"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 6 martie 2023

Vegreen Skin Barrier Reishi Serum și Nature Mucin Cream


Toate produsele Vegreen pe care le-am încercat până acum, mi-au plăcut extrem de mult, iar despre o parte dintre ele, am vorbit pe blog în cadrul mai multor articole. 

Brandul și-a extins portofoliul anul trecut cu formule noi, așa cum sunt și cele două pe care le folosesc eu și despre care am decis să vă scriu câteva cuvinte în postarea de față. 


Vegreen Skin Barrier Reishi Serum


Skin Barrier Reishi Serum conține 65% extract de Reishi Mushroom, dar și 3.25% Lactobacillus ferment, niacinamide, ceai verde, glicerină, alantoină, o serie de alți fermenți etc. Are o textură lichidă, motiv pentru care am preferat să îl folosesc pe tenul curat ca prim pas în rutina de skincare, fie ea de dimineață, fie de seară. 



Nu lasă peliculă la nivelul pielii, având o absorbție completă. Este ideal pentru orice tip de ten, dar tenul meu sensibil îl iubește în mod special pentru capacitatea sa de calmare a pielii, mai ales în perioade de inflamație. L-am folosit cu retinol, cu acid azelaic, dar și cu alte seruri cu textură mai vâscoasă, în funcție de nevoile pielii. 


Vegreen Nature Mucin Cream


Nature Mucin Cream este a doua cremă din portofoliul Vegreen pe care am ocazia să o încerc. După tonerul și serul din aceeași gamă care mi-au plăcut foarte mult, mi-am dorit mult să încerc și crema. Este formulată cu 59% Wild Yam Root Extract, o alternativă la secreția de melc, atât populară în industria kbeauty. Mai conține glicerină, arginină și alți emolienți, făcând din produs o cremă hidratantă cu textură ușoară, plăcută și perfect compatibilă cu toate produsele mele din rutină. Hidratează și calmează pielea perfect si este ideală după exfoliere chimică sau după retinol. 

Tonerul și serul #NatureMucin le găsiți pe @soleshop.ro reduse cu 25%. Cu codul meu ✨SOLE3011✨ aveți o reducere suplimentară de 5%. 

Toate produse Vegreen sunt lipsite de alcool, parfum sau uleiuri esențiale și le puteți găsi în câteva magazine online din țară și pe Amazon.

Ați încercat vreun produs Vegreen până acum?




Blog editor: Simona Tucu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!