, se distinge unul – un produs emblematic pentru Oriflame – Rimelul The One Wonder Lash 5-in-1.


Rimelul Wonder Lash - unul dintre produsele iconice Oriflame 


Lansat cu mulți ani în urmă, Rimelul Wonder Lash a trecut prin mai multe schimbări de look, dar calitatea a rămas o constantă în tot acest interval de timp, spre bucuria fanilor săi. Unul dintre aceștia sunt și eu. Încă de la prima întâlnire cu acest produs, am știut că vom încheia un parteneriat de lungă durată. Și deși am testat nenumărate alte branduri de-a lungul timpului, Rimelul Wonde Lash a rămas de referință și o constantă în trusa mea de makeup.

 


În anul 2014, Oriflame a lansat gama de cosmetice "The ONE" gândită să ofere o mare varietate de produse de machiaj și îngrijire a pielii, cu accent pe inovație și tendințe mereu actualizate în domeniul frumuseții. Așadar, încă de la lansare, Rimelul Wonder Lash a fost adăugat sub umbrela acestei game. A primit un ambalaj și o denumire nouă devenind The One Wonderlash 5-in-1.


Rimelul The One Wonder Lash 5-in-1 - prima ediție 2014


"The ONE" cuprinde o gamă diversificată de produse, inclusiv fond de ten, rujuri, farduri de ochi, rimeluri și multe altele, distingându-se de restul produselor, prin abordarea sa modernă și variată în ceea ce privește machiajul și îngrijirea pielii, așadar adăugarea acestui produs emblematic gamei, a venit oarecum natural.

Deși a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului, după cum am mărturisit mai sus, calitatea sa a rămas neschimbată. Se știe că de multe ori, chiar dacă un produs este apreciat, cumpărat și utilizat de o mulțime de consumatori, brandurile, din rațiuni neînțelese de nimeni, umblă nu doar la ambalaje, ci și la formulă, lucru care se traduce de cele mai multe ori prin pierderea constanta a interesului consumatorilor pentru produsul respectiv. Acest lucru este deseori întâlnit în industria cosmetică, de la rimeluri, la fond de ten și chiar parfumuri.

Din fericire nu este cazul acestui rimel. A fost lansat în mai multe ediții: rezistent la apă, culoare mai intensă, gene XXL s.a.m.d, însă fără formulare diferită.


Alături de acest rimel, folosesc de mulți ani creioanele de ochi Oriflame din game diferite, precum și tușurile de pleoape. Sunt rezistente și extrem de pigmentate. Pot crea machiaje elaborate, cum e cazul celui de mai sus, sau machiaje simple și naturale, de zi cu zi, așa cum e cazul celui din fotografia de mai jos. 

 




Ce anume face ca Rimelul The One Wonder Lash 5-in-1 să fie unul special?


În primul rând pasta. Spre deosebire de alte produse similare, rimelul The One Wonder Lash 5-in-1 are o pastă subțire, care îmbracă genele într-un strat fin de produs având o particularitate pe care am regăsit-o la foarte puține alte rimeluri, și anume luciul! Pasta rimelului The One Wonder Lash este siliconată ca aspect, are un luciu specific, care conferă un aspect distinct genelor.


  • Fiind fluidă, pasta nu lipește genele, ci le îmbracă în mod separat, conferind astfel un aspect natural și definit genelor.

  • Volumul se construiește în mod gradual, prin aplicări succesive. În continuare, chiar și cu mai multe straturi, genele nu se lipesc, ci sunt separate frumos și lucioase.

  • Lungimea se construiește și ea în același mod. Cu ajutorul periuței, genele se alungesc din maxim două aplicări partea opusă a acestora, lăsând un timp de uscare de câteva secunde între etape.

  • Pasta nu se fărâmițează pe parcursul orele, nu cade de pe gene și nu își schimbă aspectul lucios. Genele au un aspect proaspăt pe tot parcursul purtării.

  • O altă caracteristică a pastei este rezistența sa în timp. Spre deosebire de alte rimeluri, pasta acestuia nu se usucă și nu se îngroașă. Rimelul poate fi folosit la calitatea sa maximă până la consumul său total. Nu știu cum văd alte persoane acest aspect, dar pentru mine este unul extrem de important.

 


Al doilea lucru care face ca rimelul The One Wonder Lash 5-in-1 să fie unul special este peria – Wonder Brush! Aceasta are un design unic care, alături de pastă, conduc la un aspect definit, alungit și curbat al genelor, dar și cu un volum mai bogat.

Peria este flexibilă, îngustă și prevăzută cu perii de două dimensiuni, lucru absolut genial. Perii scurți se folosesc în prima etapă de aplicare, pentru definirea genelor și pentru curbarea acestora. Tot ei sunt responsabili de volumul pe care îl capătă genele după aplicări succesive. Perii lungi sunt folosiți în ultima etapă, pentru efectul de alungire. Genele se pieptenă pe partea opusă cu ajutorul acestor peri. Efectul de alungire este garantat.  




Anul acesta, Oriflame a lansat rimelul The One Wonder Lash 5-in-1 Ultra Black conceput cu tehnologia UltraHD - un amestec de ceară care definește genele și le întinde în sus pentru o alungire fermecătoare și ridicare superioară. 
Spre deosebire de varianta clasică, periuța acestei variante are o fațetă plată și peri scurți distribuiți pe partea opusă pentru gene și mai definite. 



În loc de concluzie


Ca să sintetizez, îmi place rimelul The One Wonder Lash 5-in-1 pentru că: 

  • alungește genele și le conferă volum
  • curbează genele și le separă cu precizie
  • nu lipește genele și nu formează cocoloașe
  • nu se întinde și rezistă timp îndelungat

Așadar, fie că îl folosești în cadrul machiajelor complexe, fie că ești adepta unui look natural, rimelul The One Wonder Lash 5-in-1 este perfect potrivit în orice context. Eu recunosc că cel mai mult îmi place să îl port ca unic produs pentru machiajul ochilor. Categoric și indubitabil, chiar și așa, acceptul cade întotdeauna pe ochi atunci când port acest rimel.

Și ca să te conving că acest rimel chiar este unul special, află în anul 2021, Oriflame The One Wonder Lash 5-in-1 Mascara a câștigat premiul juriului la concursul STOCKHOLM BEAUTY WEEK AWARD!

 

Tu l-ai încercat până în prezent? Lasă-mi impresiile tale în căsuța de comentarii!

 


Beauty editor: Simona Tucu

4 comentarii:

  1. Foarte fain rimelul asta, l-am folosit și eu ani de zile.

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am încercat și eu mai demult, tot la recomandarea ta, dar pe genele mele nu e atât de spectaculos ca pe ale tale :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!