"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 22 noiembrie 2021

Ghid pentru alegerea celor mai reușite cadouri de Crăciun

 

cadouri craciun

Lista de cumpărături pentru nelipsitele cadouri de Crăciun de anul acesta am terminat-o de câteva luni deja. Sunt mult mai eficientă atunci când mă organizez cu mai mult timp înainte și când îmi planific cu atenție bugetul pentru cadouri. Obișnuiesc să urmăresc cu atenție reducerile din magazinele mele preferate și fac achiziții pe cât posibil în aceste perioade. Black Friday-ul prelungit pe care îl practică multe magazine online în ultimii ani, mă ajută foarte mult în acest sens.

Și anul acesta, Notino a avut o campanie de reduceri de prețuri foarte avantajoasă de Black Friday, însă chiar dacă nu ai reușit să îți faci cumpărăturile în intervalul de timp alocat acesteia, nu e timpul pierdut, pentru că pe site apar mereu reduceri și campanii atractive.

 

Transport gratuit, voucher cadou, servicii de ambalare și gravare cadouri – toate pentru cele mai reușite cadouri de Crăciun cu Notino

 

Cadourile de Crăciun cumpărate din timp, cu siguranță te vor ajuta să economisești timp prețios și să îți reduci considerabil bugetul prin urmărirea cu atenție a promoțiilor și a reducerilor. 

  • Transportul gratuit, care este oferit astăzi pe site, reprezintă o bună ocazie pentru a achiziționa produsele preferate, fără să mai adaugi la costul acestora și transportul. Asta este deja o economie semnificativă de timp și bani.
  • Posibilitatea de a ambala cadourile alese cu drag într-o frumoasă și elegantă cutie Notino, va simplifica și mai mult tot ce înseamnă logistica legată de cadouri. Acest articol l-am redactat anul trecut special în acest sens, poate te ajută ca anul acesta să livrezi cadoul de Crăciun către cineva drag, în cel mai special mod posibil.
  • Nici serviciul de gravare pe sticlele de parfumuri sau de cosmetice nu este de ocolit. Este unul dintre avantajele Notino de care mi-am propus să profit cu prima ocazie. Am în wishlist un parfum de nisă pentru soțul meu pe care intenționez să i-l gravez. Sunt sigură că se va bucura foarte tare!
  • Iar dacă inspirația te-a părăsit cu desăvârșire sau dacă pur și simplu nu ești sigur de preferințele persoanei pe care dorești să o bucuri cu un cadou de Crăciun, pe site există și opțiunea achiziționării unui voucher cadou. Cu siguranță nu ai cum să dai greș astfel!

Și pentru că niciodată nu este prea devreme pentru cumpărături de iarnă, după cum spuneam mai sus, pe site este prezentă și categoria cadouri de Crăciun cu o mulțime de idei pentru cele mai reușite cadouri de Crăciun. Ai la dispoziție nenumărate filtre pe care le poți utiliza pentru a-ți simplifica pe cât posibil căutările.

Poți alege cadouri pentru ea, cadouri pentru el sau cadouri pentru copii. Eu fac parte din categoria celor care au ales cadouri din toate cele trei subcategorii, acesta fiind și motivul pentru care prefer să îmi planific totul cu mai mult timp înainte.


Cadouri de Crăciun marca Estee Lauder


Și pentru că tot scriu pe acest blog despre skincare, m-am gândit să îți fac și o sugestie de cadou pentru acest an din categoria îngrijire piele. Am ales un brand high end care mie îmi place foarte mult și pe care îl promovez deseori în postările mele de pe blog sau din social media.

cadouri Craciun Estee Lauder

Este vorba despre Estée Lauder și despre ale sale poțiuni pentru îngrijirea pielii ambalate atât de elegant în recipiente cu capac auriu. Indiferent dacă persoana dragă cărei dorești să îi faci cadoul este sau nu pasionată de skincare, un cadou Estee Lauder o va impresiona cu siguranță.

Dacă bugetul îți permite poți alege unul dintre cele mai elegante seturi cadou Crăciun Estee Lauder din oferta disponibilă pe site. Fie că este vorba despre un set cadou cu produse de îngrijire a pielii, fie că este vorba despre un set cu produse de machiaj, sunt sigură că va fi primit cu același entuziasm.

cadouri craciun

Pe lângă seturi, există mereu posibilitatea de a alege un produs Estee Lauder individual. Serul Advenced Night Repair este unul dintre produsele de skincare emblematice ale acestui brand și va face fericită orice femeie. Ai chiar posibilitatea de a alege o variantă mini size pe care o poți combina cu alte produse de skincare, cum ar fi una dintre cremele gamei Estee Lauder Day Wear sau Revitalising Supreme, una dintre preferatele mele de altfel.

creme de fata hidratante

Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask, un alt produs prezent în rutina mea la un moment dat, se află în promoție în prezent și costă doar 99 de lei.

Desigur, dacă ești sigură că poți alege nuanța potrivită, sunt de părere că orice femeie trebuie să încerce măcar o dată în viață fondul de ten Estee Lauder Double Wear, motiv pentru care un astfel de cadou mi se pare o idee minunată. Poți alege și o pompiță pentru acesta, care se vinde în mod separat, pentru ca experiența folosirii unui fond de ten excepțional, să fie una completă și perfect reușită.

cadouri craciun notino

Iar dacă nu te-am convins cu acest brand, nu e problemă, pe site sunt disponibile o mulțime de alte branduri pe care le poți sorta după preferințe sau după buget.

Indiferent de alegerile tale însă, sunt sigură că cei dragi se vor bucura cel mai mult de prezența și de energia ta bună!

 

                            Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


   ***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!