"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 2 decembrie 2021

Keida Skin Vitamin C Pure Serum - ser cu vitamina C, Centella Asiatica și ceai verde

 

keida skin ser cu vitamina c

Pasiunea și interesul meu sporit pentru îngrijirea pielii și ingredientele active din produsele cosmetice au început acum 10 ani, odată cu descoperirea unui minunat ser cu vitamina C pură în concentrație de 8%.

După toate produsele basic pe care le folosisem anterior, introducerea în rutină a unui ser cu un antioxidant atât de puternic precum este vitamina C, a produs rezultate remarcabile pentru tenul meu, nemaiexperimentate până la momentul respectiv, iar acest lucru a provocat o adevărată revoluție în rutina mea de îngrijire a pielii.

 

Vitamina C, folosită în formulă într-o cantitate potentă, face ca produsul finit să aibă efecte notabile imediate. Este vorba despre acel glow sănătos pe care îl conferă tenului și care se poate observa de la primele aplicări.

Un rezultat vizibil imediat, desigur, îți conferă mai multă motivație pentru a continua să respecți ritualul de îngrijire a pieli și să devii mai riguros în alegeri.

 

Keida Skin Vitamin C Pure Serum - ser cu vitamina C pură (L- Ascorbic Acid)

 

Pe parcursul celor 10 ani de când testez și experimentez tot felul de produse de skincare, am avut ocazia să încerc mai multe seruri cu vitamina C, fie că este vorba de L-ascorbic acid, fie ca e vorba despre derivați ai acestuia.

keida skin vitamina c


De această dată vreau să vă vorbesc despre un produs minunat și anume un ser cu vitamina C Keida Skin  a doua lansare a brandului Keida Skin, mult așteptată de mine, de altfel.

După crema hidratantă cu retinol și acid hialuronic Keida Skin despre care v-am povestit în acest articol, m-am bucurat că am ocazia să încerc din nou un produs formulat după aceleași principii care stau la baza filosofiei mele de skincare - fără alcool, fără uleiuri esențiale și fără parfum.

Ambalat într-un recipient opac, de 30 ml și prevăzut cu pipetă pentru un dozaj optim, serul Keida Skin este formulat cu L- Ascorbic Acid, adică forma pură a vitaminei C, cu ajutorul cărei se obțin rezultate mult mai rapide și mai evidente.

 

O formulă complexă, gândită pentru cele mai acute nevoi ale tenului

 

Keida Skin Vitamin C Pure Serum conține mulțime de principii active, după cum urmează:

Vitamina C este unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți. Pe termen lung ea are rolul de contracarare a efectelor îmbătrânirii pielii, precum pierderea densității cutanate și apariția ridurilor. Pe termen scurt sau ca efect observabil imediat - vitamina C conferă luminozitate pielii, fiind una dintre cele mai bune recomandări pentru pielea predispusă la melasmă (acele pete maronii apărute ca urmare a unei expuneri la soare sau determinate de cauze hormonale. Vitamina C mai este și un bun anti-inflamator recomandat după expunerea prelungită la soare.

Extractul de cătină, un ingredient bogat în vitaminele B1, B2, K, C, A, E, contribuie la regenerarea țesuturilor prin stimularea producției de colagen, asigură elasticitate pielii și o protejează împotriva razelor UV.

Extractul de ceai verde - Camellia Sinensis este un ingredient în trend, dacă îl pot numi așa. Beneficiile sale în cosmetică au fost studiate tot mai intens în ultima vreme. Mă bucur să îl regăsesc și în formula serului Keida Skin. Este benefic in ameliorarea inflamațiilor și a leziunilor, reduce excesul de sebum, calmează si protejează pielea.

Centella Asiatica (CICA) este unul dintre ingredientele mele preferate, mai ales de când tenul meu prezintă zone cu sensibilitate. Are proprietăți antiinflamatoare și de calmare a pielii.

Acidul ferulic face parte din categoria antioxidanților naturali, acesta fiind obținut din surse vegetale. Prin efectul său regenerant, ajută tenul să își recapete elasticitatea și luminozitatea.

Acidul hialuronic este un umectant cu efect puternic de hidratare a pielii. El atrage și menține apa în piele, fiind un element esențial în menținerea sănătății barierei de protecție a pielii. Se găsește în mod natural în structura pielii și, la fel ca și în cazul colagenului și a elastinei, producerea acestuia se diminuează odată cu vârsta.

Niacinamide - forma a vitaminei B3 cu rol în reducerea aspectului porilor dilatați,

îmbunătățirea texturii pielii, reducerea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire a tenului, estomparea petelor post acnee.

 

Pe lângă acestea, formula serului mai conține și panthenol și alantoină, cu rol de calmare și regenerare a țesuturilor.

Serul cu vitamina C Keida Skin are o concentrație în vitamina C pură de 10%, o  textură ușoară care se absoarbe rapid în piele și care nu lăsă peliculă la suprafața acesteia.

În cazul meu, vitamina C lucrează excelent de la primele aplicări. Tenul capătă luminozitate și un ușor efect de lifting. Este compatibil cu produsele de skincare pe care pe folosesc în prezent, în sensul că permite aplicarea unor starturi suprapuse de produse.

Culoarea este ușor gălbuie, iar acest lucru se datorează extractului de cătină din formulă.

 

ser vitamina c

Recomand ca serul cu vitamina C Keida Skin să fie aplicat pe tenul curat (înainte de toner, dacă e cazul) pentru ca ph-ul scăzut să acționeze benefic în profunzimea pielii. Lăsați-l să acționeze câteva minute înainte de aplicarea următorului produs de îngrijire, fie că e vorba despre cremă sau toner.  

 

Keida Skin Vitamina C Pure Serum este un must have în rutina ta de dimineață, dat fiind faptul că vitamina C potențează efectele cremei cu protecție solară. Așadar, dimineața o rutină minimalistă poate cuprinde doar serul cu vitamina C și crema cu SPF.

 

Atunci când folosesc un produs cu acid ascorbic, adică forma de vitamina C solubilă în apă, eu obișnuiesc să folosesc serul și seara și dimineața, în măsura în care pielea mea tolerează concentrația, și pentru a-i păstra stabilitatea pe termen cât mai lung păstrez serul în frigider.

 

Beneficiile pe care le promite Keida Skin Vitamin C Pure Serum:

◾ Previne îmbătrânirea pielii prin stimularea producției de colagen

◾ Îmbunătățește aspectul ridurilor și a liniilor fine

◾ Elimină petele pigmentare și post acnee

◾ Uniformizează nuanța tenului

◾ Hidratează ușor tenul, fără a-l încărca

 

Mai multe informații despre acest ser puteți găsi pe site-ul oficial Keida Skin. Studiați cu atenție și oferta pentru pachetele de două sau trei bucăți cu prețuri foarte avantajoase și nu uitați de crema cu retinol și extract de melc prezentă în portofoliu acestui brand.

 

                             Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!